Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 49 з 199 ПершаПерша ... 39404142434445464748495051525354555657585999149 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3979, показано з 961 по 980.

Тема: Выборы-2012 (единая тема)

Дописів
    11 791

Типово

Цитата Допис від Oazis79 Переглянути допис
    Твой ник "Мега-падло" многое про тебя говорит. Извини, ничего личного.
    еще один мозгом обделенный
    прям хоть каталог создавай

Дописів
    11 791

Типово

увидел картинку - не удержался
    Мініатюри долучень Мініатюри долучень Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Kjgj9LEI80Q.jpg
Переглядів: 34
Розмір:  120,4 КБ
ID:	871226  

Дописів
    1 501

Типово

Цитата Допис від buddy Переглянути допис
    Для блондинок:
    Я брав цитату з новин Львова. Там вказано 670 квадратних метрів дороги та 390 квадратних метрів тротуару. Так, вулиця невеличка, всього 1 квартал. Але я спеціально вирахував вартість питомого показника - 1 квадратного метру для львівської вулички і для нашої П. Мирного. Як бачимо, цифри не на користь П. Мирного...

Я якби я ще й на ширину помножив (ну припустимо, 670 м - це довжина, ширина - метрів 10 загалом), то Ляйнберга взагалі копійки б вартувала
    Да, математика - это не мое Видимо) Но вы знаете, у меня сестра живет на Коммунаре и не разделяет ваших пессимистических взглядов. Говорит, за последние пару лет поменялся райончик, причем, в лучшую сторону. Я, кстати, в детстве тоже там жила, но... не прижилась И не потому что дороги плохие, а потому что люди... не дружные что ли. Много потребителей - дай, сделай, а сами даже окурки в урну не бросят - вы видели как загажено возле кинотеатра? И это не потому что там не убирают. Мусор и разруха у нас в головах!
    ПРИВЕЗЕННОЕ ИЗ ДАЛЬНИХ СТРАНСТВИЙhttp://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=217867

Дописів
    1 687

Типово

Морозенко соврал, инициатива ремонта нескольких дорог принадлежит жительнице красного камня:
    Nana (04.05.11 18:12): Дорогой Губернатор и Мэр! А когда же Вы вспомните, что в состав города входит и Красный Камень, и Паруса1,2. Очень надеемся, что Набережная Заводская будет отремонтирована в ближайшее время, а так же улица Панаса Мирного, соединяющая Набережную Заводскую с проспектом Свободы.
    http://gorod.dp.ua/news/61983

А с бигбордов красным шрифтом Морозенко кричит, что ремонт по его инициативе.

Дописів
    1 687

Типово

Цитата Допис від dumka1 Переглянути допис
    Да, математика - это не мое Видимо) Но вы знаете, у меня сестра живет на Коммунаре и не разделяет ваших пессимистических взглядов. Говорит, за последние пару лет поменялся райончик, причем, в лучшую сторону. Я, кстати, в детстве тоже там жила, но... не прижилась И не потому что дороги плохие, а потому что люди... не дружные что ли. Много потребителей - дай, сделай, а сами даже окурки в урну не бросят - вы видели как загажено возле кинотеатра? И это не потому что там не убирают. Мусор и разруха у нас в головах!
    Да, если вечером, после 8-ми подойдите к кинотеатру, то там стоит толпа с пивом\сигаретами, после которых срач. Но кроме жителей, среди которых есть и такие свиньи, есть уборщики мусора, есть участковый, ппс, которые должны реагировать на подобное и пресекать, хотя бы штрафами. А участковому просто насрать на это. Ходит мимо молча.

winter
    Guest

Типово

Цитата Допис від pr_mira Переглянути допис
    Да, если вечером, после 8-ми подойдите к кинотеатру, то там стоит толпа с пивом\сигаретами, после которых срач. Но кроме жителей, среди которых есть и такие свиньи, есть уборщики мусора, есть участковый, ппс, которые должны реагировать на подобное и пресекать, хотя бы штрафами. А участковому просто насрать на это. Ходит мимо молча.
    Так вам же тоже насрать на это, ждете, что кто- то другой решит эту проблему, а надо самим не быть равнодушными, я в другой теме писала, что у нас так было с новой детской площадкой: приходилось самой каждый вечер ходить и разговаривать по- хорошему и по - плохому, милицию вызывала, уже не ходят . Правда и дети не приучены выбрасывать мусор в урну, приходится убирать за ними и объяснять им, а то вырастут и будут свинячить, возмущаясь в каком грязном городе мы живем.

Дописів
    1 687

Типово

Цитата Допис від winter Переглянути допис
    Так вам же тоже насрать на это, ждете, что кто- то другой решит эту проблему, а надо самим не быть равнодушными, я в другой теме писала, что у нас так было с новой детской площадкой: приходилось самой каждый вечер ходить и разговаривать по- хорошему и по - плохому, милицию вызывала, уже не ходят . Правда и дети не приучены выбрасывать мусор в урну, приходится убирать за ними и объяснять им, а то вырастут и будут свинячить, возмущаясь в каком грязном городе мы живем.
    Мне не насрать. Ходил к участковому, говорил с этими дебилами. Видно самостоятельно не решить. Если хотите, можно бороться вместе.

winter
    Guest

Типово

Мне не насрать. Ходил к участковому, говорил с этими дебилами. Видно самостоятельно не решить. Если хотите, можно бороться вместе.
    Вызывайте милицию, у нас приезжали товарищи на джипе, пока помогло. К тому же я живу от вас далеко и мне тут своих дебилов хватает)))

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    4 082

Типово

Цитата Допис від dumka1 Переглянути допис
    Так питання не в тому, що роблять, а в тому - за яку ціну! А ціна явно "пакращена"... Просто якби ціна була адекватною, зробили б капремонт дороги з основою, бордюрами, тротуарами, освітленням, ще й велодоріжки намалювали б...

Дописів
    11 791

Типово

тебе видать жить скучно.
    женился бы что-ли.

Дописів
    11 791

Типово

Так питання не в тому, що роблять, а в тому - за яку ціну! А ціна явно "пакращена"... Просто якби ціна була адекватною, зробили б капремонт дороги з основою, бордюрами, тротуарами, освітленням, ще й велодоріжки намалювали б...
    ну да. может бы всякие уродцы тогда на великах по тротуарам не летали.
    что наврядли конечно. но можно поставить такой эксперимент над живой природой.

Дописів
    1 687

Типово

Цитата Допис від megapadlo Переглянути допис
    тебе видать жить скучно.
    женился бы что-ли.
    Сразу наступит полная апатия к окружающему говну и свиньям? Неужто на вас это так повлияло?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    31 472

Типово

а в двух словах, чего решили?

Дописів
    988

Типово

Сразу наступит полная апатия к окружающему говну и свиньям? Неужто на вас это так повлияло?
    ...от инициаторщика... к свиньям)))

Дописів
    1 501

Типово

Ой, это вы, наверное, в Вене насмотрелись велодорожек. Нам до Австрии еще бежать и бежать. Хотя мой сын предпочитает бег в другую сторону. Боюсь, когда он подрастет, я перейду на его сторону и подамся вслед за ним в Европу.
    ПРИВЕЗЕННОЕ ИЗ ДАЛЬНИХ СТРАНСТВИЙhttp://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=217867

Дописів
    11

Angry Ми не хочемо цього у своєї країні!

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    В нас сірчану кислоту в уранові родовища мільйонами тон десятиліттями закачують
    Видобутку будь яких корисних копалин не йде на користь довкіллю, але держава повинна мінімізувати ризики, та економічно обґрунтувати необхідність таких кроків. Видобуток урану з використанням технологій радянських часів теж проблема, окрема проблема, але мова зараз йде про створення нової проблеми, якої Україна ще не має і яка їй не потрібна.
    Що до видобутку сланцевого газу: загроза виникає набагато раніше ніж починається видобуток (промислове використання свердловин), загроза виникає, точніше практично стає ще на етапі розвідки. Фактично розвідка від промислового використання відрізняється тільки кількістю бурових платформ (рентабельний видобуток сланцевого газу передбачає 10-15 платформ на 300 – 500 га !!!) та кількістю свердловин з однієї платформи (під час промислового використання до 15 свердловин з 1 платформи – ви тільки уявіть собі). Небезпека з’являється з початку буріння першої свердловини, тому що видобуток метану (зі сланців, ущілених пісковиків або збіднених родовищ природного газу) обов’язково передбачає застосування технологію гідророзриву пластів (або фрекінг), тому якщо почалося буріння, заплановано і «узгоджено» використання гідроразриву, розвиток проблеми практично розпочався:
    1- на територію держави вже заплановано ввезення високо токсичних хімічних речовин, які в протилежному напрямку кордон вже не перетнуть ні в якому разі.
    2 - закордонні емісари, які лобіюють інтереси нафто- та газо- видобувних компаній, говорять що хімічних реагентів тільки крапля, але ця крапля перетворює велику кількість чистої води у небезпечний для всього живого хімічний коктейль. Це у тому числі говорить про токсичність той краплі.
    3- реального хімізму тієї краплі ніхто не знає, по двом причинам. Вам скажуть що під кожну свердловину склад розчину розробляється окремо, коли будуть відомі результати буріння (склад та параметри підземних порід), а по друге на останньому питанні якщо ви обізнана в темі людина, представники газо видобувних підприємств зроблять зауваження що до комерційної таємниці. Перевірити склад розчину у українських обставинах не можливо, тому що необхідно знати на що робити аналіз. Ускладнює те, що най токсичніші речовини додаються дійсно в найменшій кількості вже перед самим введенням розчину під землю, а значить потрапляють в навколишнє природне середовище.
    3- представники газо видобувних компаній постійно показують рекламні презентації, на яких демонструють до десятка товстих обсадних труб проштовхнутих одна в одну, що нібито унеможливлює попадання рідини для гідро розриву пластів (грп) до водоносних горизонтів. Але вони навмисно відволікають увагу від основного питання, куди потім вони планують діти велику кількість пластової води, яку вони повинні викачати зі свердловини до початку видобутку газу навіть на етапі проведення розвідних та дослідницьких робіт, які зводяться до того, скільки та як свердловина віддає газу. Ця відпрацьована пластова вода можлива ще для використання декілька раз на других свердловинах, але все ж таки вона ніколи не стане той чистою водою яка була первинне взята для потреб, а тому не може бути повернена в навколишнє природне середовище. Ця рідина е крім того у 90% випадків дуже радиактивною, що грамотно приховується компаніями. Уявіть собі яка у нас в районах існує система очистки радіоактивних стоків?
    4- наше керівництво, лобіюючи інтереси свого гаманця постійно говорить, що стандарти транснаціональних корпорацій, які планують в нашій країні видобуток метану з використанням гідроразриву (фрекінг) вище за стандарти України в надровидобувної галузі. Це не правда. Так у Великобританії заборонили зберігання відпрацьованої рідини для ГРТ у відкритих резервуарах. У той час в Україні Шеврон, Эні, Шерл та Годен Дерік планують зберігати відпрацьовану пластову воду в відкритих резервуарах, що неминуче призведе до забруднення водних ресурсів на всіх рівнях.
    5- практично неможливо в судовому порядку визнати вину компанії у екологічній катастрофі, яка виникла з її вини. Дуже великі ставки, відсутність потрібної законодавчої бази та моніторингу.
    Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    вони бояться суміші піску з формальдегідом та хлориду амонію…
    Ви трошки зменшіли хімічний состав «суміші», але ми дійсно боїмося, але ще більш ми не хочемо цього у своєї країні. Більш того цього люди не бажають ні в одній країні. Будь ласка, знайдіть у себе 6 хвилин та подивиться відео

Нагадаю, що на однієї свердловині до 15 разів впроваджується гідроразрив, на 500 га. 10-15 площадок (платформи), на однієї платформі до 15 свердловин.

Звідки Ви
    днепропетровск - мой дом родной? та щаз!
    Дописів
    36 275

Типово

у нас нет оборудования ни для разведки, ни для добычи
    так шо успокойтесь, бум сидеть на дорогом москальском топливе
    Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев

Дописів
    988

Типово

Цитата Допис від winter Переглянути допис
    Всего лишь разговариваю с вами на вашем языке, считаете, что хамить можно только вам? Где я писала, что у него есть юридическое образование?юридическое образование и законотворчество это две большие разницы. А чего ждать от вас , если вы, зная человека лично и относясь к нему нормально, сравниваете его с фекалиями, это , конечно, не хамство. Больница находится на территории его избирательного округа, и с ее трудовым коллективом он встречался так же , как и со всеми остальными, там , между прочим, тоже работают люди, причем нормальные.
    Вы интереснейший собеседник!Вы просто меня не понимаете(((Мой пост про А.Ф. -это как критическая шутка!Материал подан пиарщиками отвратительно,вот что я хотел подметить,и с небольшим сарказмиком!
    Слово фекалии первым в этом контексте,упомянули ВЫ...
    Очень жаль,что Вы правы в том,что "законотворчество и юридическое образование две большие разницы"-в этом беда нашей страны,когда страной управляют кухаркины дети,заводские руководители и аллигархи ,типа пишут законы,от того и бардак в умах и Державе(((((

Звідки Ви
    Днепр, Воронцовка
    Дописів
    17 364

Типово

Цитата Допис від arizonadream Переглянути допис
    у нас нет оборудования ни для разведки, ни для добычи
    так шо успокойтесь, бум сидеть на дорогом москальском топливе
    сразу стало легче жить
    ЗЫ. Шалом, дорогая

winter
    Guest

Типово

Цитата Допис від Garryk Переглянути допис
    Вы интереснейший собеседник!Вы просто меня не понимаете(((Мой пост про А.Ф. -это как критическая шутка!Материал подан пиарщиками отвратительно,вот что я хотел подметить,и с небольшим сарказмиком!
    Слово фекалии первым в этом контексте,упомянули ВЫ...
    Очень жаль,что Вы правы в том,что "законотворчество и юридическое образование две большие разницы"-в этом беда нашей страны,когда страной управляют кухаркины дети,заводские руководители и аллигархи ,типа пишут законы,от того и бардак в умах и Державе(((((
    Вы слишком упрощаете законотворческий процесс, с одними юристами далеко не уедишь, их задача лишь использовать потом закон как " дышло", а чтоб работал, необходимо привлекать узкопрофильных специалистов: экономистов, политологов и др. В той же верховной раде юристов хватает, есть соответствующие отделы, к тому же у каждого депутата есть помощники, юристы в том числе, но не это главное. А вобще у нас в стране по- моему каждый знает , как писать законы и управлять страной, поговорить у нас любят. О каком пиарщике вы говорите, первый пост читали надеюсь, так с таким подходом да при желании простебать можно что угодно . И свой пост перечитайте, там, где вы за Иванова1, контекст здесь не имеет значения.
    Востаннє редагував winter: 21.08.2012 о 22:16

Сторінка 49 з 199 ПершаПерша ... 39404142434445464748495051525354555657585999149 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті