Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 55 з 353 ПершаПерша ... 5454647484950515253545556575859606162636465105155 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7050, показано з 1 081 по 1 100.

Тема: Русский язык получит равные права с украинским!(ч.2)

Globus
    Guest

Типово

Цитата Допис від Igor K Переглянути допис
    Ну вот видите, сами нашли ответ на вопрос: а чем же тогда отличается "статус регионального" от просто: региональный язык (без всяких мифических "статусов"?).
    Ви намагаєтесь виплутатися з юридичної маєчні Закону КоКі)))
    Маєчня вона і Росії маєчня, але я не жалкую, що за моєю допомогою ви перестали в цьому питанні бути "проффесором"

Дописів
    3 409

Типово

Цитата Допис від Loona Переглянути допис
    тільки чому Ви написали "регулі" - хіба вони, пробачте, не "регули", якщо ми й це вирішили обговорити?...
    Писали б "менархе" и проблем бы не знали
    Не упустите свой шанс помочь человечеству здесь и сейчас!

Дописів
    3 409

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Любой верующий берет религиозные обязательства, которые в не состоянии выполнить.
    Не, не понял.

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від Globus Переглянути допис
    Критична маса незадоволення росте і це добре.
    Вернее сказать масса недовольных растет и приближается к критической. Считаете, что переход количества недовольных через критическую точку вызовет реакцию, которая будет развиваться в том направлении, которое удовлетворит Вас? Или Вы поддерживаете лозунг "Пуская я погибну в огне революции, но после меня люди построят светлое общество"?

Coraline
    Guest

Типово

Ну вот видите, сами нашли ответ на вопрос: а чем же тогда отличается "статус регионального" от просто: региональный язык (без всяких мифических "статусов"?).
    Мені все одно, бо закон не сприймаю як і більшість) Так Ви ж все про статус якийсь віщаєте).

Дописів
    7 619

Типово

Ви намагаєтесь виплутатися з юридичної маєчні Закону КоКі)))
    Маєчня вона і Росії маєчня, але я не жалкую, що за моєю допомогою ви перестали в цьому питанні бути "проффесором"
    Юпитер ты злишься ....

Дописів
    3 409

Типово

Цитата Допис від Coraline Переглянути допис
    так, суржик)
    Вот я о том и пишу, что украинский - это язык меньшинств... Собсна, статус регионального - это даже слишком жирно для него.

Дописів
    3 409

Типово

а те що ви тут шморгаєте в бік України та українців - саме ст.161 КК України
    Не украинцев, а только тех из украинцев, которые еще и безмозглые бандерлоги по совместительству.

Globus
    Guest

Типово

Юпитер ты злишься ....
    Навпаки

Дописів
    7 619

Типово

Мені все одно, бо закон не сприймаю як і більшість)

Так Ви ж все про статус якийсь віщаєте).
    Вам закон 1989 нравиться больше?

Так я и чувствовал что к этому все идет. Я вещаю? Я говорил, что писать "присвоен статус регионального" безграмотно. Все. И ничего более. А Вы уже из это развили теорию что я с Ко или Ки в заговоре против украинского народа.

Coraline
    Guest

Типово

Так я и чувствовал что к этому все идет. Я вещаю? Я говорил, что писать "присвоен статус регионального" безграмотно. Все. И ничего более.
    А Вы уже из это развили теорию что я с Ко или Ки в заговоре против украинского народа.
    Безграмотно взагалі писати та приймати такий закон, але Вас це абсолютно не бентежить, навіть навпаки, намагаєтеся його тлумачити, а тут прям журналістом якимось обурюєтеся, парадокс)

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Цитата Допис від vitus Переглянути допис
    Вот я о том и пишу, что украинский - это язык меньшинств... Собсна, статус регионального - это даже слишком жирно для него.
    Давай, пише ще... Побачиш ще кілька десятків тих, хто почне писати українською тут.
    От же ж йолопи невиїзні. У тебе підписка про невиїзд з Дніпра?
    Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
    + Навчу файно лаятись українською!

Globus
    Guest

Типово

Не украинцев, а только тех из украинцев, которые еще и безмозглые бандерлоги по совместительству.
    Якщо такий сміливий, давай ПІБ і тобі організують ознайомлення з усіма складовими діспозиції ст.161 ККУ
    А так, просто дурний бовдур та балабол як і більшість "ущемленных" дописувачів)))

Дописів
    24 739

Типово

Цитата Допис від dni.pro Переглянути допис
    Дівчата, не сваріться! Так вже вийшло, що досконально мову на Вкраїні не знає ніхто - окрім письменників та фахових перекладачів. Скрізь суржик.
    Та байдуже, це ми здолаємо...
    Це швидше, на мою думку, подолати як раз за умов двомовності - з обов'язковим вивченням у російськомовних школах української, а в школах із україномовним викладанням - російської мови (причому суміжну мову - не факультативно раз на тиждень, а з достатньою кількісттю годин навчання).
    Бо те, що дійсно коїться зараз - це зовсім не фонтан, скоро, мабуть, і мені прийдеться йти і голодувати на захист обох мов
    Оскільки виросло вже ціле покоління, що не знає ні тієї, ні іншої (наприклад, вчилося в україномовних школах, де російську не вивчали зовсім, середовище позашкільне мали російськомовне... результати: суржик, необтяжена голова та інші...) Це робить людину біднішою...
    Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)
    Женщина - это приглашение к счастью (Шарль Бодлер)

Globus
    Guest

Типово

Вернее сказать масса недовольных растет и приближается к критической. Считаете, что переход количества недовольных через критическую точку вызовет реакцию, которая будет развиваться в том направлении, которое удовлетворит Вас? Или Вы поддерживаете лозунг "Пуская я погибну в огне революции, но после меня люди построят светлое общество"?
    Реакцію спровокує ні кількість, кількість тільки зменшить час та додасть жорсткості по знищенню існуючого стану речей)))

Coraline
    Guest

Типово

Я теж ніколи не чула чистої російської мови, суржик. Дніпропетровськ-місто суржику, нажаль. Так що слід робити один-український, другому місця нема.

Дописів
    24 739

Типово

Я теж ніколи не чула чистої російської мови, суржик. Дніпропетровськ-місто суржику, нажаль. Так що слід робити один-український, другому місця нема.
    Якоїсь Ви невисокої думки про можливості мешканців Дніпропетровська...
    Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Цитата Допис від Loona Переглянути допис
    Це швидше, на мою думку, подолати як раз за умов двомовності - з обов'язковим вивченням у російськомовних школах української, а в школах із україномовним викладанням - російської мови (причому суміжну мову - не факультативно раз на тиждень, а з достатньою кількісттю годин навчання).
    Бо те, що дійсно коїться зараз - це зовсім не фонтан, скоро, мабуть, і мені прийдеться йти і голодувати на захист обох мов
    Оскільки виросло вже ціле покоління, що не знає ні тієї, ні іншої (наприклад, вчилося в україномовних школах, де російську не вивчали зовсім, середовище позашкільне мали російськомовне... результати: суржик, необтяжена голова та інші...) Це робить людину біднішою...
    Хибна точка зору. Абсолютно. Суржик виникає за умов двомовності - це є результатом схожості двох мов. Суржику не буде лише за умови використання людиною однієї з двох цих мов.
    Справа тут от в чому. Наприклад я коли розмовляю українською, то і міркую українською. Коли розмовляю російською - те ж саме. Але це виключення з правил.
    Більшість людей, що намагається спілкуватися українською, лише перекладають свої російські думки та навпаки. - Тут і виникає суржик...
    Вихід: або досконально знати обидві мови (тобто мати мовну практику, що в Дніпропетровську наразі неможливо), або все ж таки обрати одну з двох. Звичайно, не мову іншої держави, а свою, рідну. Мову наших батьків...
    Востаннє редагував dni.pro: 01.09.2012 о 23:26
    Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
    + Навчу файно лаятись українською!

Дописів
    7 619

Типово

Безграмотно взагалі писати та приймати такий закон, але Вас це абсолютно не бентежить, навіть навпаки, намагаєтеся його тлумачити, а тут прям журналістом якимось обурюєтеся, парадокс)
    Но ведь журналисты ОБЯЗАНЫ писать грамотно.
    Ну хорошо как вам например это сообщение?:
    На трассе Днепропетровск-Запорожье разбился микроавтобус: 14 человек ранены, 1 погиб: Как сообщили в пресс-службе МЧС Украины, ДТП произошло около 01.30 на 391-м километре трассы Днепропетровск-Запорожье у города Днепродзержинск.
    http://www.express-novosti.ru/get/12...i-1-pogib.html

Что корреспондент если никогда не был в окрестностях Днепропетровска не должен хотя бы карту открыть? Или это его "творческое видение события"?
    По какой дороге должен ехать автобус чтобы от Днепра до Запорожья было 361 км? Через Харьков? Так там Днепродзержинска нет. А в заметке 3 !!! раза написано Днепропетровск-Запорожье.

Теперь скажите, что я не имею права возмутится неаккуратной и безграмотной информацией?

Дописів
    24 739

Типово

Цитата Допис від dni.pro Переглянути допис
    Хибна точка зору
    Чому?)

Сторінка 55 з 353 ПершаПерша ... 5454647484950515253545556575859606162636465105155 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті