| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну "Ніхто крім вас" - это как то слишком уж по детски звучит.
Детей наробить - наука нехитрая. Их вырастить нужно, внуков дождаться, тогда можно уже что то другим указывать. И то, дебилизмом слегка попахивать будет.
Ну и по поводу армии - Вы в украинской армии служили, или еще советскую застали?
Если в украинской, да еще в 90-х, то это то же самое, что в пионерлагере побывать, только с недостатками питания.
Тоже мне, защитнички.
Ну то такэ...
"ху здат" Дуня Кулакова -как кулеметныку кажу
У меня не так все круто..ну куда мне до кулеметныка.
2 красных диплома(с отличием т.е) по медицине. Стоматолог-протезист.
Военно обязанная- на сборы ездила....
За детей перед вами(не рожашим отчитываться не буду-Это мое право)отчитываться не буду
А вы все на "баклажанных жигулях" ездите?
Востаннє редагував leondp: 16.07.2012 о 21:00
Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом.. Марк Твен.
Так чого ж ви дітей не завели? Чи таки заскладна наука?![]()
Ну звісно, от в радянській армії робили титанів... Супер воїнів!Ну и по поводу армии - Вы в украинской армии служили, или еще советскую застали?
Если в украинской, да еще в 90-х, то это то же самое, что в пионерлагере побывать, только с недостатками питания.
Тоже мне, защитнички.
Я вже писав про свою службу на початку теми. Нормально настрілявся, сержантюга в нас був з "іракців", а полкан з "афганців", плюс кілька шакалів з миротворців, тому навчали непогано. Проте проти НАТО ми ніякі(зі слів тих хто воював поруч з натівцями), і росіяни теж, взагалі інша система підготовки, озброєння, тощо...
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Ну если ты в качестве дерьма приводишь примеры СССР,я тебе про них и говорю.
У России второе место по объемам продаж вооружений. А ты непонятно что написал.Дивний привід для гордості - ніякої конкретики та користі. Найкраща зброя Швейцарська та Ізраїльська, а купують більше Болгарських АК.
такое ощущение что ты просто пишешь слова по порядку особо не задумываясь о смыслеПро космічну галузь - "ржом всєм Канаверолом", совок втратив першість в космосі і дуже давно.
этот ответ подтверждает вышеприведенное предположениеСолженіцин?![]()
А это не важно. Они все русские композиторы. Хоть русские, хоть евреи, хоть немцы.Якої національності уточни...
ну не видишь и не видишь. Я разве тебя заставляю.Бугога, Володимир Семенович про це співав,ти коли на балеті був в останнє? Я пів-року тому, приводу пишатися не бачу, так красиво проте пишатися...
У России разумеется.Це в кого таке?
вот видишь, ты опять гордишься тем, что наш народ делает не руками и не головойОт я наприклад пишаюсь що в нас багато красивих дівчат.![]()
Но опять же таки это хорошо, что ты хотя бы этим гордишься.
Повторю твои поводы для гордости: погода, природа, тектоническая плита, красивые женщины и спивуча моваНигде не ошибся?
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
"Корнєт ви жєнсчіна???",фіг вас в інтернеті розбере...
![]()
Про дві вищі медицинські освіти це звісно чудово, проте скільки ж ви вчилися? Коли народжувати і де дівати дітей?
От ви неуважна, а ще лікар... Давно вже не на жигулях.А вы все на "баклажанных жигулях" ездите?
ЗІ про Дуню Кулакову вибачаюся, з ніку не зрозуміло вашу стать, а які синоніми до жіночої мастурбації нажаль не знаю...![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
зато я знаю до кулеметныка - ПУРГОМЕТ
Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом.. Марк Твен.
Щось ти друзяка Фокс зовсім "оскрознівся", ну як ти можеш пишатися тим до чого ти ніяк не причетний? Те що росія форцує зброєю як тебе стосується? А тим що негри бігають краще всіх ти не пишаєшся?А тим що китайців дофіга?
Якась мішанина з гордості за совок і росію, де росія лідирує в космосі? Чи союз не програв космічні перегони коли американці висадилися на місяці і з того часу був завжди другим?
А за детей скажу -есть они у меня....но специально для вас я в своем посте 2 РАЗА написала..а сейчас 3 - отчитываться не буду.Так что ВЫ тоже -неуважный.
Я женщина и моя душевная организация более тонкая...это только на работе я пациентов прошу открыть рот ....и не бояться "бормашинки".
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks