Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 7 з 83 ПершаПерша 123456789101112131415161757 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1653, показано з 121 по 140.

Тема: Я пишаюсь тим що живу в незалежній Україні!

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від alyak Переглянути допис
    это был 2002 год , б/у шная семерка это было феерично .... квартиру сам купил ? или от бабуси досталось , типа от плохого совка ...
    Та яка різниця, я був студентом і мав машину - а більшість радянських дорослих, освідчених, важкопрацюючих людей навіть не мріяли про власне авто. Бо черги, блат... Навіть зараз більшість місцевих совкофілів їздить стоячи мов худоба на скотовозках типу "спрінтер".
    ЗІ розкажіть що у вас бентлі або майбах, я повірю.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від rrri Переглянути допис
    Ну так на ці грощі незалежність і сбудували. скажіть спасибі бабусі.
    Не жартуйте про померлих.
    Ці гроші радянська влада крала в людей, не даючи їм змоги витратити зароблене.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Дописів
    93

Типово

Цитата Допис від Iванко Переглянути допис
    Не зважайте на цього персонажа. Він бідолашний хворий. Йому іноді здається, що він розумний та заможний. Насправді він жебрак, волоцюга, якому іноді дозволяють користуватися інтернетом добродії. Нещасна людина.
    Дякую Вам за інформацію, але я вже й раніше став хвилюватись за стан його здоров*я... Не требо було його чипати, але, якщо виключити з мого поста прохання "не пизд*ти", я лише з добрих намерів до нього звернувся. Вважав, що людина розумна. Постів на форумі до...

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    Та яка різниця, я був студентом і мав машину - а більшість радянських дорослих, освідчених, важкопрацюючих людей навіть не мріяли про власне авто. Бо черги, блат... Навіть зараз більшість місцевих совкофілів їздить стоячи мов худоба на скотовозках типу "спрінтер".
    ЗІ розкажіть що у вас бентлі або майбах, я повірю.
    тот кто хотел - тот всегда находил решение вопроса , поверьте .

но главное - на деньги вашей бабуси построена квартира в которой вы живете .... потому что все в союзе было на них построено ....

а вот вы купили себе квартиру ? лично заработав ?

Дописів
    93

Типово

Цитата Допис від Провокатор Переглянути допис
    Дякую Вам за інформацію, але я вже й раніше став хвилюватись за стан його здоров*я... Не требо було його чипати, але, якщо виключити з мого поста прохання "не пизд*ти", я лише з добрих намерів до нього звернувся. Вважав, що людина розумна. Постів на форумі до...
    Цитата Допис від Заблудившийся Переглянути допис
    все все
    лучше обеспокойся нравственностью служителей русской православной церкви. ..а то уж очень ты по постам похож на кощуницу из "вагинальной ярости"
    Да, в этом случае уже и переживать поздно. Оно свое найдет, Заблудившийся, да, пора отдохнуть, можно в штатах, тем более, если раньше удалось лицезреть, говорят, там неплохо. Впрочем, говорят и то, что северные мишки не умеют улыбаться. А Заблудившийся употребит и все время лыбится.

Дописів
    37 060

Типово

Не жартуйте про померлих.
    Ці гроші радянська влада крала в людей, не даючи їм змоги витратити зароблене.
    1. бабушка не могла их потратить в союзе ?
    2. каким образом у бабушки оказалось с ваших слов 50 штук ? какую зарплату она имела ?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Ми відволіклися від теми!

Я пишаюся що в Україні за два десятиліття не було війни! Коли я служив у війську російським солдатам-одноліткам чеченці відрізали голови. Якби не незалежність відсотків 30 солдат в Чечні були б з УССР. Можна різне казати про стан сучасного війська, проте я служив в черевиках і шкарпетках, дачі не будував, дідівщини в нашій частині майже не було(були окремі випадки неприязні між сільськими хлопцями з сусідніх сіл). Звісно будь-хто наближений до війська знає що світове панування нашій армії не світить, проте навіть цим я пишаюся - замість мріяти про загарбання всього світу та про "міровой пожар" сучасна Українська армія потроху модернізується в європейські "сили оборони". А світове панування то маячня, навіть штати світ не завоюють...

Дописів
    26 616

Типово

ряженый , краденные кресты носит ...

счас мода пошла - одни вышиванки носят , другие кресты ворованные .... и те и другие в больнице должны лежать ...

при коммунистах кресты из церкви воровали официально
    на концерт в Колонный Зал Дом Союзов на шею жинке надеть
    зал кстати когда то символичненько и просто назывался - дворянское собрание ))
    хм!(c)

Дописів
    28 409

Типово

независимость недостаточно объявить,
    она должна быть обусловлена чемто более существенным, чем неоправданные амбиции

Типово

Резюмируем: основные поводу для гордости украинцев - машины (довольно дрянные ланосы) и кухонные комбайны.

Ну и да, не могу не согласиться, пересичному украинцу знать, что тобой руководит

намного приятнее власти

Собственно, олицетворение украинской мечты и цель каждого, надо полагать.

Дописів
    37 060

Типово

Ми відволіклися від теми!

Я пишаюся що в Україні за два десятиліття не було війни! Коли я служив у війську російським солдатам-одноліткам чеченці відрізали голови. Якби не незалежність відсотків 30 солдат в Чечні були б з УССР. Можна різне казати про стан сучасного війська, проте я служив в черевиках і шкарпетках, дачі не будував, дідівщини в нашій частині майже не було(були окремі випадки неприязні між сільськими хлопцями з сусідніх сіл). Звісно будь-хто наближений до війська знає що світове панування нашій армії не світить, проте навіть цим я пишаюся - замість мріяти про загарбання всього світу та про "міровой пожар" сучасна Українська армія потроху модернізується в європейські "сили оборони". А світове панування то маячня, навіть штати світ не завоюють...
    в белорусии тоже не было войны ?

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від Заблудившийся Переглянути допис
    при коммунистах кресты из церкви воровали официально
    на концерт в Колонный Зал Дом Союзов на шею жинке надеть
    зал кстати когда то символичненько и просто назывался - дворянское собрание ))
    культура такая была , во все революции к власти рвется быдло , это заметно и по форуму , кто чего там отстоял ....

Звідки Ви
    Солнечный
    Дописів
    207

Типово

представляю как сильно гордятся нашей родиной владельцы лексусов)
    Идиотов в мире не так и много. Просто они расставлены таким образом, что встречаются на каждом шагу. (с)

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Маячня, рішення знаходили "блатні", зі зв'язками, або чурки(грузини, армяни завжди мали волги та жигулі), зараз теж в декого власний літак, майбах та будинок в Лондоні. Ми ж кажемо про звичайну радянську людину!

но главное - на деньги вашей бабуси построена квартира в которой вы живете .... потому что все в союзе было на них построено ....

На її, та мільйонів людей гроші будували не дома, а розвивали "оборонку", космос, та інше лайно яке так і не стало в нагоді.

А квартиру я купив собі сам, вліз в величезні борги які і досі віддаю, проте не "отримував". Про житлову проблему я вже писав- таких проблем як у нас немає в Білорусі і країнах прибалтики, чому - бо це комусь вигідно. В союзі з цим було дійсно легше, я це визнаю.

Циник
    Guest

Типово

Хорошая тема, своей страной нужно гордиться.

Вот только непонятно чего в эту тему иностранцы свой пятак суют.

Дописів
    28 409

Типово

Цитата Допис від basistas Переглянути допис
    представляю как сильно гордятся нашей родиной владельцы лексусов)
    +++!)

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

1. бабушка не могла их потратить в союзе ?
    2. каким образом у бабушки оказалось с ваших слов 50 штук ? какую зарплату она имела ?
    1. Ні не могла, якось я з нею про це говорив(вже за незалежності), чого ж не купили з дідом авто? Чого не накупили золота? Тому що- черги, тому що з золотом були проблеми, тому що вірили що колись ці гроші вдасться витрати на щось корисне для себе, або дітей.

2. Гроші складали з дідом, він був шахтарем вони тоді реально багато отримували, сама вона теж працювала на шахті економістом.

Типово

На її, та мільйонів людей гроші будували не дома, а розвивали "оборонку", космос, та інше лайно яке так і не стало в нагоді
    "Космос" - бесполезное "лайно"? Впрочем, в отличие от советских украинцев, чьи мечты не имели пределов, современные все больше тычутся пятаком в землю, пытаясь выковырять из грязи съедобный корешок.

Дописів
    37 060

Типово

Маячня, рішення знаходили "блатні", зі зв'язками, або чурки(грузини, армяни завжди мали волги та жигулі), зараз теж в декого власний літак, майбах та будинок в Лондоні. Ми ж кажемо про звичайну радянську людину!
    да ладно . кто хотел тот и находил . некоторые на камчатку с москвы гнали .... и ничего .

На її, та мільйонів людей гроші будували не дома, а розвивали "оборонку", космос, та інше лайно яке так і не стало в нагоді.
    Все еще недоношенные дороги , целые микрорайоны типа тополя , атомные станции , гэсы , заводы ахметова ....

часть досталось всем гражданам , ныне живущим , часть лично кому-то но дает работу этим гражданам .

А квартиру я купив собі сам, вліз в величезні борги які і досі віддаю, проте не "отримував". Про житлову проблему я вже писав- таких проблем як у нас немає в Білорусі і країнах прибалтики, чому - бо це комусь вигідно. В союзі з цим було дійсно легше, я це визнаю.
    Упс , т.е. легко купив ненужную железяку у вас затруднения с приоритением самого насущего ? И вы рады что купили кусок железа ? Мне вашу логику не понять .

Дописів
    26 616

Типово

не..
    ну ты уж совсем утрируешь..
    ...
    я знаю не мало людей заработавших или укравших на свои собственные квартиры
    поверь - таких больше чем тех кто сидит у папы с мамой на шее с прививкой социализма в жопу
    причём эти люди воруя , отбирая или зарабатывая шкурой собственной рисковали будь здоров!
    ..
    ну а что до принципов
    так ясно у римлян сказано : хомо хомини лупус эст!
    хочешь хату? иди , рискуй , начинай с официанта , ныряй в каждую трещину , пиши резюме получше , бреши работодателю напропалую , кради у него если он подлец - но не сиди сиднем в гипромезе таская продукты из родительского холодильника
    помнишь кино где шарапов на диване лежал, а баба его посудомойкой трудилась?
    я бы у родителей с повадками скулящих социалов детей сразу отбирал
    из них потом Портвейны вырастают
    хм!(c)

Сторінка 7 з 83 ПершаПерша 123456789101112131415161757 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті