Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 48 з 163 ПершаПерша ... 38394041424344454647484950515253545556575898148 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3251, показано з 941 по 960.

Тема: Tupperware. Щось на кшталт СП

Звідки Ви
    Фрунзенский
    Дописів
    1 455

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    ок! Заразн апишу, а ближче до вечора подзвоню, скажу о котрій вона там буде. 19, скажімо, влаштовує?
    Ира, все влаштовуе! Спасибо Вам и за пластик и за доставочку, и за каталожек-свежачок!
    Довольна! Теперь еще хочу холодильник))) Такой же и побольше....
    Вопросик, а дочку как зовут.... Очень понравилось Яся, интересно от какого имени...

Звідки Ви
    Днепропетровск,Рабочая
    Дописів
    4 603

Типово

Ирочка,огромное спасибо за контейнеры-холодильники! И огромное спасибо Ясе !

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від маМакса Переглянути допис
    Ира, все влаштовуе! Спасибо Вам и за пластик и за доставочку, и за каталожек-свежачок!
    Довольна! Теперь еще хочу холодильник))) Такой же и побольше....
    Вопросик, а дочку как зовут.... Очень понравилось Яся, интересно от какого имени...
    Алло, на здоров"я! Користуйтесь з радістю!
    Ясю звати Ярина
    Цитата Допис від Lusin Переглянути допис
    Ирочка,огромное спасибо за контейнеры-холодильники! И огромное спасибо Ясе !
    І тобі спасибі! Нехай холодильник буде зразковим!*-))
    От коли я дитину хвалю - не такий ефект! А тут прочитала - і цвіте від радості

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово Про сумне

Шановні хазяєчки!

Мушу повідомити неприємну новину, яка заскочила і мене зненацька.

Відсьогодні ціни на посудку підвищуються на 10%. Крок з боку компанії, яка й без того останнім часом відрізняється просто нікуди не годящим маркетингом, м"яко кажучи незрозумілий. Зазвичай ціни змінювались з новим каталогом. Діючий каталог з"явився недавно і ще кілька місяців є чинним, тому надруковані в ньому ціни просто вважаються недійсними

Наш ДЦ інформаційною підтримкою не заморочується взагалі, тому попередити заздалегідь не спромоглися (чи не схотіли?).

Чесно кажучи, з таким ставленням не дуже хочеться продовжувати співпрацю з компанією. Дуже прикро, що всі прорахунки у плануванні продажів, всі маркетингові та організаційні проколи і втрати мусимо оплачувати ми, споживачі

Не впевнена, що це підвищення врятує український підрозділ Tupperware...

Звичайно, по можливості посудку для вас купуватиму на тих самих умовах. Хоча зрозуміло, що виконувати всі плани і рівні буде складніше

Отаке.

Звідки Ви
    ул.Кедрина(ж/д_больница,Рабочая)
    Дописів
    974

Типово

Шановні хазяєчки!

Мушу повідомити неприємну новину, яка заскочила і мене зненацька.

Відсьогодні ціни на посудку підвищуються на 10%. Крок з боку компанії, яка й без того останнім часом відрізняється просто нікуди не годящим маркетингом, м"яко кажучи незрозумілий. Зазвичай ціни змінювались з новим каталогом. Діючий каталог з"явився недавно і ще кілька місяців є чинним, тому надруковані в ньому ціни просто вважаються недійсними

Наш ДЦ інформаційною підтримкою не заморочується взагалі, тому попередити заздалегідь не спромоглися (чи не схотіли?).

Чесно кажучи, з таким ставленням не дуже хочеться продовжувати співпрацю з компанією. Дуже прикро, що всі прорахунки у плануванні продажів, всі маркетингові та організаційні проколи і втрати мусимо оплачувати ми, споживачі

Не впевнена, що це підвищення врятує український підрозділ Tupperware...

Звичайно, по можливості посудку для вас купуватиму на тих самих умовах. Хоча зрозуміло, що виконувати всі плани і рівні буде складніше

Отаке.
    Вот это наш днепропетровский филиал "дает", я еще 2 недели назад тут http://forum.say7.info/topic13089-14100.html вычитала, что в Украине поднимутся цены на 10% . Печалька, что у нас как всегда такой "сервис"
    Женщины, по своей сути, все-ангелы, но когда им обламывают крылья, приходится летать на метле.
    мой блог - Плюшки Танюшки

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від lapushka Переглянути допис
    Вот это наш днепропетровский филиал "дает", я еще 2 недели назад тут http://forum.say7.info/topic13089-14100.html вычитала, что в Украине поднимутся цены на 10% . Печалька, что у нас как всегда такой "сервис"
    Я зараз не встигаю слідкувати за тим форумом, та він і не є офіційним. Зазвичай дистриб"юторний центр розсилає новини електронкою, або телефонують.

примітно, що коли потрібно зробити план - ніколи не забудуть зателефонувати....

зрештою, підвищення ціни ні сіло ні впало - взагалі маразм. Особливо "посміхає" прив"язка до долара (чи євро) ))

Звідки Ви
    Днепропетровск,Рабочая
    Дописів
    4 603

Типово

І тобі спасибі! Нехай холодильник буде зразковим!*-))
    От коли я дитину хвалю - не такий ефект! А тут прочитала - і цвіте від радості

Дописів
    621

Типово

Ириш, а что с ценами? Я тут хотела лотки для замораживания купить как раз. Просто прибавлять 10 процентов или как?

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Терміново! ДО завтра можна замовити таку форму для міні-кексів за 145 грн

Звідки Ви
    пр. Правды
    Дописів
    1 080

Типово

Девочки! Новые предложения
    http://www.tupperware.in.ua/1341678265.html

Дописів
    46

Типово

добрый день! подскажите, пожалуйста, в чем разница между "систамой холодильник" и "умным холдодильником"?

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Lady A Переглянути допис
    Девочки! Новые предложения
    http://www.tupperware.in.ua/1341678265.html
    Все класне як завжди з умовами :-p

Цитата Допис від Tany@ Переглянути допис
    добрый день! подскажите, пожалуйста, в чем разница между "систамой холодильник" и "умным холдодильником"?
    Доброго дня, Таню!

Про Систему холодильник можна прочитати детально тут, а про Розумний холодильник тут.
    Якщо коротко - УХ "заточені" під зберігання овочів і фруктів, а в Системі можете зберігати що завгодно, мисочки різного об"єму дають широкий простір для використання. Але кришка не герметична, 3 класу.

Дописів
    424

Типово

Доброго дня. Мне тоже скажите цену на лотки для замораживания 2шт по 800. Дякую

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Ната- Переглянути допис
    Доброго дня. Мне тоже скажите цену на лотки для замораживания 2шт по 800. Дякую
    Добридень!

2 лотка по 800 мл коштують 149 грн

Дописів
    38

Типово

/////
    Востаннє редагував МАЛИНКА: 23.07.2012 о 08:29

Дописів
    38

Типово ЦЕНЫ СНИЖЕНЫ

Цитата Допис від МАЛИНКА Переглянути допис
    Продаю свою посудку,практически Всё лёгкое б/у так как не прижилось у меня...

1.Чесночница Tupperware .была в использ.раз 5,не пользуюсь так как есть наборhttp://www.kids-nation.com.ua/pribor...snochnica.html -160 грн-130грн
    5.Компактус с разделителями "Рондо".заказывала с америки-180грн-150грн
    7.Кружка "Эспрессо" с ложечкой-20 грн-10грн
    8. Рисоварка Восточная сказка 2,2л Tupperware,красная -180грн-150грн
    http://www.kids-nation.com.ua/tupper...pperware-.html
    http://www.youtube.com/watch?v=h_n8rJGPeCQ
    1.5.7.8
    ///
    Востаннє редагував МАЛИНКА: 26.07.2012 о 11:48

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

до завтра: Силіконова форма "Квітка" в шоколадному кольорі за 170 грн.

І за кожне каталожне замовлення - сервировочна чаша в рожевому кольорі за 10 грн
    Востаннє редагував Ірчик: 23.07.2012 о 13:08

Дописів
    621

Типово

до завтра: Силіконова форма "Квітка" в шоколадному кольорі за 170 грн.
    Я возьму, Ириш, кинь мне карточку, я тебе на нее денежку кину.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Мото-мама Переглянути допис
    Я возьму, Ириш, кинь мне карточку, я тебе на нее денежку кину.
    ок.
    зараз в особисті кину картку

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Фіолетовий набір "Очарование" (кувштин, 4 стакани, соковитискач для цитрусових) -300 грн.

силіконова форма "Цукерки" - 150 грн

Кувшин Мікроплюс 1,5 л зі зйомною ручкою фіолетовий - 309 грн

Система холодильник в фіолет.кольорі - 256 грн

Spoiler Spoiler: детально 
    ■Разнообразие контейнеров позволит идеально организовать пространство в холодильнике или кухонном шкафу.
    ■Смотровые окошки на основании позволяют определить, что, и в каком количестве хранится в контейнерах.
    ■Ножки, расположенные на дне контейнеров, обеспечивают оптимальную циркуляцию воздуха вокруг изделий, что значительно ускоряет процесс охлаждения содержимого и обеспечивает максимально эффективное хранение продуктов питания в свежем виде.
    ■Все контейнеры могут размещаться друг на друге, что экономит место и позволяет оптимально использовать каждый сантиметр площади холодильника.
    ■ Благодаря «хвостику», расположенному на крышке, ее очень удобно открывать.
    ■Изделия можно мыть в посудомоечной машине.

ВОЗМОЖНОСТИ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ:
    ■Разнообразие объемов и размеров контейнеров позволяет хранить в холодильнике различные продукты: мясо, рыбу, ягоды, вареную крупу и многое другое.
    ■В контейнерах не только удобно хранить продукты, но и брать эти емкости с собой в магазин.
    ■Небольшие емкости удобны для сервировки нарезки, фруктов или овощей как дома, так и на открытом воздухе.

УльтраПро зелена 2 л - 525 грн

форма для желе Диско - 147 грн
    Востаннє редагував Ірчик: 24.07.2012 о 06:40

Сторінка 48 з 163 ПершаПерша ... 38394041424344454647484950515253545556575898148 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті