там ПП нада освежить
а светофоры над ПЧ повесить
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
там ПП нада освежить
а светофоры над ПЧ повесить
Наблюдал "хвост" аварии на Карла Либкнехта. Судя по повреждениям Lancer догнал Таврию-пикап. У Таврии корма таки помята, но у Lancerа такое впечатление, что противотанковую гранату метнули.
Все расположено весьма оригинально: Таврия на перекрестке Украинской и К.Либкнехта с левой стороны, на тротуаре, а Lancer на Димитрова уже справа от К.Либкнехта. Скорей всего ГАИ схему уже зарисовало и машины с трамвайных путей растащили кто-куда хотел.
Та в принципе ниочем, они как использовали фены так и будут использовать, только теперь на "законных основаниях". Мне вот только интерестно как же они все-таки будут доказывать кому принадлежит скорость? На прошлой неделе в винницкой области тормозит меня тело (я на служебной был так что видео нет) показывает фен со 140 км/ч на мой вопрос "а вы уверены что эта машина столько поедет?" спроси признаю ли я нарушение, получив ответ "нет" отпустил... вопрос чья скорость на "фене"?
Похоже, что правящей элите известна формула вечной жизни. Иначе объяснить - зачем столько воровать - просто невозможно.
В КОАПе ст. 251 осталось:
...показаннями технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, які використовуються при нагляді за виконанням правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху, протоколом про вилучення речей і документів, а також іншими документами.
Похоже, что правящей элите известна формула вечной жизни. Иначе объяснить - зачем столько воровать - просто невозможно.
Неплохо быть судьёй:
пункт 27.12 викласти в такій редакції:
"27.12. Особистість судді недоторканна, він не може бути
затриманий або примусово доставлений до ОВС у порядку провадження
у справах про адміністративні правопорушення. Недоторканність
судді поширюється також на транспорт, що ним використовується, на
майно і документи, що йому належать. Про допущене суддею
порушення, стягнення за яке накладається в судовому порядку,
складається рапорт, який передається командирові підрозділу з
обов'язковою реєстрацією для подальшої передачі за місцем
роботи.".А гайцы так любят порассуждать о жизни на отвлечённые темы. Надо им этот пунктик тыкать.17.1. Під час несення служби працівникам підрозділів ДПС
забороняється:
.....
17.1.3. Вступати в розмови з учасниками дорожнього руху з
питань, які не стосуються служби.
....
"30.3. Забороняється керівникам підрозділів ДАІ здійснювати
оцінювання роботи працівників ДПС за кількістю складених ними
адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху.
30.4. Не допускається установлення керівниками підрозділів
ДАІ кількісних показників щодо документування працівниками ДПС
порушень ПДР під час організації несення дорожньо-патрульної
служби.".
Востаннє редагував ROBOCOP: 15.08.2012 о 13:47
Набережная Ленина на против РИО догонялки 3 машины. по моему логан, прадо и еще что-то
Возле ЦУМа политразборки. ездить не мешают, но парковка на площади закрыта
Завидовать, сосать и проигрывать нужно молча... ©
аха... мне СМСку прислали, дескать Симоненко Птръ ждет лично меня...
конспиратор хренов. молоком писать ему с-ка дорого.
шотам в центре? АРТЕМА перекрыто или не?
надо ехать щас к Горному институту от автовокзала.... как? по Пушкина Чкалова.. или через центр?
вот такие то дела, малята....
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks