Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: лично, я -

Голосували
237. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • за - освобождение Юлии Владимировны

132 55,70%
  • против - освобождения Юлии Владимировны

105 44,30%
Сторінка 419 з 505 ПершаПерша ... 319369409410411412413414415416417418419420421422423424425426427428429469 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 10085, показано з 8 361 по 8 380.

Тема: Экс-премьера Юлию Тимошенко арестовали

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Нормальне життя було в період з 2004 по 2008. Голубці знов брешуть, але ж люди хай самі порівняють коли краще жилося... Я вважаю цей період найліпшим за весь час незалежності України, та й не тільки я. Всі нормальні люди так вважають. ПРоплачені PR-агенти з методичками "вважають" інакше, так за це й платню непогану отримують від хазяїв.
    А те, що зараз коїться в державі - суцільний жах і злидні.
    Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
    + Навчу файно лаятись українською!

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від dni.pro Переглянути допис
    Нормальне життя було в період з 2004 по 2008. Голубці знов брешуть, але ж люди хай самі порівняють коли краще жилося... Я вважаю цей період найліпшим за весь час незалежності України, та й не тільки я. Всі нормальні люди так вважають.
    Ещё бы. Лавина халявного бабла тогда обрушилась на Украину. Каждый лох взял в кредит всё, что только можно было. Количество банковских отделений увеличилось в десятки раз - не успевали кредитовать баранов. Ясное дело, что это простимулировало экономику. Только вот расплата нравится не всем. Кое кто ноет теперь, что энергоносители дорожают. А связать в логическую цепочку жирование на "лёгкие" деньги с тяжёлой расплатой за незаслуженные пряники - размеры мозжечка не позволяют. У вас - клейма на узких лбах. И на роду написано - страдать за глупость свою.

Globus
    Guest

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    Ещё бы. Лавина халявного бабла тогда обрушилась на Украину. Каждый лох взял в кредит всё, что только можно было. Количество банковских отделений увеличилось в десятки раз - не успевали кредитовать баранов. Ясное дело, что это простимулировало экономику. Только вот расплата нравится не всем. Кое кто ноет теперь, что энергоносители дорожают. А связать в логическую цепочку жирование на "лёгкие" деньги с тяжёлой расплатой за незаслуженные пряники - размеры мозжечка не позволяют. У вас - клейма на узких лбах. И на роду написано - страдать за глупость свою.
    Для зростання економіки, краще ніж стимулювання попиту, до тепер нічого не вигадали, але я знаю Нобелівська премія буде твоя))
    Питання ж було не в громадянах, які користувались банківскими послугами, а в дещо іншому))

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 322

Типово

Цитата Допис від Globus Переглянути допис
    Для зростання економіки, краще ніж стимулювання попиту, до тепер нічого не вигадали, але я знаю Нобелівська премія буде твоя))
    Питання ж було не в громадянах, які користувались банківскими послугами, а в дещо іншому))
    С другой стороны куча инвестиций, про которые ты постоянно пишешь, образовались из криворожстали и, действительно, десяткам скупленных иностранцами банков...
    Не все конечно, но очень немало...

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    Про що мова? Як хтось був лохом - то він вже за це поплатився. Не треба зараз мені й іншим замилювати очі - ЖИТТЯ БУЛО НАБАГАТО КРАЩИМ, ОПТИМІСТИЧНИМ.

ЗАраз же про майбутнє краще й не міркувати...
    Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099

Globus
    Guest

Типово

Цитата Допис від gmsalex Переглянути допис
    С другой стороны куча инвестиций, про которые ты постоянно пишешь, образовались из криворожстали и, действительно, десяткам скупленных иностранцами банков...
    Не все конечно, но очень немало...
    Зараз і цього нема, чи є, втричі нижчий (від ринкової) ціні

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    57 105

Типово

Цитата Допис від Циник Переглянути допис
    Если шо БЮТ уже нет
    А кому весь форум пророчит победу на осенних выборах?
    Кличко?
    а методы у ПР гораздо более варварские.
    Эмоциональные фразы из дамского журнала.
    Обычное обогащение себя и своих спонсоров.
    Что то не слышал я от Вас критики ПР, страшно что ли?)
    Я миллион раз писал на этом форуме, что ПР - одна из типичных партий крупного капитала, которая лоббирует интересы своих "хозяев".
    Что мы и видим.
    Естественно, ни о какой "защите интересов народа", в которую верило множество избирателей, нет и быть не может.
    Сколько еще раз повторять?
    фото и видеосъемка свадеб, выпускных, праздников

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

.. я тебе уже сто раз писал, ну не пиши про экономику, ну не твое это...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Не буде попиту на супутникові тарілки - Шурік сидітиме в злиднях разом з своїми постачальниками та виробниками тарілок, тюнерів, конверторів, свічів... Буде попит - всі в шоколаді, і клієнти задоволені будуть. Що не так сказав Глобус?
    Та хай би і в кредит - то вже інша справа, аби відсотки та тіло вчасно сплачували. Які проблеми?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Не буде попиту на супутникові тарілки - Шурік сидітиме в злиднях разом з своїми постачальниками та виробниками тарілок... Буде попит - всі в шоколаді, і клієнти задоволені будуть. Що не так сказав Глобус?
    ... біблію почитайте... там де про вудку...

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Ти мені конкретно скажи - ти зацікавлений в зменшенні попиту на тарілки чи що?
    І от припустимо ти про вудку пишеш... Ну давай про вудку. Наприклад, немає вудки в людини бо вона для нього занадто дорога. То хай краще з голоду розпухне, чи може хай візьме таки вудку в оренду в того, в кого вона є і таки наловить риби для себе та своєї сім'ї?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Ти мені конкретно скажи - ти зацікавлений в зменшенні попиту на тарілки чи що?
    І от припустимо ти про вудку пишеш... Ну давай про вудку. Наприклад, немає вудки в людини бо вона для нього занадто дорога. То хай краще з голоду розпухне, чи може хай візьме таки вудку в оренду в того, в кого вона є і таки наловить риби для себе та своєї сім'ї?
    ... Біблію, ти не читав

Globus
    Guest

Типово

Давай з мене поглузуємо))))
    Яка модель (крім тієї, що вказав я) сьогодні найефективніша? (бажано з прикладами)
    Я буду тобі дуже вдячний за ліквідацію моєї неосвідченності в цьому питанні)))

Globus
    Guest

Типово

Так, Біблія гарна книжка, тільки не збагну, чого нам її не викладати на курсі економіки)))

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Давай з мене поглузуємо))))
    Яка модель (крім тієї, що вказав я) сьогодні найефективніша? (бажано з прикладами)
    Я буду тобі дуже вдячний за ліквідацію моєї неосвідченності в цьому питанні)))
    ... давай з тебе поглузуємо... чому ця твоя ефективна модель зараз перебувая в кризі?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Так, Біблія гарна книжка, тільки не збагну, чого нам її не викладати на курсі економіки)))
    ...коли я тобі це скажу, то я порушу ту заповідь, про яку тут пишу.... так що сам... і Дніпро, також сам...

Globus
    Guest

Типово

... давай з тебе поглузуємо... чому ця твоя ефективна модель зараз перебувая в кризі?
    Ні, так не піде)) я ж бовдур неосвідчений)))
    Ти розповідай, а ще мене дійсно хвилює питання яка модель єфективніша за стимулювання попиту (я там нижче питав, якщо ти забув)))?

Globus
    Guest

Типово

...коли я тобі це скажу, то я порушу ту заповідь, про яку тут пишу.... так що сам... і Дніпро, також сам...
    Шурік, це буде не самий тяжкий твій гріх))) Ще в Біблії також про допомогу ближньому писалося, ні?)))

Globus
    Guest

Типово

Я тобі розповім особисте своє бачення, але потім))) після твоєї найефективнішої моделі)))

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Ні, так не піде)) я ж бовдур неосвідчений)))
    Ти розповідай, а ще мене дійсно хвилює питання яка модель єфективніша за стимулювання попиту (я там нижче питав, якщо ти забув)))?
    .. а навіщо мені бовдуру розповідати про економіку?

Сторінка 419 з 505 ПершаПерша ... 319369409410411412413414415416417418419420421422423424425426427428429469 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті