| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Может быть и в 16, но не всем
Стаття 4. Порядок оформлення документів для виїзду громадян України за кордон
1. Оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон провадиться:
громадянам України, які постійно проживають в Україні і досягли 18-річного віку, - за особистим клопотанням про отримання паспорта або через своїх законних представників до органу внутрішніх справ за місцем проживання. У виняткових випадках за наявності вимог держави, до якої здійснюється виїзд, чи вимог міжнародної організації, для участі в заходах якої здійснюється виїзд, а також у разі виїзду на постійне проживання за кордон усиновленої іноземцями дитини - громадянина України, паспорт може бути оформлено до досягнення громадянином 18-річного віку; громадянам України, які постійно або тимчасово проживають за кордоном і досягли 16-річного віку, - за їх особистим клопотанням про отримання паспорта або через їх законних представників до закордонних дипломатичних установ України. Громадяни України, які постійно проживають за кордоном, можуть звернутися з клопотанням про отримання паспорта також до Міністерства закордонних справ України. Оформлення паспорта громадянам України, які не досягли 16-річного віку, провадиться на підставі нотаріально засвідченого клопотання батьків або їх законних представників у разі потреби в самостійному виїзді таких осіб за кордон.
Добрый день. Посмотрела я в свои бумажки и не поняла что из оплаты - вартість бланкової продукції 120 грн. И какие нужно заявы заполнять, а какие нет. Посмотрите сканированные приложения и, помогите разобраться![]()
Добрый день. Если не секрет, где вам такое выдали? В Вашем случае за "бланк" с Вас хотят 150 грнПо заявлениям:
1. Направление - заполнять
2. Заявление - это заявление на то, чтоб Вас сфотографировали и заполнили заявку анкету за Вас (платеж 87,15)
3. Заявление на получении справки об отсутствии судимости - это в общем-то не обязательно, но, скорее всего, придется (я так поняла Вам с этим на Поля в обл. СГИРФО?). Только за справку не платите.
4. Это заявление не заполняйте, перебьется ДП "Документ" без Ваших 100 грн.
всем привет!
Сегодня и я пошёл за загранпаспортом.
Выдали кучу квитанций и заявлений на заполнение.(Жовтневый ПС).
1. Заявление о выдаче справки о "несудимости".
2.Направление на получение паспорта для выезда за границу.
3.Заявление "До перелику платних послуг"(даже не понял что это и зачем), но в окнце написан такой текст "оформлення паспорту громодянина Украины для выйзду за кордон"
4.Квитанция на оплату услуг по паспортной линии на 30 грн.
5. Квитанция за услуги ГП "Днепр-Информ Ресурсы" 49.50 грн(зачёркнуто 41.50)-это я так понял за ту самую справку
6. Квитанция за оформление и выдачу паспорта гражданина Украины для выезда заграницу 87.15 грн
7. Квитанция плата за услуги госустанов 120 грн
8. Квитанция госпошлина 170 грн.
9.Квитанция оплата страховки 75 грн..
10. КОНВЕРТ!!!!
За пакет копий заплатил 9 грн.
Немного не в тему,но подскажите,где вклеить фотографию в обычный пачпорт?и как долго сие мероприятие длится?как то профтыкал на 2 года
И что там со штрафными санкциями?
Пасипаа![]()
Я Кот. Я не по правилам проверенным живу, и не по легкому пути иду.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks