| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Уважаемый жид ( насколько я помню Вы так сами разрешили себя называть), и что так в моих постах позволило Вам сделать такое заявление? По моему отмазка "сам дурак" уже не конает не то, что на этом форуме, но и в старшей группе детского сада. Придумайте что-то пооригинальней, Ваш ник Вас к этому обязывает.
По-перше, я не бабця)
А по-друге, я мала на увазі ті письменні джерела, про які нам відомо - вони по вимові нагадують російську більше ніж українську.
Про джерела зі звукозаписом я особисто не знаю, може, в Вас вони є?
По-третє М.Погодін теж довгожитель, як Ви припустили щодо мене, жив за часів Київської Русі і знає на якій мові там говорили?Тим більше - Ви кажете "Всім відомий факт, що писемна старо-слов'янська дуже відрізнялася від розмовної народної мови." Це становить Вас з М.Погодіним у таку скрутну позицію, що важко й казати. По-Вашому, виходить, що українська мова за часів давнини - "суслик, которого не видишь, но он есть!" (с)
Дайте мені посилання на письменне джерело існування української мови, а не кажіть мені про якусь ефемерну розмовну, яка була саме якась українська! Це просто смішно, як смішно читати посилання Шмуля на теж саме, що він давав в перший раз. Я й того разу прочитала і задала йому питання - де конкретний висновок, що українська більш стародавня ніж санскрит і чому саме вона, а не великоруська чи польська, з чого цей висновок випливає, а мені знов - читай цей документ взагалі...Пробачте, але там ніяких доказів не видно, тому я б обережніше впроваждувала вирази типу "науковий факт"...
Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)
Женщина - это приглашение к счастью (Шарль Бодлер)
В своїх відповідях я не посилаюсь на такі джерела як АГ чи на «історика» бузину.
«Відомо, що Президент Польщі, глибоко віруюча людина, пан Лех Валенса відмовився потвердити, як правду, вигадку про Освенцімські газові камери і печі-крематорії, хоч на нього сильно тиснули жиди-сіоністи світовим кагалом. Один мільйон жидів загинуло в "Освенцімі"?! Hi, це неправда.»
Річард Харвуд «ЧИ ДІЙСНО ЗАГИНУЛИ ШІСТЬ МІЛЬЙОНІВ?»![]()
Тогда выходит и в Бабьем Яре никого НЕ стреляли? Лех Валенса для меня не авторитет. Что же ВЫ своего УЧИТЕЛЯ не цитируете, или плохо конспектировали ?
"Здесь я буду говорить с вами совершенно откровенно об особенно трудной главе… Между собой мы будем говорить открыто, хотя никогда не сделаем этого публично… Я имею в виду изгнание евреев, уничтожение еврейского народа…
Лишь немногие из присутствующих знают, что это значит, когда лежит груда трупов, — сто, пятьсот, тысяча трупов… Выдержать все это и сохранить порядочность, — вот что закалило наш характер. Это славная страница нашей истории, которая никогда не была написана и никогда не будет написана.
из речи Генриха Гиммлера в Познани 4 октября 1943 г. перед офицерами СС". Или Гиммлер для Вас не авторитет?
Ни в коем случае язык я не оскорбляю.
А кто... Вот тема. И главный пышатель подержанной семеркой и дальше по теме - жратвой (извините за выражение).
Он считает, что это повод для гордости.
http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post17716996
У меня другое мнение:
http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post17717561
Кстати, можете посчитать и количество оскорблений от пышателя в мой и других адреса...
От і дайте мені посилання на конкретні роботи науковців, я не проти пізнавати щось нове.
Тільки це дійсно повинні бути наукові дослідження, а не тези типу "я вважаю, що українська мова за часів Київської Русі була найстародавнішою з мов тому що я так вважаю, ось дивіться, як звучать у різних мовах пальці на руці..."
А вивчати те, що дійшло з давніх давен можно тільки з конкретних матеріальних джерел. Віру я припускаю лише для одного - теми існування Бога. Усе земне може бути розглянуто з позицій не віри, а наукового методу, тобто приймати щось на віру без доказів - це маячня.
Востаннє редагував Loona: 13.08.2012 о 12:28
Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)
Женщина - это приглашение к счастью (Шарль Бодлер)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks