Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 158 з 482 ПершаПерша ... 58108148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168208258 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 9626, показано з 3 141 по 3 160.

Тема: русский язык получит равные права с украинским!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    Вы сами-то статью этого "дядечки" читали ? Он невнятно мямлит вокруг да около, щедро льёт осторожную воду не по сути, а потом внезапно делает твёрдый вывод:

Обычное фуфло, непонятно для кого писанное. Похоже на неудачный вариант заказной методички без особых требований, которую всё равно никто читать не будет. Кренделю заказали статью - он и написал, как умел. Читать там нечего - нет информации. Вообще.
    це зрозуміло. мєтадічка, заказ. фуфло... ваші аргументи бездоганні.
    а багаточисельні подяки батюшкє хвьодоричу взагалі заслуговують на призначення на посаду особистого підтиральника гадіної дупи. на хвилі ейфорії поступово перетворюєтесь у чергового форумного табакі? так у нас тут вже є один... конкуренції не боїтесь?
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Звідки Ви
    центр + Кировское рулят :)
    Дописів
    9 525

Типово

мда ... ПиаРасты сборище быдла, ГавнАзарову и ДвуликоЯнусковичу лень язык нормально выучить - вот и толкают Закон про языки ... тупорылые монголоиды ...

Дописів
    321

Типово

Че та не наблюдаю массового забывания украинской мовы....

Звідки Ви
    Пересеченная распи*дяйством местность
    Дописів
    21 990
    Сегодня международный день мудака. Господи, это ж сколько людей надо поздравить с праздником!

Дописів
    321

Типово

Цитата Допис від ToXa_911 Переглянути допис
    мда ... ПиаРасты сборище быдла, ГавнАзарову и ДвуликоЯнусковичу лень язык нормально выучить - вот и толкают Закон про языки ... тупорылые монголоиды ...
    Ыыыыыы скрежечешь шерстистый? )))
    Конец твоей мове, все ее забудут!!!! А ты даже и выучить не успеешь )))

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    .... я пробіжав по діагоналі, жодних отровінь не знайшов, все й теж саме "скіки грошей на нові таблічки, як витримає бюджет" ..
    та й це не головне
    при цому нихто з захисників української мови не ставить питання "Коли ми, українці, припинемо ліцемірствоати і почнемо розмовляти українською САМІ, БЕЗ ЗАКОНУ" ...
    я можу лише за себе відповідати.
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від Mr.Glum Переглянути допис
    це зрозуміло. мєтадічка, заказ. фуфло... ваші аргументи бездоганні.
    а багаточисельні подяки батюшкє хвьодоричу взагалі заслуговують на призначення на посаду особистого підтиральника гадіної дупи. на хвилі ейфорії поступово перетворюєтесь у чергового форумного табакі? так у нас тут вже є один... конкуренції не боїтесь?
    Я бы сделал полный разбор статьи, не будь она такой убогой по содержанию. Поэтому ограничился общей оценкой.
    Конкуренции не боюсь. Мне очень нравится реакция "заинтересованных лиц".

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    Что значит "не хочете - не читайте"? Я то как раз читал. Только когда речь идет о "зныщени украинськои мовы", то, сомневаюсь, что хоть кто то из оппо согласится поработать над доработкой и корректировкой законопроекта.
    И по поводу законопроекта я уже не раз говорил, что сыроват, требует корректировки. Только никто теперь этим заниматься не будет, когда поднято знамя боротьбы за выживание украинськои мовы.
    так я спитав чому не доопрацювали до того, як виносити на перше читання? може б й уникнули такого протистояння... нє? все одно б захисники все "іспортілі"?

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від ToXa_911 Переглянути допис
    Слаще мёда сия прекрасная увертюра. Надеюсь, продолжение будет не хуже ? Жду "симфонию с литаврами".

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Я бы сделал полный разбор статьи, не будь она такой убогой по содержанию. Поэтому ограничился общей оценкой.
    Конкуренции не боюсь. Мне очень нравится реакция "заинтересованных лиц".
    так воно завжди так - бездоганним є лише те, що ви взмозі зрозуміти і якщо воно співпадає з вашими поточними бажаннями... я ж не дивуюсь навіть.

Дописів
    32 194

Типово

так воно завжди так - бездоганним є лише те, що ви взмозі зрозуміти і якщо воно співпадає з вашими поточними бажаннями... я ж не дивуюсь навіть.
    В мире не существует ничего совершенного, Глум. Когда Вы сможете это понять - жить Вам станет намного проще и легче.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

та й це не головне
    я можу лише за себе відповідати.
    ...а ось в цьому й "чорт в деталях" ... якщо ви не вважаєте своєю справою розвіток української мови, то уж моєю вона не буде зі зрозумілих причин .. навіщо мені конкурент ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    12 402

Типово

не просто проти. є досить обгрунтовані, взагалі не політичні і не ідеологічні аргументи. почитайте для початку висновок головного науково-експертного управління ВР. і цього дядечка: http://www.pravda.com.ua/articles/2012/06/4/6965668/
    Оце Ви називаєте обгрунтовані, взагалі не політичні і не ідеологічні аргументи.:
    ..Бла.. бла...Саме про суть законопроекту, який, попри довгу історію та колективне авторство, пов’язують з ім’ям його головного промоутера Колесніченка, поговоримо в цьому тексті.

Отже, перше: чи потрібен узагалі новий закон про мови?....

Друге: чи є в Україні проблема з російською мовою?....

Третє: чи треба задля розв’язання цих проблем підвищувати статус російської мови?...

Четверте: чи такий статус пропонує проект Колесніченка?.....
    І нарешті безпосередньо торкнулись тексту , правда з несподіванними висновками
    П’яте: крім неадекватного механізму надання реґіонального статусу, чи є в проекті інші суттєві вади?...

Скажімо, в п. 3. ст. 26 передбачено, що "маркування товарів, інструкції про їх застосування тощо виконуються державною мовою і регіональною мовою або мовою меншини", – тому інструкції до ліків і написи на товарах російською мовою будуть, а іншими регіональними – навряд чи....

Так само в п. 7 ст. 20 зазначено, що "в усіх загальних середніх навчальних закладах забезпечується вивчення державної мови і однієї з регіональних мов або мов меншин", – тобто можна вивчати російську й там, де реґіональний статус матиме, приміром, болгарська.....

Нарешті, шосте: то що ж робити з цим проектом?
    Ви серьозно вважаєте це є конструктивна обгрунтованність?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

так я спитав чому не доопрацювали до того, як виносити на перше читання? може б й уникнули такого протистояння... нє? все одно б захисники все "іспортілі"?
    Какой Вы смешной. Повторюсь специально для Вас - любой законопроект, любого содержания, но хоть с незначительными подвижками в сторону признания официальности русского языка на Украине, обречен на блокирование его в Раде профессиональными патриотами. И это вне зависимости от того, будет ли он доработан, переработан, изменен и улучшен. Главная задача "патриотов" не пропустить этот закон.

Во Львове - "самой культурнейшей столице Украины" уже напрямую призывают к вооруженной боротьбе против закона. Включите 5-й канал, полюбопытствуйте. Вы же себя здесь юристом позиционируете, сможете сказать какая статья по тем "воякам" плачет?

Да, и так и не дождался ни от кого ответа на свой вопрос - Чем загрожуе официальность русского языка государственности украинской мовы?
    Ответа, скорее всего и не будет, потому что не это главное для "патриотов". Главное для них не допустить хоть какого то узаконивания положения русского языка на Украине.
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

В мире не существует ничего совершенного, Глум. Когда Вы сможете это понять - жить Вам станет намного проще и легче.
    та мабуть тому, що я це розумію, вже давно перестав зазнавати відчуття подібної цуценячої екстази...

Дописів
    2 678

Типово

Получается рыги в дополнение конституции отдельным законом утвердили государственный статус украинского языка, обязали знать его всех чиновников от паспортистки и гаишника до судьи и министра. Признали наличие в стране нацменов типа русскоязычных, армян и прочих гагаузов что собственно и написано в тоже же конституции. Что в реальной жизни для меня, жителя Днепропетровска, изменится настолько что я вдруг стану уважать рыгов?
    Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone.(с) Oldboy

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Патриоты включили новый фдэшмоб. "Я хочу розмовляти украинською" - эту глыбокую мысль регулярно вещают с экранов ТВ всякие донии со шкилями. И лица у них при этом такие сурьезные-сурьезные, ну хоть на плакат их рисуй.
    Тьфу, щерсть
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Цитата Допис від MEV Переглянути допис
    Получается рыги в дополнение конституции отдельным законом утвердили государственный статус украинского языка, обязали знать его всех чиновников от паспортистки и гаишника до судьи и министра. Признали наличие в стране нацменов типа русскоязычных, армян и прочих гагаузов что собственно и написано в тоже же конституции. Что в реальной жизни для меня, жителя Днепропетровска, изменится настолько что я вдруг стану уважать рыгов?
    Боже, где Вас таких "сметливых" только делают?

Глум, вот Вам яркий образчик "читающего и знающего" законы и Конституцию.
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    Пересеченная распи*дяйством местность
    Дописів
    21 990

Типово

Цитата Допис від MEV Переглянути допис
    Шо даже стакан за Хвьодрыча не выпьешь?
    Сегодня международный день мудака. Господи, это ж сколько людей надо поздравить с праздником!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ...а ось в цьому й "чорт в деталях" ... якщо ви не вважаєте своєю справою розвіток української мови, то уж моєю вона не буде зі зрозумілих причин .. навіщо мені конкурент ...
    на своєму рівні, все що я роблю для загального користування і на підставі чинних законів - викладено українською. і для мене нічого взагалі не зміниться. хтось змусить мене писати документи російською? нехай спробує від конкурентів вам нікуди не подітись.

Сторінка 158 з 482 ПершаПерша ... 58108148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168208258 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті