| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Щойно згадала усе своє життя((( Їла рибу і маленька кісточка (манююююсінька) застряла в горлі. Ковтати не можу, дихати навіть боляче було - думала швидку викликати, але якось сама вийняла.
Блін, і не їм же річкової риби - а тут лежать такі гарнющі карасі на тарілці, думаю спробую шматочок.... Спробувала ( Тепер знову декілька років не пробуватиму.
Цікаво, де була охорона коли ти виносила той комп? Нехай краще з охороною розбираються! І що це за банк, що там немає камер спостереження? Нехай охорона сідає і переглядає.
Одного разу у нас зник лототрон з найбільш людного місця ТРЦ (4 дні я була на лікарняному), у мене мало не зірвалася акція і розіграш призів: було весело - от охорона і передивлялася усі 4 дні коли я була на лікарняному, виявилося, що нова прибиральниця заперла у підсобку
Всем приветик![]()
Approved by Boberchuk
Мнение, как *опа, у каждого своё.
Привет, девочки!
Мы с детьми пошли только что гулять, практически возле подъезда встретили соседку с дыней, малые попросили дыню. В итоге вместо прогулки мы пошли на рынок, накупили кучищу разных фруктов и вернулись домой с торбами. Налопались только что дыни и счастливые засели за свои дела - дети все еще разбирают подарки Киры, а я хоть на форум зашла...
я канеш лох в таких делах-но ведь это всё должно регламентироваться внутренним распорядком-в котором чётко расписано что да как и что за это будет -а если тебе его на баланс поставили и с этим не ознакомили-то бишь ты об этом не знаешь -то как потом можно требовать чёткого выполнения всех действий. Кста не знала, что имущество стоит на балансе не у банка, а у сотрудника -я работала оказывается в хороших банках. ))))
Я понимаю что я наивняк-но недавно подруга телефон сдавала абсолютно не юзаный и с неё хотели удержать оказанные услуги -якобы магазин об этом предупредил -так вот она их не оплатила именно мотивируя тем, что она об этом не была осведомлена -прокатило.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks