Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Как Вам жилось во времена СССР и хотели-бы Вы его возврата

Голосували
249. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Жилось отлично

35 14,06%
  • Жилось хорошо

88 35,34%
  • Жилось удовлетворительно

52 20,88%
  • Жилось ужасно

36 14,46%
  • Хотел-бы возврата СССР

44 17,67%
  • Не хотел-бы возврата СССР

124 49,80%
Опитування з кількома варіантами відповіді
Сторінка 266 з 544 ПершаПерша ... 166216256257258259260261262263264265266267268269270271272273274275276316366 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 10866, показано з 5 301 по 5 320.

Тема: CCCP

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 322

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    О, мало не забув! Я згадав чудовий-казково-кольоровий спогад з радянського дитинства!!!! Батько мій тоді служив на ТОФі і іноді ми заходили до магазину "Альбатрос", куди звичайних радянських недолюдей не пускав кремезний мєнт!(пропускав лише тих в кого були "бони")
    Это да...
    Но у нас в магазине обычном продавались ГДРские конструкторы дома строить (и щас бы такой купил), железные дороги PIKO (вожделенный полученный подарок)...

Много "ничего хорошего" было...
    Только вот не знают что хорошего было.
    Потому что обычно ссср только обгадивают...

Так что и спора то тут как такого нет...
    Название темы почитайте. Тема для позитивных моментов.
    А говна в любом океане меда выловить можно немало...
    В том числе во всяких америках и германиях...

Дописів
    10 628

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Фон Бисмарк, Даллес ,Кургинян.....сабачки в космоме..
    ФЕЕРИЧНО)))))))) Спирт Рояль.ФИНИШ.
    Фініш - балтіка для поліровкі.
    Цитата Допис від Yar Переглянути допис
    Вы хотите сказать, что жители Луганской и Ивано-Франковской областей отличаются меньше, чем житель Днепропетровска от жителя Курска?
    Такі єсть такоє дєло.
    Цитата Допис від gmsalex Переглянути допис
    Может вы удивитесь, но в России москалей ненавидят наверное больше, чем у нас...
    Можьід, можьід. Только москвічам насрать. Даже на тєх, кто панаєхал.

Жора
    Guest

Типово

Цитата Допис від gmsalex Переглянути допис
    А что вас, собственно, смутило в этой фразе?
    Вам выборку по позициям сделать из текста?
    И Манн, монстр игры, водит дискуссии с такими интеллектуалами...

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    57 105

Типово

О, мало не забув! Я згадав чудовий-казково-кольоровий спогад з радянського дитинства!!!! Батько мій тоді служив на ТОФі і іноді ми заходили до магазину "Альбатрос", куди звичайних радянських недолюдей не пускав кремезний мєнт!(пропускав лише тих в кого були "бони")
    Це була подорож в казку, від кількості іграшок, техніки і чудового яскравого одягу крутилася голова! І за "бони" батько купував кілька шмоток мамі і якісь іграшки для нас з братом, це були нереальні антирадянські іграшки, яскраві, якісні, таких ні в кого не було, однією машинкою досі граються мої діти(я її беріг бо тоді це був рідкісний артефакт і надії не отримання ще однієї такої не було).

ЗІ я зі зброєю в руках ладен захищати право моїх дітей ніколи не знати такого радянського "щастя", щоб вони не знали що можуть бути "валютні" магазини куди не пускають людей другого сорту, і що людей можна легко поділяти на сорти....
    Почему они ей до сих пор играются?
    Быть может, потому, что и сейчас таких игрушек в наших магазинах нет?
    А есть китайская фигня, к которой слово "якісні", к примеру, применить нельзя в принципе?
    Представьте: Ваши дети через 20-30 лет играются китайской игрушкой
    фото и видеосъемка свадеб, выпускных, праздников

Дописів
    80 948

Типово

Це була подорож в казку, від кількості іграшок, техніки і чудового яскравого одягу крутилася голова! І за "бони" батько купував кілька шмоток мамі і якісь іграшки для нас з братом, це були нереальні антирадянські іграшки, яскраві, якісні, таких ні в кого не було, однією машинкою досі граються мої діти(я її беріг бо тоді це був рідкісний артефакт і надії не отримання ще однієї такої не було).

ЗІ я зі зброєю в руках ладен захищати право моїх дітей ніколи не знати такого радянського "щастя", щоб вони не знали що можуть бути "валютні" магазини куди не пускають людей другого сорту, і що людей можна легко поділяти на сорти....

в этом смысле совок жив и поныне.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Yar Переглянути допис
    Почему они ей до сих пор играются?
    Быть может, потому, что и сейчас таких игрушек в наших магазинах нет?
    А есть китайская фигня, к которой слово "якісні", к примеру, применить нельзя в принципе?
    Представьте: Ваши дети через 20-30 лет играются китайской игрушкой
    Вони граються нею бо я ставився до тієї закордонної цяцькі(доречі виробник Таїланд) як до окультного предмету. На вулицю такі машинки виносити навіть і думки не було. А так це звичайна металева "моделька" яких в мого сина зараз повно, кінсмартовські 1:40, по 30-50 гривень, дуже якісні хоч і китай, і якщо до них ставитися як до Божого дару, то вони і до правнуків перейдуть...

А в радянських магазинах такого не було, я ж кажу це в Альбатросі(морський аналог Бєрьозкі) лише для тих хто має бони(аналог валюти в срср). Були правда радянські модельки типу Камаз чи ЗіЛ, проте вони виглядали сірими і жалісними.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Korrrsar!!! Переглянути допис
    [/B]
    в этом смысле совок жив и поныне.
    Ну не знаю, заходив з сином в автосалон Лексуса, малий навіть посидів за кермом, мєнт на вході не стояв, продавці вголос не лаялися чого це власник Логана до них приперся.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    4 934

Типово

В Днепропетровске, тоже был чековый магазин.Где приобретались товары за чеки внешпосылторга. Естественно и ассортимент был соответствующий.Этот магазин был частью сети магазинов "Березка" Там можно было преобрести ,очень красивые и качественные вещи. Магнитофон "sharp" мы правда в Московской Березке купили. Фарцовщиков(барыг) у нас фактически было очень мало.Город,если кто помнит,был "закрытого"типа.
    Чаще всего,что -либо особенно дефицитное, привозилось из Московского ГУМа и ЦУМа.
    Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом.. Марк Твен.

Звідки Ви
    звірорадгосп "Привид комунізму"
    Дописів
    3 730

Типово

Цитата Допис від leondp Переглянути допис
    В Днепропетровске, тоже был чековый магазин.Где приобретались товары за чеки внешпосылторга. Естественно и ассортимент был соответствующий.Этот магазин был частью сети магазинов "Березка" Там можно было преобрести ,очень красивые и качественные вещи. Магнитофон "sharp" мы правда в Московской Березке купили. Фарцовщиков(барыг) у нас фактически было очень мало.Город,если кто помнит,был "закрытого"типа.
    Чаще всего,что -либо особенно дефицитное, привозилось из Московского ГУМа и ЦУМа.
    Так возрадуємся же, братіє, счастію, каторага у нас в СССРє біло хоть ***ой єшь!
    З життя перукарів. Де купити якісну іранську хню?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    4 934

Типово

Цитата Допис від Кондратий Переглянути допис
    Так возрадуємся же, братіє, счастію, каторага у нас в СССРє біло хоть ***ой єшь!
    Да ну зря вы так....
    А вот создал КТО-НИБУДЬ тему "Я горжусь ,что живу в Украине!" ? при этом не путать понятия"я смог достичь" с понятием "горжусь государством"
    Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом.. Марк Твен.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Да никто ж Вам не предлагает радоваться?
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    Дописів
    3 730

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    Да никто ж Вам не предлагает радоваться?
    Ви сподівалися, що я чекатиму Вашого особистого запрошення чи дозволу, аби зрадіти?
    А я вирішив зрадіти сам. Вам теж пропоную

Сиамский Кот
    Guest

Типово

вот- не устаю поражаться тупости всех недоумков(особенно- некоторым ссыкливым балаболам), которрые "не читали- но осуждают"..

хомячки- негодуют, значит: тема- была не столь уж напрасной, что- не может не радовать...
    Может, хоть благодаря усилиям более взрослого населения- научатся мозги, хоть- через раз, включать.

ещё один повод для гордости за то, что мы были рождены в такой великой стране:

Звідки Ви
    Дописів
    3 730

Типово

Да ну зря вы так....
    А вот создал КТО-НИБУДЬ тему "Я горжусь ,что живу в Украине!" ? при этом не путать понятия"я смог достичь" с понятием "горжусь государством"
    Не збивайтеся з теми, будь ласка, тут пишаються СРСРом, Бєлком, Стрєлком і бєрьозовим дефіцітом.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Ви сподівалися, що я чекатиму Вашого особистого запрошення чи дозволу, аби зрадіти?
    А я вирішив зрадіти сам. Вам теж пропоную
    Не думаю, что Вы на это способны.
    Ну, то такэ
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    Дописів
    3 730

Типово

Не думаю, что Вы на это способны.
    Ну, то такэ
    Ви не думайте, у Вас це не дуже виходить. Ну, то таке. Просто радійте разом з нами

Сиамский Кот
    Guest

Типово

Да ну зря вы так....
    они-ж могут только "профессионально"(т.е.- за деньги) гордиться..

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Да ну зря вы так....
    Была такая здесь, просуществовала недолго. Набрала где то постов 30 и захирела.
    Не тот профиль для оГорода.
    Гранаты у него не той системы (с)
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    Живу где хочу.
    Дописів
    2 580

Типово

Была такая здесь, просуществовала недолго. Набрала где то постов 30 и захирела.
    Не тот профиль для оГорода.
    Гранаты у него не той системы (с)
    Скорее гранты.

Сиамский Кот
    Guest

Типово

собственно- повторюсь:

хомячки- негодуют, значит: тема- была не столь уж напрасной, что- не может не радовать...
    Может, хоть благодаря усилиям более взрослого населения- научатся мозги, хоть- через раз, включать.

Сторінка 266 з 544 ПершаПерша ... 166216256257258259260261262263264265266267268269270271272273274275276316366 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті