| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ну да у нас не федерация, у нас разделение по регионам
так давайте определимся - язык меньшинства как таковой является (по Вашему мнению) причиной сепаратизма или только второй официальный язык?Історічно Країна Басків росповсюджується також і на регіони півдня Франції. Мова є одним з чинників сепаратизму.
А что ж на форуме по русски? Здесь все укроговорящие на мове шпарят. И в принципе это правильно. Хотя б здесь пусть говорят, ибо в реале просто не с кем (разве что домаТри мови це мінімум дял кожної освіченої людиниОт якби мов 6-7 знати, то було б чим похизуватись
Російською спілкуюсь з колегами, вдома україномовне середовище, батьки мої взагалі 100% україномовні, теща з тестем також, донька моя частіше чує українську мову, ніж інші мови.).
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
В Игноре: VitЁk, Alex_I, Антуриум . Из предвыборной программы Зеленского. "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього."
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
а олежка то обкакался... почуял шо криминал... вначале его призыв до зброи был без ссылки, а теперь эти слова (до збройи) уже с посыланием на статью ильенко, в котрой эта зброя расшифровывается
http://blogs.pravda.com.ua/authors/t...4ff3128c3dd24/І все ж таки, єдиній надії нації — постінтеліґенції — відозва: "До зброї!"
Моя зброя — мій інтелект. Наша зброя — наш інтелект
типа не воевать, а в "что, где, когда" играть собрался... интеллектом![]()
Україна і Швейцаарія має дуже мало спільного у державному устрої.
Мова - це не єдина, але одна з причин. Якщо мова має статус, тим більше, якщо цей статус розповсюджується на автономні регіони, це дуже хороша база для розвитку сеператистських рухів - ті самі каталонці чи баски підтверджують теорію, на відміну від Андалузії наприклад.
Я бачу як ви, кульочкі дуже сумуєте за мовою )))
Ну ось, ви зливаєте майже як Шурік.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks