| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Тю ти олень, в місті тим паче на Гагаріна завжди повно людей, єдині переваги сільської хати, це тиша, спокій, багато вільного місця, а там або клоповники отримані у спадок(як в твоєму випадку) або маєтки бариг з високими парканами та охороною. Ніяких переваг власного дому там немає.
ЗІ а сільська хата в мене є, дача в магдалинівському районі, місця причудові, а місця хоч стадіон будуй, в вечорі тихо-тихо лише солов'їв з гаю чутно, людей навкруги майже немає.
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
во первых , ты наверное лох квартирный , ибо никогда не был на гагарина в поселке , видимо рожей не вышел чтоб туда попасть , туда не всех и не вовсюда пускают , а количество мерсов на 1 кв м там наивысшее в городе , наверное лохи пособирались .... если бы ты там был бы то глупостей о толпах бы не говорил бы . Глупо с твоей стороны обсуждать то чего не видел и не знаешь . Во-вторых , слава богу мои родители живы и на наследство никакое я не претендую . А насчет западриловки магдалиновки - что ж так на селюков украиноязычных городу так везет-то , там бы и оставался бы .... нахрен в город прешься то ... купить разрушенную хату в западрынске много ума не нужно . Понаперлись в город , жизни учат , селюки блин ...
Бугога - олігарх отримав спадок халупу серед крутих садиб і гордий з цього! Бачив я там таке - сусідство орлів та свиней, поруч з крутими хатами та мерсами - облуплене нещастя.
Нє ну ти звісно в нас олігарх на мерсі і живеш не в бабусіній хатинці, а в крутому "посьолкє", правда туалет на дворі, ну то таке. Я тобі вірю, головне не хвилюйся, городський ти наш чувак!
ЗІ "Лох квартірний" це фраза дня!![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
упс , харе лепить горбатого селюк , сходи посмотри блин турист , рот пооткрывай , снесли там уже все хаты , давно , там сотка земли стоила 80 штуцеров зеленых ... тебе все продать нужно чтоб купить 3 квадратных метра .... твоя хата там в качестве туалета бы для рабочих бы и сгодилась бы ....
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks