| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Люди добрые, завтра - послезавтра атакуя ВУЗы, будте благоразумны! Среди нервно орущей ПК и затоптаных вами конкурентов-абитуриентов могут оказаться присутствующие тутачки аватарки))))) Прикольно будет увидеть на встрече-знакомстве (опосля окончания этого киселя) побитые, истерзаные, покусанные тела оппонентов!)))))
Если ты рождён без крыльев, не мешай им расти. (Коко Шанель).
Університет (який гуманітарний Гончара) знову вигадав пастку для документів: минулого року розповідали басню про сейф і дозвіл ректора на повернення. Цього року феноменальна штука: всім кажуть "відповідь буде 10-го". При тому, що по паралельних з нашими спеціальностях список давно затверджений і 38 оригіналів тримають на 25 місць (((
Діти (та й батьки) чекають... не вірять, що їх розводять
Востаннє редагував Ірчик: 08.08.2012 о 19:40
Я что-то тоже не пойму юмора, многие знакомые забирали документы с ДНУ в течении 5 минут.
кажу те що мені кажуть. ДНУ який. Годину тому чоловік розмовляв з колегою, яка відповідає за набір - вона "пропонувала" людей з 710-720 балів, бо "хороші діти", а набрали зайве...
чи скажете немає технології "рекомендувати вдвічі більше про всяк випадок"?
а мої знайомі не можуть забрати 2 дні - їм не говорять ані про кількість оригіналів, ані про їх прохолдження - кажуть "чекайте 10-го"
как можно предложить детей в другой вуз при закрытом наборе документов? отбрехаться не получиться - уголовное дело... - возникают сомнения что имеете отношение к приемным комисиям ...
вот тут вы лжете - данные про оригиналы обновляются каждый вечер на сайте ДНУа мої знайомі не можуть забрати 2 дні - їм не говорять ані про кількість оригіналів, ані про їх прохолдження - кажуть "чекайте 10-го"
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks