Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 8 з 18 ПершаПерша 1234567891011121314151617 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 359, показано з 141 по 160.

Тема: Чим відрізняється Західна Україна від Східної?

Дописів
    24 909

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Фантазии!? Это уже интересно. Что я, к примеру, русский?
    Нет.

Вот скажите, какое окончание у вашей фамилии?
    Человечество постоянно делает одну и ту же ошибку, считая, что одни его части лучше или хуже других.
    Бертран Рассел

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від rrri Переглянути допис
    Ось я і питаю навіщо брехати??? На брехні нічого не буде, все розвалиться якщо розпочинати з брехні.
    Я ж вам відповів, ви самі собі перечите, з ваших слів у 70х роках було повно україномовних шкіл та української мови - де все це поділося? Що сталося? Чому на Донбасі україномовні школи це рідкість?
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Дописів
    12 402

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    І до чого тут це? Ви втратили сенс теми? По вашому виходить Портвєйн та інші БРЕШУТЬ? І на сході хтось розмовляв українською? Це галіційські міфи, Донбас це русській мір і взагалі...

ЗІ і де ж поділася мова з донбаських шкіл 70х??? В Донецьку україномовних шкіл по пальцях! Де поділися? Не було русифікації???
    Чогож то я втратив сенс теми? А я??? що не розмовляю українською?

Могу и по русски. Какая русификация? Я Вам еще не писал про девочку которую перевели к нам из Казахстана в 5 класе с удивительной фамилией Сербияну. Сколько слез было.

Да, отличается население, и языком тоже, по факту отличается. Разные мы . Но тока ненадо из себя жертву лепить, на себя тянуть одеяло, мол тока щирому українцю жити важче ніж усім на ненці Україні... Навчив вас Шевченко в голос ридати та просити поховати, а всі і раді повторювати безглуздо.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Портвейн Переглянути допис
    Нет.

Вот скажите, какое окончание у вашей фамилии?
    А зачем? Не желаю очередной спекуляции.

Дописів
    24 909

Типово

Я ж вам відповів, ви самі собі перечите, з ваших слів у 70х роках було повно україномовних шкіл та української мови - де все це поділося? Що сталося? Чому на Донбасі україномовні школи це рідкість?
    Во первых Донбасс это не Галичина.
    Дошло? Нет?

А во вторых, в Донбассе были украинские школы.
    Человечество постоянно делает одну и ту же ошибку, считая, что одни его части лучше или хуже других.
    Бертран Рассел

Дописів
    24 909

Типово

Я зачем? Не желаю очередной спекуляции.
    Никакой спекуляции.

Не будем трогать вашу фамилию.
    Вспомним самое распространенное окончание у украинских фамилий и прочитаем...

Наши предки дружили с половецкими ханами, женились на "красных девках половецких", принимали крещеных половцев в свою среду, а потомки последних стали запорожскими и слободскими казаками, сменив традиционный славянский суффикс принадлежности "ов" (Иванов) на тюркский - "енко" (Иваненко).
    Бертран Рассел

Дописів
    12 402

Типово

Як рідкість? То що розмовляють російською то одно. А те що там нема шкіл україномовних то брехня.

І хіба це русифікаціЯ. А може у східних областях насправді насильна українізація відбувається?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Это называется вашим же салом да по вашим губам.
    Читайте себя.
    Ну? И кто из нас быдло?
    Ви.

Опять ничего кроме дерьма и хамства из своего тельца выдавить не в силах?
    А ви з вашого тільця пелюстки конвалій витискаєте? Як це по ярусскі- ви Д`артаньян а всі....

Ну попробуйте...
    Та легко- ідіть на**й зі своїм язиком, краще вулицю приберіть від сміття!

Это называется не русификация.
    Русификацию проводили очень недолго. Не больше чем украинизацию...
    Ну звісно, якщо зараз почати доплачувати вчителям української чи давати українцям за національністю привілеї при вступі до ВНЗ ви ж яруські перші оскаженієте і заволаєте про фашизм і т.п.

Попробуйте для начала окрыть для себя, что это за понятие такое в социологии и этнологии - обретение/потеря престижности.
    А що як не державна політика впливає на престижність? Якщо зараз від володіння українською мовою залежитиме ваша зарплата чи можливість навчатися всі побіжуть вчити мову.

Янык соловьиною для вас мычит.
    Тобто ваш Яник танцює під нашу кобзу? "Абідно да?"

А мы пока показываем русские фильмы, звучит русская музыка, издаем русские книги...
    Цікаво які фільми? Бєзруков та лайно-серіали? Хто таке дивиться? Навіть росіяни гидують. Російська музика це шансон чи попса? Я в маршрутках не їжджу в мене радіо-рок грає.

Я не дуже добре бачу. Швидко втомлюються очі.
    "Ctpl +" вже тисну три рази ...
    До того ж я частенько ще й паралельно працюю, а в моїй роботі українська мова не потрібна.
    Так ось до чого я ...
    Шрифт латинський від російського я відрізняю відразу.
    А ось російський від українського - ні.
    Це дуже незручно.
    Так зрозуміло?
    Поставте патчик який змінює назви мов на прапорці! Дуже просто і видно одразу + яруський аквафреш-триколор постійно на столі.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Никакой спекуляции.

Не будем трогать вашу фамилию.
    Вспомним самое распространенное окончание у украинских фамилий и прочитаем...
    Українські призвіща, Непийвода, Перебийніс.

Дописів
    24 909

Типово

Як рідкість? То що розмовляють російською то одно. А те що там нема шкіл україномовних то брехня.

І хіба це русифікаціЯ. А може у східних областях насправді насильна українізація відбувається?
    Смешные они...

Сначала орут, что Донбасс - сплошь заселен выходцами из России.
    А потом плачутся, что там нет украинских школ...
    Бертран Рассел

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Ви знову або прикидуєтеся або брешете! Виходить в 70х роках було повно україномовних шкіл, а зараз десь зникли? Це не русифікація?
    В Горлівці наприклад жодної україномовної школи. Де поділися?
    А якщо в 70х було повно і зараз кількість шкіл відновлюють до показника вашого дитинства то яка ж це українізація???

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

А во вторых, в Донбассе были украинские школы.
    Ну так рррі про це і пише!!! А де вони ті школи зараз??? Чого це у 70х мова була і ніхто не гавкав, а зараз всі волають про насильницьку українізацію Донбасу?

Дописів
    10 628

Типово

Цитата Допис від ОПЫТНЫЙ Переглянути допис
    Раньше я в Москву я ездил 40 раз в год,и меня всегда местные аборигены считали за своего,потому как я очень умело переходил на Саавеловский говор. Специально этому учился А тут на форуме я шокаю по приколу
    Ето тьі, пацан, загнал. В Савьолово дажє лобнєнскім хахлам начістят. Да і нє хахлам. Ді і нє токмо лобнєнскім, а Марк, Новодачная і со всємі остановкамі.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Ну так рррі про це і пише!!! А де вони ті школи зараз??? Чого це у 70х мова була і ніхто не гавкав, а зараз всі волають про насильницьку українізацію Донбасу?
    В 70х Стуса згноїли в таборах. Завжди коротка память.

Дописів
    24 909

Типово

А ви з вашого тільця пелюстки конвалій витискаєте? Як це по ярусскі- ви Д`артаньян а всі....

Та легко- ідіть на**й зі своїм язиком, краще вулицю приберіть від сміття!
    Все понятно, гопота, она и есть гопота...
    Следить за базаром надо.
    А то смотри, чмо, ведь действительно можно прибрать улицы от такого мусора как ты.

Ну звісно, якщо зараз почати доплачувати вчителям української чи давати українцям за національністю привілеї при вступі до ВНЗ ви ж яруські перші оскаженієте і заволаєте про фашизм і т.п.

А що як не державна політика впливає на престижність? Якщо зараз від володіння українською мовою залежитиме ваша зарплата чи можливість навчатися всі побіжуть вчити мову.
    Когда это зарплата зависела от языка человека???
    Внаглую п...здите!..

ДОКАЗАТЕЛЬСТВА В СТУДИЮ!!!.

Тобто ваш Яник танцює під нашу кобзу? "Абідно да?"
    Нет так задумано.
    Это ж он вас "радует".

Цікаво які фільми? Бєзруков та лайно-серіали? Хто таке дивиться? Навіть росіяни гидують. Російська музика це шансон чи попса? Я в маршрутках не їжджу в мене радіо-рок грає.
    Это те фильмы, которые показывают вместо украинских.
    Та музыка, которая звучит вместо украинской...

А про книги вы не вспомнили....
    Оно и понятно.

Поставте патчик який змінює назви мов на прапорці! Дуже просто і видно одразу + яруський аквафреш-триколор постійно на столі.
    Этот патчик у меня стоит.
    Но если бы вы читали книги, то может быть прочитали бы, что глаза устают именно от того, что необходимо переводить взгляд. Менять фокусировку зрения.
    Так что толку от него - 0...
    Бертран Рассел

Дописів
    24 909

Типово

Микела отжигает...
    Українські призвіща, Непийвода, Перебийніс.
    А Коваленки, Миколайчуки - неукраинцы?

Микела, по вашему, украинцев на украине меньше процента...
    Бертран Рассел

Дописів
    24 909

Типово

Возмущались когда закрывали русскоязычные школы, в русскоязычных районах.
    А украинскими щколами никто не возмущается.
    Открывайте хоть стотыщ...
    Бертран Рассел

Дописів
    9 473

Типово

Ви знову або прикидуєтеся або брешете! Виходить в 70х роках було повно україномовних шкіл, а зараз десь зникли? Це не русифікація?
    А якщо в 70х було повно і зараз кількість шкіл відновлюють до показника вашого дитинства то яка ж це українізація???
    А там наберется желающих на украинском языке учиться? То-то же.
    В школьной программе по- любому есть уроки и украинского языка, и литературы....Что вам еще надо?
    Ну не родная это мова людям, неужто непонятно
    Добра и удачи!

Дописів
    12 402

Типово

Я гадаю що краще довіряти Заместитель министра образования, науки, молодежи и спорта Борис Жебровский заявил, что на сегодня 70% школ Донецкой области являются украиноязычными, и лишь 30% - русскоязычные А ніж Вам.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    57 105

Типово

Дике поле освоїли українці
    Какие именно участки?
    В каком году?
    Карты расселения присутствуют?
    Если под Диким Полем подразумевать ту часть, что стала территорией Киевской Руси - спору нет
    Я приводил карты расселения славян и печенегов с половцами за несколько веков.
    А у Вас есть какие-то аргументы, кроме желания верить?
    Різницю між замлеробами і кочівниками вловлюєте.
    Да
    Повторюсь:
    "Как ныне сбирается вещий Олег
    Отмстить неразумным хозарам,
    Их селы и нивы за буйный набег
    Обрек он мечам и пожарам"
    Что мы видим?
    Оказывается, у хазар были села, где они жили, и нивы, которые они возделывали?
    Как это не согласуется со сказками о дикарях-кочевниках, которые нам пытались втулить с детства
    Вы читали тему: "Чувство превосходства как основной инстинкт государства"?
    фото и видеосъемка свадеб, выпускных, праздников

Сторінка 8 з 18 ПершаПерша 1234567891011121314151617 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті