| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Не упустите свой шанс помочь человечеству здесь и сейчас!
Я намекаю на то, что фраза Чечетова: "Мы их развели как котят" касалась не только "языкового закона"...
На самом деле под прикрытием языкового закона приняли кучу других, менее громких но более дорогих:
На фоні вулкану емоцій затравки з голосуванням за мовний проект , у ВР фізично сиділо 73 особи, які в поті чола голосували в парламенті сьогодні чужими картками
За сьогоднішній день 73 самозванці прийняли 20 законів та 2 постанови а також 7 законопроектів, які від імені Верховної Ради подано суспільству як легітимні. Кожен з тих хто сидів в залі голосував більше ніж за трьох. Загальна сума сьогоднішніх дерибанів, пільг і витрат з того, лише з що я можу оцінити, (а не все розумію), становить близько 300 мільярдів.
Полностью здесь
Востаннє редагував Anatoly: 05.07.2012 о 09:06
Неистиные арийцы - это полукровки один из родителей немец , а второй родитель подкачал, читайте историюЕсли "подкачал сильно", то место ему одно концлагерь.
Кстати Тягнибок, руководствуется этими же принципами, до концлагерей в своих высказываниях конечно еще не дошел, но уверенно движется в
это м направлении
Востаннє редагував Элен: 05.07.2012 о 09:21
Треба усім спілкуватися на державній мові. А порушників - лупити батогом. Ось тоді й буде порядок. Хвакт !
Faraon Девичья фамилия бабушки Тягнибока - Фротман (у евреев национальность передается по женской линии), не находите сходство, раз уже говорим о фашистах. http://forum.fraza.ua/read.php?1,276118.
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
СераяМышь, я не про те. Вам хось забороняв ВДОМА розмовляти російською??? Іванко??? Ви з ним живете?![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks