| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Реально страшно читати, ви не вмієте встановлювати мову в вінді? Чи у вас не вінда? Ось це "чыпо" ледь зрозумів, ви мали на увазі "...чи з переходом на...".
Проте намагання писати українською - заслуговує на похвалу!![]()
Реально деякі особи тут по 60 років живуть, а мови не розуміють.
ЗІ не перестаю стверджувати що євреї розумна нація, може стоун і правий- може не слід було вас відпускати з країни?![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Действительно..ДЛя нынешнего состояния медицины..это невообразимый факт..Вот..нашел влет http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post17709916
Ясен хрен у нас не краще..гордитесь?Ну якщо люди дуже хочуть жити в Ізраїлі чи США, їх примусити жити тут? Я ж писав валять навіть з США та Європи, це людська природа шукати де краще.
Лучше б вы туда попалиЖах, як ви втекли з рабства?![]()
В этом заслуги незалежности ноль..Точно так же бы езил при ИмперииЦе вас примусили? Фашистська незалежність як катує людей!![]()
Чи ви з тих совкозадротів які вважають що мають право вирішувати що іншим можна, а що ні? Я був в США, Чехії, Турції - і це чудово, бачити як живуть люди в інших країнах. В союзі вам світила б лише путівка в Болгарію про яку ви б розповідали років 10.....Все что подарила незалежность стране..это массовую бедность
Востаннє редагував Stone: 21.07.2012 о 14:27
Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим
Опустивши відверту маячню...
"Бєз лоха жизнь плоха!", наприклад флюорографію в нас роблять не те що безкоштовно, а примусово! Лікарі без неї не приймають, і на підприємствах змушують проходити...
Все інше за бажанням акушери грошей авансом не беруть!
Ось це дуже цікаво! Розкажіть нам як би ви подорожували в капкраїни при срср? Чи ви синок дипломата? Мажор який в срср нічого не робив а мав більше ніж інші, а зараз змусили працювати? Як у вас все легко...
ЗІ кожен виїзд за межі союзу був святом, з неодмінними сувенірами, фото і розповідями друзям, знайомим, сусідам, колегам.
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Ну не то, чтобы читать, куда мне до Вас...
Но буквы находить знакомые вроде получается.
Но я работаю над собой... Когда пиво не пью. Много работаю. Больше часа в неделю, между прочим!!!
Я сижу в ПэТэУ и мечтаю о разваленной быклажановой семерке.
Вот куплю быклажановую семерку, не буду есдить на тралебусе и транвае и начну тады жутко пышаться Украиной...
Вы мой Кумир!!!
Ні, справа в тому, шо кордони відкрили ше при Союзі..Ну а незалєжна натякнула, шо треба їхати, і ба, як тільку уіхали-криза почалася
А з ціх 7 міліонів за кордон уїхали тільки 1-2 мілліона, а решта переїхали до цвинтаря..
Якось мій знайомий сказав-коли ми перебралися з Союза до Ізраіля, ми вирішили,шо злізли з дерева, але коли ми перебралися до Канади, ми зрозуміли, шо з дерева злізли тільки зараз![]()
Беда России не в дорогах и не в дураках, а в дураках, указывающих дорогу
В тому і справа, що в союзі почали "відпускати", а в Україні почали допомагати поїхати(навіть зараз в Дніпрі такі центри допомоги звалити є за підтримки Ізраіля) і це нормально, краще звалити ніж сидіти і незадоволено лаяти місце де живеш.
ЗІ про смертність - не така вона і висока зважаючи на демографічну ситуацію з 1990го. Пенсіонерів в нас більше ніж молоді і це не провина незалежності, це нормальні соц.процеси...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks