железобетонно.![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А пребывание в больнице входит в общий срок отсидки?
А как же труд на благо Витчизны?
Ну то такэ...
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
+ Навчу файно лаятись українською!
Ось і сайт знайшовся непоганий, з графіками-цінами на бензин та дизель з 2008 року
То яка ціна на дизель була 01.01.2010 року? А зараз? Яка різниця у відсотках?
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
кстатє, останній рахунок за електроенергію здивував. как та не звернули уваги на повідомлення про підвищення ціни.
От дивіться, діти... Зараз вже не згадаю ціни на 2010 рік, але на початку цього року ціна за кіловат-годину в мене була 21,54 копійки.
В мене тризонний лічильник, а отже вночі коефіцієнт 0,4. Таким чином, цін за кіловат-годину вночі 8,62 копійки. Була...
Тепер дідові доведеться переходити на дрова, і забути що в мене є дорогий та надсучасний електричний котел. Бо покращення таке: 0,9576 за кіловат-годину, незалежно від того чи вночі, чи вдень... Це в скільки разів мені і всім тим, в кого негазифіковане село життя покращили? - Вірно, в 11 разів.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks