Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 37 з 83 ПершаПерша ... 272829303132333435363738394041424344454647 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1653, показано з 721 по 740.

Тема: Я пишаюсь тим що живу в незалежній Україні!

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від ргд5 Переглянути допис
    Намёк видимо на меня.Но не совсем по адресу. Я своих детей за границу не отправляю.
    Вы, Циник, можете объяснить этот парадокс в поведении свидомых борцунов за вильну Украину?
    Если Вам непонятно что такое цинизм, могу напомнить русскую поговорку, своя рубашка ближе к телу)))
    А намёк был на имперско-помешаного, не помню точно ник, что то о царе под охраной)

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Sarancha Переглянути допис
    моим придется.
    а ролыны может и уедут отседова.
    из сей прекрасной страны, которой она так гордится.
    пишіть за себе, будь ласка.

Дописів
    28 409

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    пишіть за себе, будь ласка.
    красно дякую.
    и так далее.

Звідки Ви
    Город древний, город славный.Российская Империя.
    Дописів
    21 504

Типово

красно дякую.
    и так далее.
    Кузнечик, вам ромашки нравятся?

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    Перекази українських заробітчан сягнули рекордних $7 млрд
    Торік заробітчани переказали в Україну 7,02 млрд доларів, що майже дорівнює сумі прямих іноземних інвестицій в економіку країни, що становить 7,2 млрд доларів. Про це зазначено в офіційному повідомленні Національного банку України.
    Забавно, но в той же новости написано: Традиційно, найбільше грошей було переказано з Росії – 1,99 млрд доларів, або 30% від усіх переказів.

Кормит, кормит по старой памяти матушка-Россия заблудших малороссов.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від ОПЫТНЫЙ Переглянути допис
    Я такое же быдло как и ты .Тока я буду мучатся лет 10-20,а ты все 40, в этой богом проклятой территории. Вот это меня и греет
    Обов'язково вип'ю за ваш упокій пане Досвідчений, але краще живіть до 100 років і побачите світле європейське майбутнє України. Все буде добре.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    Обов'язково вип'ю за ваш упокій пане Досвідчений, але краще живіть до 100 років і побачите світле європейське майбутнє України. Все буде добре.
    Присоединяюсь с пожеланию долгих лет.
    Только обязательно 100, а то по предсказаниям Азарова в ближайшие 40 особых улучшений на Украине не будет.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від engineer_alex Переглянути допис
    Но они хотят в Европу - а там Хартия о языках. Им эта хартия очень не нравится..... И хочется, и колется.....

А если вы напомните про 3 госязыка в швеции и два в Канаде - все - это мрак и ужас и начнется крик и истерика.
    Для мовного питання є окрема тема, а Хартія захищає зникаючі мови. Коли російська почне зникати тоді і поговоримо.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Частый Гость Переглянути допис
    Я вижу, что всё плохо. Но выходит, что вы этим гордитесь, что "Дороги - лайно, місто в смітті, зимою капець з прибиранням снігу і т.п." Это же в Украине происходит, а тема называется "я горжусь тем что живу в Украине".
    Я пишаюся що більшість міста(і суттєва більшість) має можливість їсти лайно яке вони обрали. Це поступово навчить людей робити нормальний вибір. Це основа демократії.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Бла бла бла.Причём здесь Сибирь и Россия с Индией?
    Ответа, значит нет.
    Сибір це істота з росії яка постійно гидила та помнюгорділась росією - теж звалила до німців. Я ж кажу всі кудись постійно валять. Це нормально що у людей є вибір. Стосовно де навчати дітей - це теж персональний вибір кожної родини.

ЗІ грузини які поїхали зараз повертаються і займають пости в керівництві. Можливо це "Ноєв ковчєг", відокремити дітей від бруду яким зараз наповнюють країну Янукович і ко.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Боже царя храни Переглянути допис
    Забавно, но в той же новости написано: Традиційно, найбільше грошей було переказано з Росії – 1,99 млрд доларів, або 30% від усіх переказів.
    так я і писала, що працюють у Європі та Росії, ви писали щось про вишиванки та інтернети.
    а зараз перекручуєте):
    Кормит, кормит по старой памяти матушка-Россия заблудших малороссов.
    не свідомих, нє?)

Бцх, шось треба робити з змістом ваших постів: то свідомі вимирають, то свідомі не працюють, а потім ..бац -малороси.))

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Боже царя храни Переглянути допис
    Присоединяюсь с пожеланию долгих лет.
    Только обязательно 100, а то по предсказаниям Азарова в ближайшие 40 особых улучшений на Украине не будет.
    Скрозя не гавкай хоч на Азарова він калмик, а значить росіянин.

Дописів
    149

Типово

Блін ну ви і загальмований! Перечитайте тему естонець! Немає вже давно сімки. Тема не про це.
    Раніше люди не помирали? Особливо цікаво читати про утопших та заглиблих в дтп та на пожарах. Це ознаки незалежності.

Слушай бот национальный, мой пост был не тебе, а автору. Только полный отморозок не видит что происходит в стране. Да и плевать на семерку и то, что ее нет.
    Слепые котята радуются тому, что Шмогли купить себе подержанную семерку....ха-ха......достижения незалежности....смешно.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від engineer_alex Переглянути допис
    Интересно что там будет с рождаемостью если произойдет федерализация и каждая область будет жить только с того, что сама заработала......
    нічого не станеться.

западенці мають на своїх територіях родючі землі, клімат Закарпаття, митниці, кордони, газові сховища, хімпром, нафтодобич, курорти, туризм, віру, за якою треба працювати, а не чекати на "Бог даст".

ніякий дурень Західну не відпусте.

Дописів
    28 409

Типово

Кузнечик, вам ромашки нравятся?
    ромашки спрятались,
    поникли лютики,
    когда застыла я
    от этих слов...
    (с)

Звідки Ви
    Дописів
    21 504

Типово

Сибір це істота з росії яка постійно гидила та помнюгорділась росією - теж звалила до німців. Я ж кажу всі кудись постійно валять. Це нормально що у людей є вибір. Стосовно де навчати дітей - це теж персональний вибір кожної родини.

ЗІ грузини які поїхали зараз повертаються і займають пости в керівництві. Можливо це "Ноєв ковчєг", відокремити дітей від бруду яким зараз наповнюють країну Янукович і ко.
    Это страусиная позиция. Вместо того чтобы наполнять народ образованными и передовыми людьми и улучшать ситуацию внутри - осуществляем утечку мозгов и генофонда.
    Грузия - это пропаганда отчасти, на Украине и лучше и побогаче будет. Да и по тоталитаризму они опережают вас значительно.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Geoby Переглянути допис
    Слушай бот национальный, мой пост был не тебе, а автору. Только полный отморозок не видит что происходит в стране. Да и плевать на семерку и то, что ее нет.
    Слепые котята радуются тому, что Шмогли купить себе подержанную семерку....ха-ха......достижения незалежности....смешно.
    Блін ви реально гальмо! Олень з 79 постів називає ТС ботом і каже що звертався не до нього а до нього!

Звідки Ви
    Дописів
    21 504

Типово

ромашки спрятались,
    поникли лютики,
    когда застыла я
    от этих слов...
    (с)
    ))))

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Это страусиная позиция. Вместо того чтобы наполнять народ образованными и передовыми людьми и улучшать ситуацию внутри - осуществляем утечку мозгов и генофонда.
    Грузия - это пропаганда отчасти, на Украине и лучше и побогаче будет. Да и по тоталитаризму они опережают вас значительно.
    Ну не знаю. Реально грузинам допомогло що знайшлися люди які не знають як брати хабарі і що таке "Вор в законє". В нас теж зараз кажуть велика проблема набрати нових людей в політику які б йшли не за грошима а за ідеєю. І в МВС така проблема бо мусорята ще в міліційному училищі платять хабарі за іспити, тобто вже вступають в порочне коло.
    Може і нам слід покликати з Канади та Каліфорнії людей на високі посади і нічого що в них акцент. Звичайно для цього слід знайти свого Саакашвілі.

Циник
    Guest

Типово

Я пишаюся що більшість міста(і суттєва більшість) має можливість їсти лайно яке вони обрали. Це поступово навчить людей робити нормальний вибір. Це основа демократії.
    Я теж)))

Сторінка 37 з 83 ПершаПерша ... 272829303132333435363738394041424344454647 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті