Ми – патріотична опозиція № 1. Ми, дійсно, третя політична сила. І ми вважаємо, що і так звана Об’єднана опозиція, і партія влади – це технологічні бізнес-угруповання, угруповання за інтересами. Це не є сили, які будуть відстоювати український інтерес. І ми це бачимо зараз – після підписання «мовного» закону і після квазі-протестів опозиції так званої у парламенті. Тому для нас неможливо об’єднуватися з силами, які не є справжніми, тому що опозиція у нас несправжня.
- Наші союзники – це українські сили, які відстоюють українські інтереси, українську політику, а не політику Кремля.
- Ми пропонуємо все-таки програму творення. Ми б хотіли пропонувати людям програму економічного націоналізму. Це коли ми даємо розвиватися українському виробникові, коли ми розвиваємо національну економіку, коли ми даємо нові робочі місця, активізуємо внутрішній ринок і формуємо середній клас.
- Найбільш близька нам за ідеологією – це партія «Свобода». Але вони все-таки, погодьтеся, занадто радикальні, на мій погляд.
- Я хочу нагадати – хто створив Комітет опору диктатурі? Ініціатором його створення була «Наша Україна», її львівський осередок.
- Ви розумієте, що те, що підписав Янукович, – абсолютно російський сценарій. І це тільки на розігріві! Потім Віктор Федорович збирав українську інтелігенцію в найкращих радянських теле-традиціях, вивчав уважно закон, дав зрозуміти, що він його, напевно, не підпише в цій редакції – і за ніч підписав. Ви думаєте, це випадково? Ні, це не випадково. Це системний проросійський сценарій.
-
Ющенко – опонент цієї влади, Ющенко не поділяє політики нинішньої влади. Більше того, Ющенко про це постійно публічно говорить.
http://www.radiosvoboda.ua/content/a.../24673260.html
Bookmarks