Девочки,кто сам суши делает,вы берете сырую или соленую семгу?(с мужем спорю)
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Девочки,кто сам суши делает,вы берете сырую или соленую семгу?(с мужем спорю)
--40% НА ЗИМНЮЮ И ДЕМИСЕЗОННУЮ ДЕТСКУЮ ОДЕЖДУ И ОБУВЬ REIMA, GUSTI, LASSIE, NANO
всо пельмени сделаны-пошли чебуреки))))
убирала-сунула Ваньин Нук так, что не могли вдвоём отыскать -ну почему в них нет звукового сигнала-выслушала от сына пару критических замечанийНук нашёлся слава богу)))
Посмотрела в ннннннннннннн-ный раз "Форест Гамп".
Как же я люблю это кино. Сижу вся в соплях.
Ekat не расстраивайся( Пусть у тебя всё разрешится.
ЭЛЕКТРИК-ПРОФИ!
Работает быстро. На совесть. Недорого. м. 097-65-12-162.
Натабелька, у нас был негативный опыт поклейки объявлений. Сын нашел в интернете вакансию. 1000 объявлений 100 грн. Клей свой, проезд свой. Клеил 3 дня. Приехал в офис отчитался. Ему сказали, что в течение 2 дней они проверят работу и оплатят. Потом начались сказки, что по району не видят объявлений и ничего не заплатили
--40% НА ЗИМНЮЮ И ДЕМИСЕЗОННУЮ ДЕТСКУЮ ОДЕЖДУ И ОБУВЬ REIMA, GUSTI, LASSIE, NANO
Туристическое агентство GoToTravel.club
Подписывайтесь на Viber канал
у мене сьогодні день пригод.
після довгих вмовлянь (себе кохану) вирішила все-таки запекти картопельку з курочкою. була у мене така каструлька - запікала я в ній раз 10 точно і картопельку, і курочку, і яблучка - завжди усе смачнюще виходить. От і сьогодні вирішила взяти для приготування вечері саме її. Чаклувала я над стравою з пів-години, поставила в духовку запікатися. Пройшло хвилин 15 , аж тут з духовки доноситься відразливе шипіння... Відкриваю - валить димПройшло ще хвилин 3-4 поки в кухні можна було щось розгледіти (благо я всі вікна як раз повідкривала).
Заглядаю у духовку а тим моя каструлька розкололася акурат навпіл
Гарна була каструлька
Висновок: дівчатка, якщо ви не хочете чогось робити (ну дуже опирається ваше внутрішнє єство) - не вмовляйте себе і краще не робіть... бо і ви можете залишитися з "розколотою каструлькою"
Оце наваяла![]()
Так, что тут у нас напроисходило?
Шепотом: а чей муж звонил моему мужу про дачу?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks