| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ого сколько грязи и глупости из-за элементарного неумения читать!![]()
А нєпонятно, поцчєму он за ваших должон бьіть. Что ви імєєтє прєдложить, окромя Руссского міра?Даже нє товаріщі дєсантнікі, вьі окруженьі
От, ще згадалося. Працювала собі людина в одній компанії. Затишний офіс із кондиціонером, всі зручності, хороший заробіток, сплачений відпочинок, багаті корпоративи із зірками і все таке. Заможня така компанія. Але як це буває за законами Паркінсона, настають чорні дні. Не дуже вдала економічна політика, великі витрати насамперед на топ-менеджмент, невміння домовлятися із конкурентами і все таке. І ось одного дня керівництво збирає персонал і каже; "Всі вільні, всім спасибі".
І от людина чи без роботи, чи в якійсь конторі, де треба ішачити, як папа Карло на хімії в Черкасах за менші гроші. Сидить, і думає: "Боже, як же мені добре було на старій роботі".
Але ж треба жити далі. Бороться і іскать, найті і нє сдаваться
Та нормальна тема, навіть близьких, рідних та коханих після смерті слід поховати і "відпустити" як кажуть священники. Тому нєфіг гойдатися на плечах в померлого срср, було і загуло. Лишилися спогади? Ну і чудово згадуй на роковини.
ЗІ А скиглити як навіжений - "отпустітє мєня в совок" тупо...
ЗЗІ Ауткаст даремно виліз з вигрібної ями де сидів весь цей час.
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Номера #16 и #17 просочились с параллельной вселенной? Не зря, видать, говорят: Солнце треснуло!
...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)
Ну не знаю, тем типу - "а давайте викопаємо мертву дружину мені з нею було так добре" набагато більше ніж тем про погане.
А ще, просто виявляється що "мертва дружина" була хвойдою і відьмою, і ще багато чого що вона приховувала, і ці факти поступово випливають затьмарюючи "світлий образ"...
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Нє ну Ауткаст хоче щоб його покатав померлий "папа". "Папа" совків ж помер 20 років тому? Звідси і нєкрофільська тема.
А вони ж не просто пригадують, вони і досі прагнуть залізти на плечі! І дітям розповідають як це чудово було. Ось що жахає, замість катати когось на своїх вони пригадують як самі каталися...
пожалуйста, не утрируйте.
в теме Ауткаста - там вообщето статья, написанная не Ауткастом.
довольно толковая, причем.
а лирика, типа - хочу назад -- это просто ностальгия.
тоесть, вполне нормальное явление.
напротив, здесь прогрессивным считается ничего хорошего не помнить, плеваться и тогда вообще непонятно, каким чудом такие замечательные люди выросли в столь ужасных условиях.)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks