Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 51 з 199 ПершаПерша ... 414243444546474849505152535455565758596061101151 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3979, показано з 1 001 по 1 020.

Тема: Выборы-2012 (единая тема)

Дописів
    1 501

Типово

Цитата Допис від buddy Переглянути допис
    Дуже багато дітей віком 10-18 років, яким просто ніде їздити на велосипедах, працездатне покоління - теж збільшилася кількість тих хто їздить.
    Вот честно, как мать 12-летнего сына. Не отпущу я своего ребенка в школу на велосипеде. Пока он с Рабочей доедет до Кирова его собьют триста миллионов раз. У нас же права не получаются, а покупаются (самой не раз предлагали). А установить велодорожки по маршруту его движения, значит реконструировать как минимум 3 крупные магистали - Рабочую, Титова и Кирова. Это ж сколько денег!!! К тому же Титова узкая, начнешь заезжать на тротуар, жители близлежащих домов помидорами забросают, а на дороге там только велосипедистов не хватало - маршрутки еле разъезжаются. Не вариант. А о молодняке беспокоятся. Вон скейтеры пришли - попросили скейт-бординг, конструкторское бюро агрегатного разработало чертежи, на заводе Бабушкина сварили, до дня города установят в парке Ленина.
    ПРИВЕЗЕННОЕ ИЗ ДАЛЬНИХ СТРАНСТВИЙhttp://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=217867

Дописів
    1 501

Типово

Якщо студенти пересядуть на велосипеди, принаймні влітку/восени/навесні - це плюс 20% мобільного населення!
    А вот насчет студентов - вариант. Эти дети уже взрослые, многие живут в общежитиях в непосредственной близости от вуза.
    ПРИВЕЗЕННОЕ ИЗ ДАЛЬНИХ СТРАНСТВИЙhttp://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=217867

Звідки Ви
    днепропетровск - мой дом родной? та щаз!
    Дописів
    36 275

Типово

Цитата Допис від Андрей123 Переглянути допис
    сразу стало легче жить
    ЗЫ. Шалом, дорогая
    дык, не люблю паникеров
    и тебе здрасти и цем)))
    Цитата Допис від хвиля Переглянути допис
    17.08.12 Днепропетровский областной совет принял решение о согласовании предоставления Украинскому геологическому научно-производственному центру и ООО "Голден Деррик" специального разрешения на пользование недрами.

Согласно принятому решению начнутся работы по геологоразведке сланцевого газа в Новомосковске, Магдалиновском, Юрьевском и Павлоградском районах.
    "Капитальные вложения в разведку месторождений сланцевого газа на территории Днепропетровской области составят 330 миллионов гривен", - отметил Александр Вилкул.
    дали и сделали, как вы понимаете - 2 большие разницы
    Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев

Дописів
    1 501

Типово

Цитата Допис від Garryk Переглянути допис
    Спасибо Лазаренко,что в 1995м метро пустил!Тогдысь и развитие массива пошло,НО ЭТО БЫЛИ ИНИЦИАТИВЫ МАРАЗЕНЬКИ)))))))))))
    Вот вы знаете, у меня по Красной Гвардии Цыркин и Курячий баллотируется. Один все по подвалам лазит, а вода все течет - трубы прорывает с завидной регулярностью, а второй вообще только языком мелет и ничего не делает. Если бы кто-то из них отремонтировал мне дорогу ( не говорим уже о прокладке метро), я бы за него проголосовала. А так... Да, все мы печемся о своем личном благе. И мне завидно, что на Коммунаре не то что дороги, стоянки для машин во дворах асфальтируют, а у меня к дому не подойти - черт ногу сломит.

winter
    Guest

Типово

абракодабра какая то
    краткость, конечно, сестра таланта, но враг гонорара

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    4 082

Типово

Цитата Допис від dumka1 Переглянути допис
    Вот честно, как мать 12-летнего сына. Не отпущу я своего ребенка в школу на велосипеде. Пока он с Рабочей доедет до Кирова его собьют триста миллионов раз. У нас же права не получаются, а покупаются (самой не раз предлагали). А установить велодорожки по маршруту его движения, значит реконструировать как минимум 3 крупные магистали - Рабочую, Титова и Кирова. Это ж сколько денег!!! К тому же Титова узкая, начнешь заезжать на тротуар, жители близлежащих домов помидорами забросают, а на дороге там только велосипедистов не хватало - маршрутки еле разъезжаются. Не вариант. А о молодняке беспокоятся. Вон скейтеры пришли - попросили скейт-бординг, конструкторское бюро агрегатного разработало чертежи, на заводе Бабушкина сварили, до дня города установят в парке Ленина.
    І по Робочій, і по Кірова, і по Тітова, і навіть по Макарова з Криворізькою - дуже просто зробити велодоріжки.

Кірова:
    а) Виділити 2 м на бульварі по центру проспекта. Перетини з дорогами (а їх там - Гавриленко, Вакуленчука, Ілліча, Димитрова, Ульянова, Свердлова - аж 6 штук на 4 кілометри, при чому основна концентрація - в нижній частині проспекту) позначити ПП, світлофорами, знаками і лежачими поліцейськими. Все - їздити буде так само легко, як і ходити.
    б) Виділити по 1...1,5 м на обох бічних тротуарах ближче до ряду дерев. При ширині тротуару 5...6 м, один забраний в пішоходів метр - не критично. Перетин доріг - паралельно з ПП і пішохідними світлофорами.

Робоча:
    а) Відремонтувати дві доріжки вздовж трам. колій на бульварі (від Свердлова до Каверіна), продовжити бульвар до Криворізької. Перетин доріг - паралельно з трамваєм на світлофорах або аналогічно варіанту а) на Кірова.
    б) Аналогічно варіанту б) на Кірова або використати широкий газон по боках між бордюром дороги і рядом дерев - 1,5 м буде достатньо. Перетин - так само, як і у варіанті б) на Кірова.

Тітова (про ваше "очєнь узкая" - чесно сміявся довго... ):
    При ширині вулиці 40 м, проїжджа частина складає всього 12 м ширини. Отже тротуари (від бордюру до стіни будинку) мають ширину 14 м. Віднімемо 2 м на поздовжню парковку і 2 м на ряд дерев. Лишається 10 м. Як ви гадаєте, якщо 1...1,5 м забрати в пішоходів, лишивши їм 8,5...9 м - вони дуже образяться? Думаю, ні. Навіть якщо забрати по 3 м (з обох боків вулиці зробити 2-сторонню велодоріжку), лишивши по 7 м тротуару - теж буде більше ніж достатньо.

Макарова: на вибір - за рахунок стоянки вздовж комплексу "Метеор" (відтяти 3 м для 2-сторонньої велодоріжки), або розширити тротуар вздовж Південмашу.

Криворізька: розширити (або взагалі забрати - там майже ніхто не ходить) тротуар зі сторони Південмашу, або прокласти 2-сторонню велодоріжку зі сторони сталінок - там смуга газонів близько 8 м, можна помістити і парковку вздовж, і дерева, і велодоріжку.

Або ще варіант - реконструкція пішохідної алеї через балку - з укріпленням насипу, розміткою велодоріжок, організацією пандусів зі сторони Кірова, освітленням тощо (знаю, міфи про маньяків/наркоманів, але все дитинство там пролазив - жодного не бачив, тим паче вдень там доволі безпечно), головне ту алею наповнити людьми.

А щодо "помідорів з вікон" - залиште ці байки Кріссі, вона такі нісенітниці любить... Не було ще ні разу такого, щоб жителі зверху шось кидали на велосипедистів, не треба вигадувати маячню.

ЗІ: часом не у 22 школу ходите? Я там теж навчався...)

Дописів
    1 501

Типово

І по Робочій, і по Кірова, і по Тітова, і навіть по Макарова з Криворізькою - дуже просто зробити велодоріжки.
    Мне только кажется или мы тут с вами только вдвоем полемизируем. Причем не по теме А раскладки у вас убедительные. Вы всю жизнь занимались укладкой дорог?

winter
    Guest

Типово

Вот вы знаете, у меня по Красной Гвардии Цыркин и Курячий баллотируется. Один все по подвалам лазит, а вода все течет - трубы прорывает с завидной регулярностью, а второй вообще только языком мелет и ничего не делает. Если бы кто-то из них отремонтировал мне дорогу ( не говорим уже о прокладке метро), я бы за него проголосовала. А так... Да, все мы печемся о своем личном благе. И мне завидно, что на Коммунаре не то что дороги, стоянки для машин во дворах асфальтируют, а у меня к дому не подойти - черт ногу сломит.
    Ну что вы , у нас тут одни борцы за идею собрались, они же , утомленные инициативами, будут голосовать за тех, кто вобще ничего не сделал, даже напоказ. И попробуйте только продаться за детскую площадку или дорогу

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    4 082

Типово

Мне только кажется или мы тут с вами только вдвоем полемизируем. Причем не по теме А раскладки у вас убедительные. Вы всю жизнь занимались укладкой дорог?
    Укладанням - ні, а проектуванням (принаймні, розподілом профілю по функціональних складових) - так))), ще як до ПДАБА тільки вступив... Я ще жодної не спроектував у реалі (ну , щоб реалізували), але всі мої розрахунки та прикидки засновані на сотнях сторінок прочитаних профільних форумів (з численними ілюстративними і схематичними матеріалами), сайтів, літератури, живого спостерігання процесу укладки, живих прикладів правильного планування вулиць (в Україні і закордоном), заміри в натуру наших вулиць, знання ергономіки, норм тощо...

А щодо не по темі - ну так тема про інфраструктурні ініціативи? то чом би й ні?...)))

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    17 359

Типово

Так еще ж не дотянули. Победу тоже не за один день в новый асфальт закатали. Я, например, верю в визуализацию: если видеть как все хорошо и красиво, то так и будет. А если видеть разруху и ямы, то в них и останешься.
    в этом году не будут, вроде...

а вообще, делают очень долго

Дописів
    1 800

Типово

кагбэ это семья Януковича резвится- http://blogs.pravda.com.ua/authors/gnap/5032420004f25/ ,не будет там никакого вреда природе - будет добыча денег из бюджета

Звідки Ви
    сладости sweets.dp.ua
    Дописів
    1 318

Типово

Цитата Допис від tatta72 Переглянути допис
    да?! стесняюсь спросить... в каких местах Коммунара такое улучшение? кроме натыканных детских площадок, за которыми никто не следит ничего вспомнить не могу.. Вернее следят, за площадками, которые ПР ставили, а на установленные Красновым откровенно хамят "вам Краснов ставил? пусть и ремонтирует он"
    Вот у нас люди... Им и поставь, а потом еще и поухаживай..... А самим салфетки пособирать и на банку краски сбросится - слабо((((
    Кстати, Краснов ставил площадки с условием, что часть денег оплачивают сами жители и следят в дальнейшем они же

Звідки Ви
    Суворова стрит
    Дописів
    6 962

Типово

Нельзя конечно этого допускать, ибо когда спохватимся, а жить на тех землях уже нельзя будет. Да и населению какая выгода от этого засирания водоносных слоёв? Газ только подорожает, но никак не подешевеет.

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від хвиля Переглянути допис
    Ви трошки зменшіли хімічний состав «суміші», але ми дійсно боїмося, але ще більш ми не хочемо цього у своєї країні.
    Однозначно, скоротив, назвав відносно масові.
    На що я хочу звернути увагу: «знявши голову, по волосся не плачуть».
    Якщо ви так переймаєтеся екологічними питаннями, зацікавтесь існуючими підприємствами. Гідророзрив у порівняні з ними – це невинне янголя. Водоносні шари поблизу Дніпропетровську вже півстоліття як отруєні.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Дописів
    11

Типово Це щастя Дніпропетровщині не потрібно, а ті хто його проштовхують - злочинці.

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Однозначно, скоротив, назвав відносно масові.
    Якщо ви так переймаєтеся екологічними питаннями, зацікавтесь існуючими підприємствами. Гідророзрив у порівняні з ними – це невинне янголя. Водоносні шари поблизу Дніпропетровську вже півстоліття як отруєні.
    Так вже назвали б саму масову частку, чиста вода , котра перетворюється у використанні в отруйну рідину, Ви у всякому випадку, розуміючи тему не захочете відхлебнуть.
    Що до інших забруднюючих підприємств, ваша правда, більшість діє ворожнече проти довкілля, іноді напряму відходи «утилізують» закачуючи під землю. Розумієте тему створить на форумі обговорення, а тут питання видобутку сланцевого газу та майбутнє рідної природи. Що до мене: Це щастя (розвідка та видобуток сланцевого газу) Дніпропетровщині не потрібно, а ті хто його проштовхують-злочинці.

Дописів
    988

Типово

нЕ ПОДДАВАЙТЕСЬ БОЛЬНОЙ ФАНТАЗИИ ПИАРИДИОТОВ!
    1.никаких стоянок во дворах на Коммунаре не ремонтируется!
    2.дороги делаются с грубейшими нарушениями всех технологий-это времянки,на выборный период
    3.их ремонт достал всех,так как Фонтаныч обещал проводить ремонты ночами и в выходные,и вновь сбрехал!Пробки на Набережной бешенные!!!
    4.У Морозёнщика денег не хватит на подобные ремонты!Всё из бюджета,а он наполняется на 80% от всех поступлений физлиц и лишь на 20% от аллигархических структур...Так что - поблагодарим их за то,что нашим салом по нашим же губам помазали!!!

Дописів
    988

Типово

Цитата Допис від winter Переглянути допис
    Ну что вы , у нас тут одни борцы за идею собрались, они же , утомленные инициативами, будут голосовать за тех, кто вобще ничего не сделал, даже напоказ. И попробуйте только продаться за детскую площадку или дорогу
    В верховну раду нужны не те кто наши средства красочно перед нами разбазарил,там законодательная власть,туда нужны юристы и экономисты,а не люди обонкротившие свой завод и стремящиеся приткнуться потакая большому пахану!

Дописів
    988

Типово

Цитата Допис від winter Переглянути допис
    краткость, конечно, сестра таланта, но враг гонорара
    В вашем случае наоборот...

Дописів
    1 501

Типово

нЕ ПОДДАВАЙТЕСЬ БОЛЬНОЙ ФАНТАЗИИ ПИАРИДИОТОВ!
    1.никаких стоянок во дворах на Коммунаре не ремонтируется!
    2.дороги делаются с грубейшими нарушениями всех технологий-это времянки,на выборный период
    3.их ремонт достал всех,так как Фонтаныч обещал проводить ремонты ночами и в выходные,и вновь сбрехал!Пробки на Набережной бешенные!!!
    4.У Морозёнщика денег не хватит на подобные ремонты!Всё из бюджета,а он наполняется на 80% от всех поступлений физлиц и лишь на 20% от аллигархических структур...Так что - поблагодарим их за то,что нашим салом по нашим же губам помазали!!!
    1. Зайдите на Братьев Трофимовых, 4. Я ж не газеты читаю. У меня сестра на Коммунаре живет и я там бываю чуть ли не каждые выходные.
    2. Двор, в котором я когда-то жила - Братьев Трофимовых, 40 (раньше 13) отремонтирован чистенько и гладенько - это недалеко от метро, зайдите посмотрите.
    3. Кто такой Фонтаныч? В любом случае, ремонтировать ночью - нарушать технологию.
    4. Вот я и завидую, что моими деньгами ремонтируют дороги на Коммунаре, а у меня на Рабочей сегодня опять фонтан бьет.

Дописів
    1 501

Типово

В верховну раду нужны не те кто наши средства красочно перед нами разбазарил,там законодательная власть,туда нужны юристы и экономисты,а не люди обонкротившие свой завод и стремящиеся приткнуться потакая большому пахану!
    ООО, так вы совсем не в теме. Агрегатный завод в 10 крупнейших налогоплательщиков Днепропетровска. Он совсем не банкрот. Вы поинтересуйтесь сколько там токарь получает. Больше, чем бригадир прокатчиков на стане 550. А там горячий стаж!

Сторінка 51 з 199 ПершаПерша ... 414243444546474849505152535455565758596061101151 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті