| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ненене, Лёня, ведро- сегодня опять занято предыдущим моим визави...
по сложившейся традиции- могу предложить барабан
![]()
Фон Бисмарк, Даллес ,Кургинян.....сабачки в космоме..
ФЕЕРИЧНО)))))))) Спирт Рояль.ФИНИШ.
господа, господа, успокойтесь!
не возбуждайтесь так!
поймите, наконец: ведро- одно, а вас- много...
самоорганизуйтесь, что-ли... Выработайте себе очерёдность и придерживайтесь её...
![]()
Так виходить його розвалили зовні? А хто допустив до влади запроданців? Бют тоді не було, була одна Партія! І ломана копійка ціна такій країні де щасливі і заможні люди дають поламати свій рай якимось сотонатівцям...
Та ні, це в союзі було замало фарб, білого ви не бачите, воно для вас сіре, як і майже все в совку, одяг пригнічених кольорів, вирази облич і ті сірі...ну- видите?! мы- оттенки воспринимаем(сирэ), вы-же видите только чёрное или белое. Серого- не умеете видеть.
да и- на теперешнюю жизнь, лично мне- грех жаловаться, но, опять таки, в отличие от вас- мы думаем и о других, которые не смогли приспособиться и выживать в нынешних условиях..
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
О, мало не забув! Я згадав чудовий-казково-кольоровий спогад з радянського дитинства!!!! Батько мій тоді служив на ТОФі і іноді ми заходили до магазину "Альбатрос", куди звичайних радянських недолюдей не пускав кремезний мєнт!(пропускав лише тих в кого були "бони")
Це була подорож в казку, від кількості іграшок, техніки і чудового яскравого одягу крутилася голова! І за "бони" батько купував кілька шмоток мамі і якісь іграшки для нас з братом, це були нереальні антирадянські іграшки, яскраві, якісні, таких ні в кого не було, однією машинкою досі граються мої діти(я її беріг бо тоді це був рідкісний артефакт і надії не отримання ще однієї такої не було).
ЗІ я зі зброєю в руках ладен захищати право моїх дітей ніколи не знати такого радянського "щастя", щоб вони не знали що можуть бути "валютні" магазини куди не пускають людей другого сорту, і що людей можна легко поділяти на сорти....
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks