| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Боже ж мій..до чого ж приємно бачити рідну мову в такій поважній темі...мабуть зроблю "скріни" на пам'ять..бо судячи з нашої "покращувальної" партії, коли моє маля зросте до читального віку, в цій країні, буду розповідати їй про український алфавіт в спогадах...як наприклад відклалось в мої підсвідомості, коли брат бабусі дав мені залізний карбованець і я не міг збагнути, що мені купити.. більше цукерок і декілька пачок морозива чи навпаки...
з.і. Катю все забуваю подякувати за торбинку для іграшок.. на даний час мі її використовуємо дещо в іншому амплуа, але все рівно нам до-вподоби![]()
Катю, дуже дякую за комплекти білизни!!!Донечка просто в захваті)))Жаль малюк не вміє розмовляти,так би неодмінно висловив свою вдячність Вам!!
![]()
Заказы принимаю!
!!!
Востаннє редагував Катерина К: 02.08.2012 о 12:56
Здравствуйте! Нам будет нужен комплект в кроватку - постельное, защита, без балдахина. Желательно, однотонное. Сколько такое будет стоить и где можно глянуть цвета? Спасибо!
Добрый вечер!
Постельное: простынь (обычная), пододеяльник и наволочка в детскую кроватку - 90 грн, если простынь на резинке, то стоимость комплекта 100 гривен.
Защита на весь периметр кроватки, высотой 40 см , наполнтель-поролон, молния, чтобы доставать поролон при стирке, глажке защиты - 160 гривен. Если защита на синтепоне - 150 гривен.
Однотонных тканей в наличии нет и в ближайшее время не планируется. Расцветки можно выбирать из этого:
![]()
![]()
К концу этой недели будет еще одна расцветочка бязи, вот такая
![]()
Востаннє редагував Катерина К: 02.08.2012 о 11:27
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks