Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 404 з 482 ПершаПерша ... 304354394395396397398399400401402403404405406407408409410411412413414454 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 9626, показано з 8 061 по 8 080.

Тема: русский язык получит равные права с украинским!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Цитата Допис від Циник Переглянути допис
    шо, перевести?)))
    Нет, просто вы высказали такую свежую и незаезженную мысль, что вас кто то здесь не поймет, что я даже порадовался за Вас. Вы даже, видимо, не понимаете насколько глупо выглядите с этой отмазкой.
    Ну то такэ
    Ну то такэ...

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    Вы бы еще привели какой нибудь закон или постановление, позволяющие дублировать таблички с названиями улиц и государственных учреждений на венгерский язык.
    візьміть самі, або на коліна і просіть подати як слід.
    А также хоть что то, позволявшее мэру сидеть под украинским и венгерским флагом, а сессию местной рады начинать с венгерского гимна.
    гімн українська влада не дозволила, щодо прапорів не заперечує.

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від RedFox Переглянути допис

вранье лишь бы оправдать свой русский

Да я бачу, що Вам не важко росiйською, також я бачу на скiлькi Вам важко украІньською.
    а чего я должен оправдіваться?)) я не против русского язіка, я против дебилов, которіе неспособні віучить язік страні проживания.

І не варто заради мене намагатися писати українською, без помилок все одно не вийде))) Хоча мені приємно бачити, що Ви розумна людина)
    А що Ви там бачите, чи що Вам ввижається - я в цьому аж ніяк не винен і виправдовуватися не збираюся

Нет, просто вы высказали такую свежую и незаезженную мысль, что вас кто то здесь не поймет, что я даже порадовался за Вас. Вы даже, видимо, не понимаете насколько глупо выглядите с этой отмазкой.
    Ну то такэ
    пойди расскажи єто москалю или костроме

P/S

И ты и лис сразу воспприняли в штыки когда я начал писать украинским, что и требовалось доказать)))

До того ж, спілкування українською багатьма сприймається як провокація або виклик. Навіщо мені когось зайвий раз дратувати? Мені не важко й російською.
    Ты пишешь тут для того что бы выебнуться, а я стараюсь донести свою точку зрения, так как уранский воспринимается враждебно - лучше делать это на русском
    Востаннє редагував Циник: 11.08.2012 о 00:33

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    31 472

Типово

Цитата Допис від Coraline Переглянути допис
    Пардон, позволю подловить ещё, в нашей Конституции ни слова о русских и русском языке)
    та шо вы говорите?!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    31 472

Типово

Цитата Допис від vict Переглянути допис
    условно говоря основных вариантов два... отделяется галиция, а остальная часть страны попадает в сферу влияния русского мира... или отделяются крым с донбассом, оба или по отдельности... на остальной территории уже можно строить национальное государство
    не согласен. федеративная украина может, в допустимой для сосуществования степени, устроить всех.

Севастопольчег года 2008
    Провокатор года 2008
    Патриотизм года 2008

Звідки Ви
    ДНЕПРОПЕТРОВСК
    Дописів
    8 184

Типово

Цитата Допис від chief Переглянути допис
    та шо вы говорите?!
    http://s46.radikal.ru/i112/0904/16/4d71c4f5e3d1.jpg
    1941-1945. Я помню! Я горжусь! Сталин всегда у мудаков виноват, а мудаки у мудаков никогда не виноваты (с)

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

пойди расскажи єто москалю или костроме
    то есть ради Москаля и Костромы, ВЫ игнорируете свой родной язык? Прямо вершина толерантности

P/S

И ты и лис сразу воспприняли в штыки когда я начал писать украинским, что и требовалось доказать)))

Замечательно. Прямо олицетворение фразы "каждый видит, то что хочет"

Ты пишешь тут для того что бы выебнуться, а я стараюсь донести свою точку зрения, так как уранский воспринимается враждебно - лучше делать это на русском
    вранье, чтобы оправдать свой русский.
    Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
    Об управленческом учете человечьим языком

Циник
    Guest

Типово

то есть ради Москаля и Костромы, ВЫ игнорируете свой родной язык? Прямо вершина толерантности

вранье, чтобы оправдать свой русский.
    А до чого тут толерантність? мені потрібно щоб співрозмовник мене розумів.
    Гаразд, тобі я буду відповідати українською)
    Востаннє редагував Циник: 11.08.2012 о 08:10

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

Цитата Допис від chief Переглянути допис
    не согласен. федеративная украина может, в допустимой для сосуществования степени, устроить всех.
    это как перелом лечить зеленкой... федеративное государство при всей разнице в составляющих его регионах должно как минимум иметь единый внешнеполитический вектор... а у нас с этим как раз проблемы... так шо возможно только как переходная стадия...

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від vict Переглянути допис
    это как перелом лечить зеленкой... федеративное государство при всей разнице в составляющих его регионах должно как минимум иметь единый внешнеполитический вектор... а у нас с этим как раз проблемы... так шо возможно только как переходная стадия...
    Так вибор вже зроблений, до європейської спільноти.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    А "європейська спільнота" об этом знает? Нифига вы ей сдались?
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

А "європейська спільнота" об этом знает? Нифига вы ей сдались?
    Це вже щось новеньке. Ви вже розписуєтеся не тільки за українців, а і за європейців.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    4 082

Типово

Да в том то и дело, что суржик если и диалект, то как украинского так и русского, и какого в нем больше, это ещё очень большой вопрос.
    Все дуже просто. У будь-якого суржику є мова основна і запозичена.

Суржик, в якому основа - українська, а привнесення - російська, характеризується чистою вимовою типово українських, зокрема побутових слів і калька (замість літературного перекладу) решти слів з російської (думаю, що таке калька - вам пояснювати не треба), в тому числі зі збереженням фонетики російської вимови (але з характерним "оканням", де "о" у ненаголошеному складі). Пояснюється дуже просто: не було відповідників, не чули літературного варіанту, занадто багато чули саме російських слів (останній варіант - найпоширеніший), ну і потрапляння в міське російськомовне середовище зі стійким менталітетом, що якщо живеш у місті, то "треба по російськи балакати, бо всі тут так балакають". Насправді, якщо прибрати зі свідомості цей стереотип, то число україномовних (не тільки вдома, а й взагалі) у тому ж Дніпропетровську сягне 40-60%.

Суржик, у якому основа - російська, дуже характерний саме російською фонетикою у вимові українських слів: буква "и" читається як "і", "е" - як "є", "акання" на місці "о" у ненаголошеному сладі, чиста російська вимова при заміні незнаного українського слова російським відповідником, знання українською телевізійної, канцелярської лексики і незнання більшості побутових слів. Яскравий приклад російсько-україського суржику (основа - російська) - мова М. Я. Азарова.
    Востаннє редагував buddy: 11.08.2012 о 11:15

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Це вже щось новеньке. Ви вже розписуєтеся не тільки за українців, а і за європейців.
    Я не расписываюсь, а спрашиваю Вас. У Вас что, проблемы с пониманием?
    Вы же наверное, точно знаете, раз утверждаете, что "вибор вже зроблений", да еще от лица всей Украины? Вот я и спрашиваю у "специалиста": - А "європейська спільнота" об этом знает? Нифига вы ей сдались?
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

это тебе просто так кажется...

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Интересно, как "специалисты" считают - "Скилькы щас врэмья" это суржик на основе какого языка?
    Ну то такэ...

Циник
    Guest

Типово

Интересно, как "специалисты" считают - "Скилькы щас врэмья" это суржик на основе какого языка?
    это Ваш язык судя по этому перлу:

...... Нифига вы ей сдались?

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

А до чого тут толерантність? мені потрібно щоб співрозмовник мене розумів.
    Гаразд, тобі я буду відповідати українською)
    Вы мне делаете одолжение переходя на свой родной язык? Волшебно.

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

Цитата Допис від buddy Переглянути допис
    ну і потрапляння в міське російськомовне середовище зі стійким менталітетом, що якщо живеш у місті, то "треба по російськи балакати, бо всі тут так балакають". Насправді, якщо прибрати зі свідомості цей стереотип, то число україномовних (не тільки вдома, а й взагалі) у тому ж Дніпропетровську сягне 40-60%.
    последнее время эту байку слышу все чаще и чаще. Ребята, если дело действительно так, то вам просто надо избавляться от комплекса неполноценности.

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

Или вот это "Петро, ты на свадьбу пидешь?"

Сторінка 404 з 482 ПершаПерша ... 304354394395396397398399400401402403404405406407408409410411412413414454 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті