Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 412 з 482 ПершаПерша ... 312362402403404405406407408409410411412413414415416417418419420421422462 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 9626, показано з 8 221 по 8 240.

Тема: русский язык получит равные права с украинским!

Аватар для Шмуль Днепропетровский
    Звідки Ви
    Тутешній я
    Дописів
    671

Типово

Цитата Допис від Сиамский Кот Переглянути допис
    ай-вей, Шмуля: Ви, таки, "наш"?
    Маю надію що до «неадекватів» не належу.
    Так що звиняйте.

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від Шмуль Днепропетровский Переглянути допис

Це ви та вам подібні ведете себе як нацисти.
    Уважаемый жид ( насколько я помню Вы так сами разрешили себя называть), и что так в моих постах позволило Вам сделать такое заявление? По моему отмазка "сам дурак" уже не конает не то, что на этом форуме, но и в старшей группе детского сада. Придумайте что-то пооригинальней, Ваш ник Вас к этому обязывает.

Сиамский Кот
    Guest

Типово

Маю надію що до «неадекватів» не належу.
    Так що звиняйте.
    правильно: Вы- их пастор раввин..

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від buddy Переглянути допис
    Маячня, якої світ не бачив. Всім відомий факт, що писемна старо-слов'янська дуже відрізнялася від розмовної народної мови.
    На жаль не всім...

Звідки Ви
    Тутешній я
    Дописів
    671

Типово

Цитата Допис від Сиамский Кот Переглянути допис
    правильно: Вы- их пастор раввин..
    Я поки що не бачу на цьому форумі послідовників Шмулізму, можливо
    в майбутньому Вони таки з’являться ?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 322

Типово

Маячня, якої світ не бачив. Всім відомий факт, що писемна старо-слов'янська дуже відрізнялася від розмовної народної мови.
    И что?
    Шевченко и Хмельницкий писали на одном языке, а писали на другом?
    В принципе в ролике все изложено примерно так, как я себе и представлял...
    Был нормальный руський язык из которого искусственно сделали непоймишо...

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    4 082

Типово

Цитата Допис від gmsalex Переглянути допис
    И что?
    Шевченко и Хмельницкий писали на одном языке, а писали на другом?
    В принципе в ролике все изложено примерно так, как я себе и представлял...
    Был нормальный руський язык из которого искусственно сделали непоймишо...
    Дурень... Дійсно совок зомбований...
    А пісні народні теж штучно створювали в умовах АВ-генштабу?
    І після цього ви сподіваєтесь, що вас сприйматимуть, як адекватну особу?...

Дописів
    24 739

Типово

Ви особисто чули? Вам 1000 років? Живуча бабця
    А от багато істориків, зокрема навіть російський імперіаліст М. Погодін (19 ст.) іншої думки: "въ Кіевской Руси говорили на томъ языкѣ, на которомъ говорятъ сейчасъ въ Малоросіі..."
    По-перше, я не бабця)
    А по-друге, я мала на увазі ті письменні джерела, про які нам відомо - вони по вимові нагадують російську більше ніж українську.
    Про джерела зі звукозаписом я особисто не знаю, може, в Вас вони є?
    По-третє М.Погодін теж довгожитель, як Ви припустили щодо мене, жив за часів Київської Русі і знає на якій мові там говорили? Тим більше - Ви кажете "Всім відомий факт, що писемна старо-слов'янська дуже відрізнялася від розмовної народної мови." Це становить Вас з М.Погодіним у таку скрутну позицію, що важко й казати. По-Вашому, виходить, що українська мова за часів давнини - "суслик, которого не видишь, но он есть!" (с)
    Дайте мені посилання на письменне джерело існування української мови, а не кажіть мені про якусь ефемерну розмовну, яка була саме якась українська! Це просто смішно, як смішно читати посилання Шмуля на теж саме, що він давав в перший раз. Я й того разу прочитала і задала йому питання - де конкретний висновок, що українська більш стародавня ніж санскрит і чому саме вона, а не великоруська чи польська, з чого цей висновок випливає, а мені знов - читай цей документ взагалі... Пробачте, але там ніяких доказів не видно, тому я б обережніше впроваждувала вирази типу "науковий факт"...
    Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)
    Женщина - это приглашение к счастью (Шарль Бодлер)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 322

Типово

Дурень... Дійсно совок зомбований...
    Интересно, почему нацисты, фашисты и прочие свидонемытые "украинцы" не могут без оскорблений...

Ты себя адекватным считаешь, оскорбляя ну пустом месте других?

Звідки Ви
    США
    Дописів
    2 595

Типово

Интересно, почему нацисты, фашисты и прочие свидонемытые "украинцы" не могут без оскорблений...

По моему по оскорблениям Вы чемпион

Звідки Ви
    Тутешній я
    Дописів
    671

Типово

Цитата Допис від Igor K Переглянути допис
    Уважаемый жид ( насколько я помню Вы так сами разрешили себя называть), и что так в моих постах позволило Вам сделать такое заявление? По моему отмазка "сам дурак" уже не конает не то, что на этом форуме, но и в старшей группе детского сада. Придумайте что-то пооригинальней, Ваш ник Вас к этому обязывает.
    В своїх відповідях я не посилаюсь на такі джерела як АГ чи на «історика» бузину.
    «Відомо, що Президент Польщі, глибоко віруюча людина, пан Лех Валенса відмовився потвердити, як правду, вигадку про Освенцімські газові камери і печі-крематорії, хоч на нього сильно тиснули жиди-сіоністи світовим кагалом. Один мільйон жидів загинуло в "Освенцімі"?! Hi, це неправда.»

Річард Харвуд «ЧИ ДІЙСНО ЗАГИНУЛИ ШІСТЬ МІЛЬЙОНІВ?»

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 322

Типово

Цитата Допис від пьяница Переглянути допис
    По моему по оскорблениям Вы чемпион
    Вы, очевидно, посты цинников, микел и пышающихся за оскорбления не считаете...
    А констатацию фактов про наци и фаши принимаете за оскорбления?
    Если так - то наверное...

Звідки Ви
    США
    Дописів
    2 595

Типово

Вы, очевидно, посты цинников, микел и пышающихся за оскорбления не считаете...
    А констатацию фактов про наци и фаши принимаете за оскорбления?
    Если так - то наверное...
    А кто такие "пышающиеся"? Вы не можете перевести это слово, или пытаетесь оскорбить язык?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 322

Типово

В своїх відповідях я не посилаюсь на такі джерела як АГ чи на «історика» бузину.
    «Відомо, що Президент Польщі, глибоко віруюча людина, пан Лех Валенса відмовився потвердити, як правду, вигадку про Освенцімські газові камери і печі-крематорії, хоч на нього сильно тиснули жиди-сіоністи світовим кагалом. Один мільйон жидів загинуло в "Освенцімі"?! Hi, це неправда.»

А Річард Харвуд и Лех Валенса - достойные джерела?
    Тем более в отношении Освенцума...
    То есть сами немцы хуже знают что там творилось, чем эти два "достойных" историка???

А еще скажите, Волынь была? Или выдумки комуняк?

Дописів
    7 619

Типово

Тогда выходит и в Бабьем Яре никого НЕ стреляли? Лех Валенса для меня не авторитет. Что же ВЫ своего УЧИТЕЛЯ не цитируете, или плохо конспектировали ?
    "Здесь я буду говорить с вами совершенно откровенно об особенно трудной главе… Между собой мы будем говорить открыто, хотя никогда не сделаем этого публично… Я имею в виду изгнание евреев, уничтожение еврейского народа…
    Лишь немногие из присутствующих знают, что это значит, когда лежит груда трупов, — сто, пятьсот, тысяча трупов… Выдержать все это и сохранить порядочность, — вот что закалило наш характер. Это славная страница нашей истории, которая никогда не была написана и никогда не будет написана.
    из речи Генриха Гиммлера в Познани 4 октября 1943 г. перед офицерами СС". Или Гиммлер для Вас не авторитет?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 322

Типово

Цитата Допис від пьяница Переглянути допис
    А кто такие "пышающиеся"? Вы не можете перевести это слово, или пытаетесь оскорбить язык?
    Ни в коем случае язык я не оскорбляю.
    А кто... Вот тема. И главный пышатель подержанной семеркой и дальше по теме - жратвой (извините за выражение).
    Он считает, что это повод для гордости.
    http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post17716996

У меня другое мнение:
    http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post17717561

Кстати, можете посчитать и количество оскорблений от пышателя в мой и других адреса...

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Ни в коем случае язык я не оскорбляю.
    А кто... Вот тема. И главный пышатель подержанной семеркой и дальше по теме - жратвой (извините за выражение).
    Он считает, что это повод для гордости.
    http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post17716996

У меня другое мнение:
    http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post17717561

Кстати, можете посчитать и количество оскорблений от пышателя в мой и других адреса...
    Тут одно из двух: или пьяницы сегодня особо циничные, ну или циники просто нажрались.
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    4 082

Типово

Цитата Допис від Loona Переглянути допис
    По-перше, я не бабця)
    А по-друге, я мала на увазі ті письменні джерела, про які нам відомо - вони по вимові нагадують російську більше ніж українську.
    Про джерела зі звукозаписом я особисто не знаю, може, в Вас вони є?
    По-третє М.Погодін теж довгожитель, як Ви припустили щодо мене, жив за часів Київської Русі і знає на якій мові там говорили? Тим більше - Ви кажете "Всім відомий факт, що писемна старо-слов'янська дуже відрізнялася від розмовної народної мови." Це становить Вас з М.Погодіним у таку скрутну позицію, що важко й казати. По-Вашому, виходить, що українська мова за часів давнини - "суслик, которого не видишь, но он есть!" (с)
    Дайте мені посилання на письменне джерело існування української мови, а не кажіть мені про якусь ефемерну розмовну, яка була саме якась українська! Це просто смішно, як смішно читати посилання Шмуля на теж саме, що він давав в перший раз. Я й того разу прочитала і задала йому питання - де конкретний висновок, що українська більш стародавня ніж санскрит і чому саме вона, а не великоруська чи польська, з чого цей висновок випливає, а мені знов - читай цей документ взагалі... Пробачте, але там ніяких доказів не видно, тому я б обережніше впроваждувала вирази типу "науковий факт"...
    Але разом з тим, свої домисли, засновані на залишках агітпропу "русскава міра", почуту маячню від місцевих ярусскіх і т. п. ви вважаєте правдою.
    Я все таки більш прислухаюся до думки науковців, а не агітпропу...

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    4 082

Типово

Шо, правда очі колить? Думаєш, твої мантри про нациків ще комусь цікаві?...

Дописів
    24 739

Типово

Але разом з тим, свої домисли, засновані на залишках агітпропу "русскава міра", почуту маячню від місцевих ярусскіх і т. п. ви вважаєте правдою.
    Я все таки більш прислухаюся до думки науковців, а не агітпропу...
    От і дайте мені посилання на конкретні роботи науковців, я не проти пізнавати щось нове.
    Тільки це дійсно повинні бути наукові дослідження, а не тези типу "я вважаю, що українська мова за часів Київської Русі була найстародавнішою з мов тому що я так вважаю, ось дивіться, як звучать у різних мовах пальці на руці..."
    А вивчати те, що дійшло з давніх давен можно тільки з конкретних матеріальних джерел. Віру я припускаю лише для одного - теми існування Бога. Усе земне може бути розглянуто з позицій не віри, а наукового методу, тобто приймати щось на віру без доказів - це маячня.
    Востаннє редагував Loona: 13.08.2012 о 12:28
    Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)
    Женщина - это приглашение к счастью (Шарль Бодлер)

Сторінка 412 з 482 ПершаПерша ... 312362402403404405406407408409410411412413414415416417418419420421422462 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті