| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не удивляйтесь, всё что сказано на русском языке - это русское достояние. Кстати, кто бы, что бы ни сделал во славу России - русский.
Во всём мире, граждане, помнящие своё родство, но живущие в другой стране создают культурные центры и через них сохраняют свою национальную культуру: учат язык, танцы, прикладные искусства и т.д. и т.п. Проводят фестивали, культурный обмен с исторической Родиной"
Да поднимут франкоязычные негры Канады и Америки на щит всю культуру Франции!
УмнО.
И по-русски написано - наверное, во славу России.
Востаннє редагував adelaida: 24.06.2012 о 15:50
ахожу сюди:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Перший номер - 0-800-308-800 - тітонька-робот українською запитує чи хочу отримати я допомогу українською, і здля цього слід тицяти на кнопку 1. Тицяю, знову меню, знову тицяю. Далі "Слушаю, чем магу помоч" ... ну фігня, не расист .... починаю говорити , довго описую проблему. Відповідь "Я вас не понімаю, говіріте по рускі...". Вибачаюся , кладу трубку.
2. Знову дивлюся в контакти, телефоную +380 44 230-51-01 - ситуація знову повторюється ... (((
----
зависаю, і починаю думати, що роблю не так.
здогадуюся, можливо проблема в домашньому телефоні , і робот не сприймає моєї 1.
3. беру мобільник , телефоную знову на київський ... знову виконую інструкцію ....і знову "Слушаю, чем магу помоч" ..."Я вас не понімаю, говіріте по рускі..."
це в них така психологічна атака ???
Министр образования Дмитрий Табачник обеспечил школы Одессы учебниками русского языка на 160%, перерасходовав 48,2 тыс. грн. Об этом сообщает пресс-служба УНП, цитируя слова ее главы Юрия Костенка. Этим он объяснил, почему не хватило 885,5 тыс. грн для печати 34 наименований учебников для школьников-одесситов.
... о ... майкрософту надо поменяться кол-центрами с Оболонью ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
З МС (за моєю версією) причина була в тому, що в українському відділі кол-центру всі оператори на той момент були зайняті (спали, були відсутні, п'яні, ваш варіант), тому система автоматично переадресувала дзвінок на Росію.
Саме так відбувається, якщо лягають сайти у хостера 1Gb.ua, відповідно всі абоненти дзвонять, відповідно оператори зайняті і частина дзвінків автоматом переадресовуються у підтримку 1gb.ru
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks