| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Какие у нас нормальные, не подскажешь?
Вопрос риторический...
Я просто знаю
Состав посмотри
Я один раз на майонез какой-то Кухарь ради интереса посмотрел.
Вода питна очищена, олия какая-то.... ВСЕ. Из натурального.
Дальше:
заменитель желтка аналог настоящему,
заменитель порошка горчичного анал настоящему
Е123 Б987 и так далее
подсластитель подгорчитель подхерзнаетчегоеще аналог натуральных
Не время отдыхать, о сотрудниках тоже думать надоЗІ "а ти всьо о народє думаєш? отдохнуть би тєбє."
Та повно нормальних продуктів. На цьому форумі є не лише "Общіє...." є інші розділи де люди обговорюють якість продуктів. Нормальну їжу придбати можна.
Ну так приготуй майонез сам, в мене дружина робить, нормальний за смаком і з якісних продуктів. Просто з домашніх яєць та без консервантів його продавати нереально. В срср майонез теж був з незрозуміло чого.Я просто знаю
Состав посмотри
Я один раз на майонез какой-то Кухарь ради интереса посмотрел.
Вода питна очищена, олия какая-то.... ВСЕ. Из натурального.
Дальше:
заменитель желтка аналог настоящему,
заменитель порошка горчичного анал настоящему
Е123 Б987 и так далее
подсластитель подгорчитель подхерзнаетчегоеще аналог натуральных
ЗІ а про те що матерям тоді легше жилося фігня - декретної відпустки в срср майже не було, народила, понянчила трохи і бігом працювати.
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Та то понятно.
Но стольких заменителей во-первых тогда не было.
И всяких увкуснителей.
В тыщу раз меньше (работали родственники в пищепроме).
И главное был ГОСТ, который соблюдался.
А щас мало, что по ТУ делается.
Так и то...
А если ГОСТ написано, то вариант его соблюдения процентов на 50.
Да и майонез я привел просто в качестве примера, где кроме воды нет НИЧЕГО натурального.
А недавно тушенку купил пожарил...
Собака даже есть не стала.
При жарке даже запаха мяса не было.
Искусственного у нас вроде пока нету, шо это было понять так и не смог...![]()
![]()
Это все я не к тому, как в союзе хорошо.
А как у нас питьевая вода не подходит для технических нужд...![]()
Я ж Вам кажу вам сюди:
http://forum.gorod.dp.ua/forumdisplay.php?f=21
Обговорення товарів та послуг. Там все вже обговорили і знайшли що можна їсти.
ЗІ як на мене краще мати вибір поміж дорогим чи ні, ніж брати що "дають" чи "завезли".
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
господа, вы- залезли в дебри...
моё утверждение изначально было таковым: боевые хомячки НЕ ЗНАЮТ, чем действительно, можно и нужно гордиться...
вот- и, на основании своего скудоумия(или- в силу своего возраста)- представляют нам свои жизненные приоритеты, как то: завал дорогого дерьма(зато- без очереди), подержанный ширпотреб(тоже: без очереди) и т.п.
...
А, ещё мегакозырь- "национальность"...
![]()
еще больше гордимся
Депутати схвалили створення електронного "досьє" на громадян
ВР прийняла в першому читанні за основу законопроект про Єдиний державний демографічному реєстрі.
Проектом передбачається запровадження в Україні нових паспортних правил: кожен громадянин України незалежно від віку зобов'язаний отримувати паспорт на кожні десять років. Паспорт виготовляється у формі картки, що містить безконтактний електронний носій інформації.
Паспорт громадянина України для виїзду за кордон виробляється у формі книжечки, правий форзац якої містить безконтактний електронний носій інформації, та складається з м'якої обкладинки, 32 сторінок та сторінки даних.
Єдиний державний демографічний реєстр — електронна інформаційно-телекомунікаційна система, призначена для зберігання, обробки та використання інформації про особу. До Реєстру вноситься така інформація про особу: прізвище та ім'я особи; дата народження / смерті, місце народження; стать; дата внесення інформації про особу до реєстру; відомості про батьків (усиновлювачів), опікунів, піклувальників та інших представників; відомості про громадянство або його відсутність та підстави набуття громадянства України; реквізити документів, виданих особі (тип, назва документа, серія, номер, дата видачі та уповноважений суб'єкт, що видав документ, термін дії документа); відомості про документи, що підтверджують смерть особи або про визнання особи померлою або безвісно відсутньою; оцифрований зразок підпису особи; оцифрований образ особи; додаткова змінна інформація.
Є, з 1987, знали навіть які книжки читав.)))от на вас наприклад немає,
пышающиеся, чем не повод для гордости за страну: Украинские спортсмены завоевали на Паралипиаде 84 награды, из них 32 золотые, 24 серебряные и 28 бронзовые. В медальном зачете Украина заняла четвертое место
?
это вам- не ржавые ТАЗики или обилие соевой "колбасы"...
Смешно. Также смешно, когда лепят на иномарки, купленные за взятки украинские флагиДійсно смішно, убогі совки ліплять магніти та наклейки з гербом срср на іноземні машини придбані за американські долари, а деякі ще й кажуть "я совєцкій чєловєк", типу це така нація - "совкі".![]()
Быть везде и всюду чужестранцем
Вечным чужестранцем на Земле
Удачной покупкой дельма(с.) радуется меньшее количество хомячков. Меньше воздух загрязняют.
ЗЫ. Итог - жизнь хомячка становиться экологически чище, а одновременно от недостатка дельма(с.) разнообразней и интересней . Хомячок больше двигается, растет активным, любознательным и получает больше шансов превратиться в человека разумного..
Востаннє редагував rrri: 14.09.2012 о 08:47
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks