Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: лично, я -

Голосували
237. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • за - освобождение Юлии Владимировны

132 55,70%
  • против - освобождения Юлии Владимировны

105 44,30%
Сторінка 399 з 505 ПершаПерша ... 299349389390391392393394395396397398399400401402403404405406407408409449499 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 10085, показано з 7 961 по 7 980.

Тема: Экс-премьера Юлию Тимошенко арестовали

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від dni.pro Переглянути допис
    От мені цікаво... Вам дійсно платять за таку маячню? Чи це безкоштовний бонус від вас особисто?
    Чи може ви вважаєте що ця гидота комусь цікава? Чи додає вам авторитету? Чи додає щось вашим хазяївам?
    Так, шановний добродію. Мені дуже добре платять мої хазяїва. Ще б пак - вони ж заможні впливові люди. А цікаві мої думки чи ні - то вже десята справа. Нехай форумська громада це вирішує. Бо в кожного - свої смаки. Щодо "авторитету" - мені це вкрай байдуже, бо у віртуальному просторі авторитет недорого коштує. Моїм хазяївам вочевидь "щось додає", інакше вони б не оцінювали мої послуги так високо. Маю надію, що задовольнив вашу цікавість. Якщо є ще запитання - не соромтеся. Що зможу - відповім.
    Востаннє редагував тестостерон: 23.08.2012 о 21:21

Дописів
    989

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    Так, шановний добродію. Мені дуже добре платять мої хазяїва. Ще б пак - вони ж заможні впливові люди. А цікави мої думки чи ні - то вже десята справа. Нехай форумська громада це вирішує. Бо в кожного - свої смаки. Щодо "авторитету" - мені це вкрай байдуже, бо у віртуальному просторі авторитет недорого коштує. Моїм хазяївам вочевидь "щось додає", інакше вони б не оцінювали мої послуги так високо. Маю надію, що задовольнив вашу цікавість. Якщо є ще запитання - не соромтеся. Що зможу - відповім.
    я б уже втомилася на твоєму місці

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від OlenkaLenka Переглянути допис
    я б уже втомилася на твоєму місці
    Бо ти ледаща дівчина. Не звикла до самовідданої творчої праці. Ваше покоління - ледацюги й невдахи. Тільки й можуть - скиглити по інтернетах. Тьху, лайнюки !

Дописів
    989

Типово

Бо ти ледаща дівчина. Не звикла до самовідданої творчої праці. Ваше покоління - ледацюги й невдахи. Тільки й можуть - скиглити по інтернетах. Тьху, лайнюки !
    отакої(((
    за що ж мене так (((
    без образ ніяк )))

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від OlenkaLenka Переглянути допис
    отакої(((
    за що ж мене так (((
    без образ ніяк )))
    Та які образи, Оленка ? Ти ж мені, як дочка. Ні, як подружка дочки. Отак.

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Так, шановний добродію. Мені дуже добре платять мої хазяїва. Ще б пак - вони ж заможні впливові люди. А цікаві мої думки чи ні - то вже десята справа. Нехай форумська громада це вирішує. Бо в кожного - свої смаки. Щодо "авторитету" - мені це вкрай байдуже, бо у віртуальному просторі авторитет недорого коштує. Моїм хазяївам вочевидь "щось додає", інакше вони б не оцінювали мої послуги так високо. Маю надію, що задовольнив вашу цікавість. Якщо є ще запитання - не соромтеся. Що зможу - відповім.
    Це добре що я витяг тебе на чисту воду. І хто ти після цього? - ось моє тобі запитання.
    Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
    + Навчу файно лаятись українською!

Дописів
    32 194

Типово

Це добре що я витяг тебе на чисту воду. І хто ти після цього? - ось моє тобі запитання.
    Давай спробую вгадати, може - звичайний запроданець і перевертень ? Адже я - етнічний українець, що живе у Дніпропетровську усе життя.
    Востаннє редагував тестостерон: 23.08.2012 о 22:00

Globus
    Guest

Типово

Давай спробую згадати, може - звичайний запроданець і перевертень ? Адже я - етнічний українець, що живе у Дніпропетровську усе життя.
    Та не, жирный "волохатий" троль)))
    Тьху хутро (с)

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Мав я, куме, собача -
    Ну, на всю округу!
    Узнавало по очах
    Злодія, хапугу.
    Як зустріне десь того,
    Хто хапає, краде -
    Загарчить, аж зашкварчить,
    Тут же і насяде.
    - А куди ж те собача
    Діли ви, Семене?
    - Та продав, бо почало
    Кидатись на мене.
    Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
    + Навчу файно лаятись українською!

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від Globus Переглянути допис
    Та не, жирный "волохатий" троль)))
    Тьху хутро (с)
    Мальчик, я тебя отмазываю, а ты нас палишь(с).

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Зуб дашь? (с)))
    Если б ты за каждый свой прогноз зуб давал - ходил бы уже со съёмными давно.
    Ну, как бы, лучше и не скажешь.
    Ну то такэ...

Globus
    Guest

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    Ну, как бы, лучше и не скажешь.
    Т.е. -не дашь)))
    Что и требовалось доказать - спокойный тупо балабол))

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Т.е. -не дашь)))
    Что и требовалось доказать - спокойный тупо балабол))
    Мальчик, пойдите пососите леденец и успокойтесь. Да и баиньки уже давно пора, негоже такому малышу в такое время не спать.
    Тьфу, шерсть
    Ну то такэ...

Globus
    Guest

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    Мальчик, пойдите пососите леденец и успокойтесь. Да и баиньки уже давно пора, негоже такому малышу в такое время не спать.
    Тьфу, шерсть
    Так я спокоен в отличии от "спокойного" - не надоело лажаться на всех ветках, балабол?)))

Дописів
    28 409

Типово

Глобус - он очень непредсказуемый....

Дописів
    11 791

Типово

От дивіться, діти... Зараз вже не згадаю ціни на 2010 рік, але на початку цього року ціна за кіловат-годину в мене була 21,54 копійки.
    В мене тризонний лічильник, а отже вночі коефіцієнт 0,4. Таким чином, цін за кіловат-годину вночі 8,62 копійки. Була...

Тепер дідові доведеться переходити на дрова, і забути що в мене є дорогий та надсучасний електричний котел. Бо покращення таке: 0,9576 за кіловат-годину, незалежно від того чи вночі, чи вдень... Це в скільки разів мені і всім тим, в кого негазифіковане село життя покращили? - Вірно, в 11 разів.
    95коп?
    что-то тут не так.
    для юр. лиц чуть дороже вроде как.

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від megapadlo Переглянути допис
    95коп?
    что-то тут не так.
    для юр. лиц чуть дороже вроде как.
    Всё так, это оптовая скидка по ахметовски для физ лиц, потребляешь больше 800 кВт - плати по 95 коп

Циник
    Guest

Типово

Давай спробую вгадати, може - звичайний запроданець і перевертень ? Адже я - етнічний українець, що живе у Дніпропетровську усе життя.
    Ай, як не соромно, чого ж ти тоді за російську мову дупу рвеш? Тиж навіть не представник нацменшини)))

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від Циник Переглянути допис
    Всё так, это оптовая скидка по ахметовски для физ лиц, потребляешь больше 800 кВт - плати по 95 коп
    Это стимулирование экономии и применения энергосберегающих технологий. Колхозаны привыкли атмосферу обогревать нашарка. Пусть стены утепляют, стеклопакеты ставят теплосберегающие. Хватит уже шиковать, чай не бояре. Котёл пусть ставят на дровах-угле-мазуте-кизяках. Олигархи, мля.

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від Циник Переглянути допис
    Ай, як не соромно, чого ж ти тоді за російську мову дупу рвеш? Тиж навіть не представник нацменшини)))
    Где это я рву, покажи ? Поржать над лохомётами - это да, есть такой грех. Просто любо-дорого глядеть, как эти насекомые засуетились, когда маятник понёсся в противоположную их желаниям и чаяниям сторону. Такое впечатление, что для лохов жизнь закончится, если русский сделают вторым государственным. Баранам невдомёк, что дела в государстве и качество жизни людей вообще не зависит от языков. Шерсть - она и есть шерсть. Тупорылая и примитивная.

Сторінка 399 з 505 ПершаПерша ... 299349389390391392393394395396397398399400401402403404405406407408409449499 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті