С праздником, дорогие друзья ! Присоединяюсь к поздравлениям уважаемого Чифа. Всем спасибо. Особая благодарность - дорогим свидомым. Без вас жизнь была бы пресна, как зачерствевший кусок мацы.![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
С праздником, дорогие друзья ! Присоединяюсь к поздравлениям уважаемого Чифа. Всем спасибо. Особая благодарность - дорогим свидомым. Без вас жизнь была бы пресна, как зачерствевший кусок мацы.![]()
...так ... где мои валенки, ватные штаны и балалайка? .... гулять, так уж в прикиде ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
а я седня веник купила... буду летать и следить за порядком!![]()
Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)
Женщина - это приглашение к счастью (Шарль Бодлер)
Все що нас не убиває - робить нас сильнішими.
Що ви святкуєте свою нездатність вивчить ще одну мову окрім російського язика?
Сьогодні у яруських шовіністів подвійне свято - Річниця грузинської війни а тепер і це лайно у вигляді мовного закону.
Вороги Українського народу десятки-сотні разів намагались його знищити, другий би інший народ давно вже б зник, розчинився.
Але ми зробимо усе щоб ця поразка принесла в Україну більше Українськомовних громадян, більше націоналістично налаштованих, і кількість їх кожного року буде збільшуватись.![]()
цей вислів не є універсальним, наприклад, кіт Васько, що був кастрований на тому тижні, з Вами не згоден...
Я не розумію - навіщо культивувати у себе лише здатність бачити якихось яруських шовіністів?
Я вчила українську у школі, вузі, з великим задоволенням слухаю українські народні пісні, але всі, хто вчить мене, якою мовою я повинна думати й розмовляти йдуть у садок!
Українські громадяни повинні бути щасливі й задоволені, а не лише україномовні! Відчуваєте, у якому напрямку треба йти й де будувати?
Востаннє редагував Loona: 08.08.2012 о 19:45
Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)
Женщина - это приглашение к счастью (Шарль Бодлер)
Я так розумію, потяг с ведмедями, балалайками та горілкою вже виїхав з Сибіру?
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Шлях до космополітизму це не наш шлях.
Я розумію і достатньо володію російською мовою нічого поганого в цьому не бачу.
Я буду «щасливий» коли в паспорті обов’язковим буде запис з зазначенням національності, коли за принципом загальної справедливості на державні посади будуть приймати за національною приналежністю відносно пропорційної частки населення.![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks