Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 450 з 482 ПершаПерша ... 350400440441442443444445446447448449450451452453454455456457458459460 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 9626, показано з 8 981 по 9 000.

Тема: русский язык получит равные права с украинским!

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Igor K Переглянути допис
    Билет 12 гивень, автобус Днепропетровск - Петриковка. Как выйдешь с вокзала поверни влево, там базарчик небольшой. Вот и заведи разговор про "полiцiянтiв" та "коалiцiянтiв".
    тобто, ціна вашим заявам про вибір селян 12 грн?

який вокзал? які 12 грн? в Петріківку я їжджу машиною кілька разів на місяць і спілкуюся на базарі з україномовними. купила яблука у жіночки, в неї говір не місцевий, запитала звідки - з під Житомиру, років з 40 як родина переїхала і нічого.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    .... ты мне ткни в статью закона, где написано, что так называемые этничные имеют право указывать ... Вот когда Тягнибока приведешь к власти, и он примет закон "О чистоте крови" - тогда будешь указывать ...
    А ти тикни мені в статтю закону де написано що якщо перемогли твої кандидати, то
    Это я - та часть украинского народа, которая в соответствии с Пятой статьей Конституции Украины осуществляет свое право на власть через представительство в парламенте, а не ты .. Это та власть, которую выбирал я (а не ты) представляет сейчас Украину, поэтому, Украина больше моя, нежели твоя, и это я имею право тебе рассказывать, что тебе Украина должна, а что не должна ...
    Забувся трошки? Ти за цієї влади(якщо твоє прізвище не Януковоч) звичайне безправне лайно, як і більшість населення.

кишка у тебя тонка у меня ее отобрать ... Езжай во Франковск и там указывай ...
    Ну ти ж ссиш в штанці коли чуєш про Тягнибока, отже відчуваєш що кишка такі в тебе тонка? А кому куди їхати то вже моя справа, не вам чурбанам в нашому місті наказувати.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Дописів
    24 739

Типово

.... ты мне ткни в статью закона, где написано, что так называемые этничные имеют право указывать ... Вот когда Тягнибока приведешь к власти, и он примет закон "О чистоте крови" - тогда будешь указывать ... А пока что - Украину мы все получили поровну, и хрен я тебе свою часть отдам, кишка у тебя тонка у меня ее отобрать ... Езжай во Франковск и там указывай ...
    Я очень надеюсь на разумных людей, поэтому думаю, что Тягнибок никогда не придет к власти и не примет такой закон...
    Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)
    Женщина - это приглашение к счастью (Шарль Бодлер)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Loona Переглянути допис
    Я очень надеюсь на разумных людей, поэтому думаю, что Тягнибок никогда не придет к власти и не примет такой закон...
    .. ой, я вас прошу, если он даже и придет, то тут же сольется в всх своих идеях, будет культурным и политкорректным ... Если бы националисты имели настоящую поддержку, они за 20 лет уже давно бы выбрались и законов напринимали, но всем ссыкотно, да ещ и дяденька заругает из-за бугра ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

А він і не планував таких законів, то просто заборону займати високі державні посади екс-кдбшникам та членам кпсс, яруські чомусь називають "ущімлєнієм русскіх" та "антісємітізмом" що безперечно наводить на роздуми про національність співробітників кдб...
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    А ти тикни мені в статтю закону де написано що якщо перемогли твої кандидати, то

Забувся трошки? Ти за цієї влади(якщо твоє прізвище не Януковоч) звичайне безправне лайно, як і більшість населення.

Ну ти ж ссиш в штанці коли чуєш про Тягнибока, отже відчуваєш що кишка такі в тебе тонка? А кому куди їхати то вже моя справа, не вам чурбанам в нашому місті наказувати.
    ...еще раз, 5-й статье Конституции написано, что украинский народ осуществляет свое исключительное право на власть в Украине посредством парламентской системы .. Вот я это свое право и осущствляю, и это выбранные мной депутаты представляют Украину в орагнах власти и за рубежом, а не твои герои, которым слава ... ты диссидент, таким и останешься, потому что по-моему выходит, а не по-твоему, и это ты скорее свалишь в Торонто, чем я в Волгоград ... ты пыжься, пыжься, а токо смотри не лопни ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    24 739

Типово

А він і не планував таких законів, то просто заборону займати високі державні посади екс-кдбшникам та членам кпсс, яруські чомусь називають "ущімлєнієм русскіх" та "антісємітізмом" що безперечно наводить на роздуми про національність співробітників кдб...
    Я мало знаюся в політиці, але таке враження, що він просто одержимий...
    Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

...еще раз, 5-й статье Конституции написано, что украинский народ осуществляет свое исключительное право на власть в Украине посредством парламентской системы .. Вот я это свое право и осущствляю, и это выбранные мной депутаты представляют Украину в орагнах власти и за рубежом, а не твои герои, которым слава ... ты диссидент, таким и останешься, потому что по-моему выходит, а не по-твоему, и это ты скорее свалишь в Торонто, чем я в Волгоград ... ты пыжься, пыжься, а токо смотри не лопни ...
    Реально виборці ПР дивні люди з "альтернативним мисленням". Тобто якщо при владі педерасти то всі натурали - дисиденти? Дивне трактування конституції! А може там написано що вам і вашій владі можна довбати одне одного в зад лише невеликий термін- до наступних виборів? Чи як?

ЗІ доречі якщо ти виборець ПР то ваших в парламенті меншість(як і меншість педерастів в суспільстві). Народ проголосував - у ПР меншість, тобто ти програв. А те що фанати нетрадиційного кохання нетрадиційно поставилися до законодавства і наробили тушок, та іншого лайна це інша справа за яку колись блакитних будуть судити.

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від John Player Special Переглянути допис
    Выдумка, выдумка! Житель, скажем, Петриковки без проблем понимает львовянина и никаких несогласий по поводу языка не возникает!
    Это твои выдумки - что понимает., и что разногласий не возникает. Он легче понимает русский, чем "западенский". Более того, он готов мирится с русским, но не с западенским. По одной простой причине - на своем языке он разговаривал с детства и никто ему НЕ запрещал, в том числе и "Советы". А тут пришли "западенцы" и начали говорить, что он вроде украинец, но украинец второго сорта. НЕ любят в селах днепропетровщины западенцев.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Я мало знаюся в політиці, але таке враження, що він просто одержимий...
    "Нє чітайтє пєрєд єдой совєцкіх газет"(с), тобто не дивіться Інтер і ко. Олег нормальна людина, я кілька раз спілкувався з ним і був на його виступах в Дніпропетровську. Нормальна прагматична людина, і націоналізм нормальне явище. Просто ПР потрібен "образ врага" яким можна лякати туповатий електорат.

Дописів
    39 400

Типово

Это твои выдумки - что понимает., и что разногласий не возникает. Он легче понимает русский, чем "западенский". Более того, он готов мирится с русским, но не с западенским. По одной простой причине - на своем языке он разговаривал с детства и никто ему НЕ запрещал, в том числе и "Советы". А тут пришли "западенцы" и начали говорить, что он вроде украинец, но украинец второго сорта. НЕ любят в селах днепропетровщины западенцев.
    репертуар той самий, мотівчік новьій
    раніше бригада співала про межу українець/русскій , а зараз українець і не той українець. западенці не ті українці і українці не люблять западенських українців.

свято-2.))

Дописів
    24 739

Типово

"Нє чітайтє пєрєд єдой совєцкіх газет"(с), тобто не дивіться Інтер і ко. Олег нормальна людина, я кілька раз спілкувався з ним і був на його виступах в Дніпропетровську. Нормальна прагматична людина, і націоналізм нормальне явище. Просто ПР потрібен "образ врага" яким можна лякати туповатий електорат.
    Мої враження базуються на його особистих виступах у Шустера.
    І мені не потрібно синхронізувати свою думку з партіями. Націоналізм зло, бо йде від зневаги до інших.

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    репертуар той самий, мотівчік новьій
    раніше бригада співала про межу українець/русскій , а зараз українець і не той українець. западенці не ті українці і українці не люблять западенських українців.

свято-2.))
    А для вас , что - это откровение и вы об этом слышите впервые?

Дописів
    39 400

Типово

А для вас , что - это откровение и вы об этом слышите впервые?
    зі мною вам буде складно - я за тиждень буваю в кількох областях України і саме тому на мене не вплине ваша писанина щодо ворожнечі українців між собою через діалект.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Мої враження базуються на його особистих виступах у Шустера.
    Я вже писав цитату Булгакова про газети...

І мені не потрібно синхронізувати свою думку з партіями. Націоналізм зло, бо йде від зневаги до інших.
    Тобто коли американці встають (навіть вдома перед телевізорами) під час звучання гімну це від зневаги до інших? Чи коли під час олімпіади українці вболівають за збірну України це зневага до інших? Чи коли люди попри всі негаразди та тиск влади не бажають покидати рідну землю, це від зневаги до інших? "Націоналізм це любов."(с)

Дописів
    24 739

Типово

Я вже писав цитату Булгакова про газети...
    А я вже сказала, що бачила особисті його виступи, а не читала про них.
    Тобто коли американці встають (навіть вдома перед телевізорами) під час звучання гімну це від зневаги до інших? Чи коли під час олімпіади українці вболівають за збірну України це зневага до інших? Чи коли люди попри всі негаразди та тиск влади не бажають покидати рідну землю, це від зневаги до інших? "Націоналізм це любов."(с)
    Не плутайте з патріотизмом. Американський націоналізм цікавішій від етнічного, бо не пов'язаний з національністю зовсім і об'єднання відбувається на основі ідей свободи і справедливості для кожного громадянина незалежно від його походження. До цього рівня Україні ще рости й рости. Але ж і у Штатах спочатку деяких чорношкірих викреслювали з тих, на кого поширювалася ця справедливість для кожного...

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

http://www.bagnet.org/news/politics/191100
    Полтава сказала ні.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

А я вже сказала, що бачила особисті його виступи, а не читала про них.
    Ви бачили керовану Шустєром дискусію. Тягнибок часто відвідує Дніпропетровськ, є можливість скласти власне враження.

Не плутайте з патріотизмом. Американський націоналізм цікавішій від етнічного, бо не пов'язаний з національністю зовсім і об'єднання відбувається на основі ідей свободи і справедливості для кожного громадянина незалежно від його походження. До цього рівня Україні ще рости й рости. Але ж і у Штатах спочатку деяких чорношкірих викреслювали з тих, на кого поширювалася ця справедливість для кожного...
    А ще в США за паплюження прапора вам легко наб'ють обличчя... Це теж цікавіше від націоналізму?
    А взагалі у вас якесь дивне розуміння націоналізму, тобто любити свою землю, мову, культуру, народ, шанувати історію це погано?

Дописів
    24 739

Типово

Ви бачили керовану Шустєром дискусію. Тягнибок часто відвідує Дніпропетровськ, є можливість скласти власне враження.
    Дякую, але мені його вистачило в керованій дискусії. В некерованій може бути забагато...
    А ще в США за паплюження прапора вам легко наб'ють обличчя... Це теж цікавіше від націоналізму?
    А взагалі у вас якесь дивне розуміння націоналізму, тобто любити свою землю, мову, культуру, народ, шанувати історію це погано?
    мені не наб'ють, бо я не збираюся паплюжити прапори.
    І взагалі - що під цим розуміється?
    Якщо це одягнення, наприклад, зірково-смугастих трусів потрібного кольору, то це там за паплюження не йде.
    Націоналізм це дуже специфічна любов, бо тільки до своїх, а не до людей взагалі.І це часто призводить до того, що за певних умов інші стають для когось ворогами просто на основі "ви не такі"...
    Востаннє редагував Loona: 19.08.2012 о 01:38

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 322

Типово

Я ж тобі і тичу львівськими телевізорами, а російськомовний Дніпропетровськ свої телевізори ще виробляє? Ні! Тим паче у Львові будують більше ніж у Дніпропетровську, і будують не "Башні" для олігархів, їх дітей та курв, а й прості будинки для людей.
    Ну ти дивний! Франківськ найкраще місто для життя в Україні, там майже всі фірми та влада україномовні, а Дніпропетровськ в дупі проте тут всі майже всі фірми та влада російськомовні. Дивна тенденція?
    Ну понятно теперь, где твое родное село...
    Впрочем, и с самого начала было ясно.
    Ибо у нас семерками и жратвой не пышаються, а работают вместо бла-бла-бла...

Тому що етнічних українців в Україні понад 75%, тому усіляким меншинам- секс меншинам чи національним меншинам ми українці маємо право вказувати.
    Ты маешь право вказувати своей корове, теще, жене, семерке и калбасе.
    И то они тебя или бросили или загнали под диван, если ты тут свои нацистские байки рассказываешь.
    Но если тебе, умному, не понятно, еще раз скажу: речь идет не об украинцах, а о русскоязычных.
    Которых в Днепре больше 90%.
    Так что "нацы - гоу хоум"...

Сторінка 450 з 482 ПершаПерша ... 350400440441442443444445446447448449450451452453454455456457458459460 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті