Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 159 з 482 ПершаПерша ... 59109149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169209259 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 9626, показано з 3 161 по 3 180.

Тема: русский язык получит равные права с украинским!

Типово

Наперсточники:

Депутати групи "Реформи заради майбутнього" не голосували за мовний законопроект зі своїх робочих місць.

Про це повідомив журналістам представник групи Володимир Каплієнко.

За його словами, він особисто контролював свій сектор у сесійній залі.

"П’ятеро депутатів проголосували, але жодого з них на своєму місці не було – так само, як і їхніх карток. У мене була лише моя картка, яку я особисто контролював. Можливо, вони голосували з інших місць", - заявив Каплієнко.

На запитання, як пояснили це самі депутати, він сказав, що жодного з 5-х він досі не бачив.

Каплієнко вибачився перед українським народом від себе особисто за те, що відбулося, і пообіцяв, що у середу на засіданні групи депутати розбиратимуться з цією ситуацією – і вирішать, що робити з тими, чиї голоси підтримали цей законопроект.
    Демократия не может стать выше уровня того человеческого материала,
    из которого составлены ее избиратели.
    Бернард Шоу

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Цитата Допис від Mr.Glum Переглянути допис
    на своєму рівні, все що я роблю для загального користування і на підставі чинних законів - викладено українською. і для мене нічого взагалі не зміниться. хтось змусить мене писати документи російською? нехай спробує від конкурентів вам нікуди не подітись.
    Эээ, да я вижу Вы тот еще юрыст.
    Ну то такэ...

Дописів
    32 194

Типово

та мабуть тому, що я це розумію, вже давно перестав зазнавати відчуття подібної цуценячої екстази...
    Это Вы просто состарились душой.

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    Тому що принциповий.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Какой Вы смешной. Повторюсь специально для Вас - любой законопроект, любого содержания, но хоть с незначительными подвижками в сторону признания официальности русского языка на Украине, обречен на блокирование его в Раде профессиональными патриотами. И это вне зависимости от того, будет ли он доработан, переработан, изменен и улучшен. Главная задача "патриотов" не пропустить этот закон.

Во Львове - "самой культурнейшей столице Украины" уже напрямую призывают к вооруженной боротьбе против закона. Включите 5-й канал, полюбопытствуйте. Вы же себя здесь юристом позиционируете, сможете сказать какая статья по тем "воякам" плачет?

Да, и так и не дождался ни от кого ответа на свой вопрос - Чем загрожуе официальность русского языка государственности украинской мовы?
    Ответа, скорее всего и не будет, потому что не это главное для "патриотов". Главное для них не допустить хоть какого то узаконивания положения русского языка на Украине.
    про те, що законопроект не можна навіть на перше читання виносити говорили не патріоти, а фахівці дещо іншого профілю. їхня думка була проігнорована взагалі. а про особливості українського процесу нормотворчості і про аргументи сторін щодо думки опонентів, хоч це й дуже люб"язно з вашого боку, можете мені не розповідати - воно зайве.
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

зустрінемось у суді
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

зустрінемось у суді
    А Вас туда уже вызвали?
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    Это Вы просто состарились душой.
    нє. перевірено буквально вчора.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

на своєму рівні, все що я роблю для загального користування і на підставі чинних законів - викладено українською. і для мене нічого взагалі не зміниться. хтось змусить мене писати документи російською? нехай спробує від конкурентів вам нікуди не подітись.
    ... тут ось яке діло ... вас, я вірю вам, ніхто не змусить .. але чи змусите ви когось? .. я маю на увазі не кулеметом а .. ну як сказати .. наприклад "Ось я спеціаліст, і я вам потрібний, але в мене є одна умова, я буду писати і розмовляти з вами тільки українською, І ВИ БУДЕТЕ ЗІ МНОЮ тільки українською" ... заплутано, но зрозуміло?
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    32 194

Типово

нє. перевірено буквально вчора.
    Що, після тривалої перерви зазнали "відчуття подібної цуценячої екстази" ? То як враження ?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Що, після тривалої перерви зазнали "відчуття подібної цуценячої екстази" ? То як враження ?
    у вас все якось просто і стандартно... може то не я, а ви постаріли?

Дописів
    12 402

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ... тут ось яке діло ... вас, я вірю вам, ніхто не змусить .. але чи змусите ви когось? .. я маю на увазі не кулеметом а .. ну як сказати .. наприклад "Ось я спеціаліст, і я вам потрібний, але в мене є одна умова, я буду писати і розмовляти з вами тільки українською, І ВИ БУДЕТЕ ЗІ МНОЮ тільки українською" ... заплутано, но зрозуміло?
    Гадаю усе залежатиме від суми отслюнявленного

Звідки Ви
    Пересеченная распи*дяйством местность
    Дописів
    21 990

Типово

Труднощі можуть відчути хіба що "ідєйниє ярусскіє". Освічена людина не повинна мати проблем з мовою
    Сегодня международный день мудака. Господи, это ж сколько людей надо поздравить с праздником!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

якщо у співрозмовника-потенційного наймача є щось в голові, окрім здатності ганяти за цуценячими забавками і він розрізняє продає він чи купляє, то гадаю, що проблем не буде.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

А Вас туда уже вызвали?
    задовбувати одне одного безглуздими питаннями - то не зі мною. дитячій садок якийсь...

Дописів
    32 194

Типово

у вас все якось просто і стандартно... може то не я, а ви постаріли?
    Даруйте - не зрозумів Вашого тонкого натяку щодо "перевірено буквально вчора". У голову лізуть якісь самі непристойності.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Даруйте - не зрозумів Вашого тонкого натяку щодо "перевірено буквально вчора". У голову лізуть якісь самі непристойності.
    нєнєнє. власний день народження я святкував не в Макдональдзі. тут ви схибили...

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

дабл.

Дописів
    32 194

Типово

нєнєнє. власний день народження я святкував не в Макдональдзі. тут ви схибили...
    А Ваші батьки про це знають ? З усіма жахливими подробицями.

Звідки Ви
    Дримляндия
    Дописів
    2 500

Типово

русский язык получит равные права с украинским!
    А татарский(татарское население Крыма - 12,5%)- равные права с русским!
    Партия ****онов! Браво!

P.S. Я правильно понимаю, что чиновники обязаны будут знать все региональные языки? Если это так, то Украина сдала Крым татарам. Браво в квадрате.
    Боевые потребности Чорной Вівці и его пацанов
    Свою Україну любіть. Любіть її во врем'я люте. В останню, тяжкую минуту за неї Господа моліть...

Сторінка 159 з 482 ПершаПерша ... 59109149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169209259 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті