| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Чем больше в человеке хорошего, тем меньше плохого он видит в других.
Девочки, а в додатке ОК нужно ли показывать расходы по контрагенту физику, но не СПД? Аренда у физлица.
Я в первом квартале показала, теперь хочу НЕ показывать и исправить дод. ОК за 1 квартал.
А как это сделать?
В общем два вопросаНужно ли было показывать? И если нет, то как теперь исправить?
а меня это убило!
у меня программа ставит 02.07.12 , а надо 02072012ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ЄДИНА БАЗА ПОДАТКОВИХ ЗНАНЬ
Чи зазначаються крапки, коми та інші розділові знаки в графі 2 "Дата виникнення податкового зобов'язання (постачання (оплати))" податкової накладної?
Згідно із п. 3 Порядку заповнення податкової накладної, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 01.11.2011 N 1379, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 22.11.2011 за N 1333/20071 (далі - Порядок N 1379), податкова накладна виписується у день виникнення податкових зобов'язань продавця. Дата виписки податкової накладної заповнюється цифрами у такій послідовності: день місяця (дві цифри), місяць (дві цифри), рік (чотири цифри). При цьому крапки, коми та інші розділові знаки в даті виписки податкової накладної не проставляються.
Відповідно до п. 12.1 Порядку N 1379 у графу 2 податкової накладної вноситься дата виникнення податкового зобов'язання у продавця, тобто здійснення будь-якої з подій, що сталася раніше, відповідно до вимог п. 187.1 ст. 187 Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року N 2755-VI, із змінами та доповненнями.
Оскільки Порядок N 1379 має чіткі вимоги щодо заповнення дати виписки податкової накладної, то інші дати, які вказуються в податковій накладній, додатку 1 до податкової накладної, розрахунку коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної, слід заповнювати в аналогічному порядку без розділових знаків.
Чем больше в человеке хорошего, тем меньше плохого он видит в других.
Урря!!!! Меня отпустили!!! Я завтра с Вами, запишите.
А мимино по карте глянула - это что -Поплавок бывший?
а как вы догадались насчет "напридумывать фио" ?...вообще налоговой должно быть все-равно, кто мои покупатели, если я продаю по обычным ценам ( консультировались в красногвардейке в аудите - сказали продавайте кому хотите только по безналу...хотя эти соврут-недорого возьмут...но и ограничений по продаже физ.лицам я не нахожу в нашем законодательстве)..В н/н инн не указываю, и в н/н и в р/н только фио..кто дает-беру паспортные данные, нет-значит без них. "идентифицирую" покупателя по наличию оригиналу квитанции - кто предъявил-тот и покупатель - по возможности делаю себе копию..кажется все.
Советов не просить! ПАтАмушто у меня чувство юмора сильнее чувства жалости
Уважаемые дамы! может кто поможет! Нужна помощь в "разборках" с пенсионным фондом, район Самарский. Авось кто оказывает платные услуги)))) Отзовитесь в ЛС! Заранее спасибо! Бо я загрузла(((((ЧП, общая система)
ДУХИ/КОСМЕТИКА ТУТ: http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=345321
Девченки, и мальчишки, а ШО ЦЕ за отработка импортеров пошла? кто что знает?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks