| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
така як і неукраїнців.
вам до Клюєва та держстату.
http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/2058-14
http://podrobnosti.ua/power/2012/01/11/813979.html
Росіяни, досить вже ховатися за спинами українців. Збирайтеся у общини й там зберігайте та розвивайте свої мову й культуру. Україна - для українців. Це наша земля, щедро полита кров'ю і потом наших батьків та дідів. А зайдам, що користуються плодами праці кількох поколінь знедолених українських селян - єдина порада. Вчіть мову, байстрюки, бо в держави терпець урветься колись.
мои все родственники тоже защищали Украину в годы войны. Но ни один из них не является украинцем - белорусы и россияне.
На территории нашей страны живет очень много людей, которые, как и я, не несут в себе украинской крови. Нам всем убираться? И моим родителям тоже, которые работали на благо этой страны?
Странный подход у вас... странный...
Причем здесь русскоязычные украинцы взагали? Мовнюки это те кто ратуют против русского языка разговаривая на нем же.
ну наверноеякщо не хотіти, то нічого не виходить.
Да дело совсем не в лени, а в целях? Нахрена ратовать за мову, если удобнее общаться на русском? В чем цель прикладывания усилий? Уменьшить комфортную языковую среду? Хреновая цель.а так, якщо все життя спілкувався та писав російською, а ще й коли ліньки прикласти зусилля, то маємо що маємо: українців більшість, україномовних-навпаки.
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
Мой язык - русский.Читать книги на укр.языке не люблю. Муж с детьми общаются на укр.Я с ними общаюсь на кацапском(любимое слово свёкра).
"Подай олiю.Растительное масло?Сейчас принесу."
Та ні шановний, не простіше, вчили, вчили, 20 років вчили, і як дупу підтерли тими грошима все одно російською розмовляють.
Щось воно мабуть не так у цьому господарстві як кортить декому. Воно може й хочеться увесь шмат заковтнути, та вдавитись можна.
Хіба не вчили, що таким жадібним не можна бути?
Це не про Вас Глазовий писав?
Матір звуть Елеонора, а батечка — Савка.
Синок у них підростає, ім'я йому Славка.
Батько щирий українець, мати — сибірячка.
— Нє говорі, — учить мати, — гавкаєт собачка.
Вєдь нє гавкаєт собачка, она, дєтка, лаєт.
Ето тєбє твой папаня язик засоряєт.
Сколько раз я говоріла: пожалєй рєбйонка!
Зачєм же ти уродуєш, дєлаєш подонка?
— Прошу слова вибирати, — насупився Савка. —
Це ти мене зараз лаєш, а собака — гавка.
ку-ку, Лисаа хіба це не російськомовні українці?)) нє, ну є щє русскіє, які розмовляють російською і проти русского язьіка, але їх не багато.
десь так. пишу про невідповідність заяв до дії ; про потребу і якщо такої немає, нашо "ратовать".Да дело совсем не в лени, а в целях? Нахрена ратовать за мову, если удобнее общаться на русском? В чем цель прикладывания усилий? Уменьшить комфортную языковую среду? Хреновая цель.
нет, не про меня
У меня если описать маму мою, то вообще забавно получается: отец русский, мама белоруска, родилась в Грузии, живет в Украине, муж немец.
Вот из такой сборной солянки я
Я могу на чистом украинском разговаривать. Просто не хочу. Мне непривычно. Я уже об этом писала.
Рола, если большинство шахтеров в Донецке украинцы, значит ли это, что все украинцы - шахтеры?
Так что упомянутое Вами условие (русскоязычный украинец) недостаточно, чтобы быть мовнюком.Побольшому счету оно даже необязательное есть даже русскоязычные русские - мовнюки, как верно Вы заметили.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks