Абдолла Ашканані, Аммар Марафі з Кувейту
В Україні вже 5 днів
Нам дуже сподобалась погода, ми з дуже спектоної країни, тому нам тут сподобались дощі
А ще - нічне життя і атмосфера. Сюди всі приїжджають познайомитись з українцями, які є дуже дружелюбними. Я чесно вам скажу, я не очікував, що тут такі добрі люди.
Мені дуже сподобалось пиво і я завжди просив місцеве.
Ми встигли подивитись місто. Дуже сподобалась Свята Софія, Дніпро. Київ взагалі старе місто з чудовою архітектурою. Загалом, це чудесне місто, але йому потрібні інвестиції. Тут не дуже хороший шопінг. Якщо порівняти його з тим, який є у Кувейті чи у Дубаї, то тут є все міжнародне. Але чогось не вистачає.
Мені не цікаво купувати речі Шанель чи Діор, вони є всюди. Але я хотів купити щось від українських марок. Але я не знайшов.
Дуже багато людей тут намагаються з вас здерти побільше. Але якщо ви знаєте ціни, то це не страшно. Ось, наприклад, ми були у "Водка барі". А живемо наприкінці Хрещатика, на Басейній. Вечір був холодний, тому ми вирішили взяти таксі. І таксист запросив 100 гривень.
Сто гривень для нас - невеликі гроші, але ми не хочемо, аби нас обдурювали. А все решта гарне - місто, люди.
Тут багато банків, але не у всіх ми могли зняти гроші.
Точно будемо рекомендувати знайомим, аби їхали в Україну!

Bookmarks