| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Сибір це істота з росії яка постійно гидила та помнюгорділась росією - теж звалила до німців. Я ж кажу всі кудись постійно валять. Це нормально що у людей є вибір. Стосовно де навчати дітей - це теж персональний вибір кожної родини.
ЗІ грузини які поїхали зараз повертаються і займають пости в керівництві. Можливо це "Ноєв ковчєг", відокремити дітей від бруду яким зараз наповнюють країну Янукович і ко.
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
так я і писала, що працюють у Європі та Росії, ви писали щось про вишиванки та інтернети.
а зараз перекручуєте):
не свідомих, нє?)Кормит, кормит по старой памяти матушка-Россия заблудших малороссов.
Бцх, шось треба робити з змістом ваших постів: то свідомі вимирають, то свідомі не працюють, а потім ..бац -малороси.))
Это страусиная позиция. Вместо того чтобы наполнять народ образованными и передовыми людьми и улучшать ситуацию внутри - осуществляем утечку мозгов и генофонда.
Грузия - это пропаганда отчасти, на Украине и лучше и побогаче будет. Да и по тоталитаризму они опережают вас значительно.
Ну не знаю. Реально грузинам допомогло що знайшлися люди які не знають як брати хабарі і що таке "Вор в законє". В нас теж зараз кажуть велика проблема набрати нових людей в політику які б йшли не за грошима а за ідеєю. І в МВС така проблема бо мусорята ще в міліційному училищі платять хабарі за іспити, тобто вже вступають в порочне коло.
Може і нам слід покликати з Канади та Каліфорнії людей на високі посади і нічого що в них акцент. Звичайно для цього слід знайти свого Саакашвілі.
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks