Ирочка,а сколько стоит еще вот такое,подскажите,пожалуйста)спасибо)))
«Микроплюс™» круглая (2,25 л)
ПАСТА-БРАВО
101° МИКРОГУРМЭ И ПОРЦИОННЫЕ КОНТЕЙНЕРЫ
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ирочка,а сколько стоит еще вот такое,подскажите,пожалуйста)спасибо)))
«Микроплюс™» круглая (2,25 л)
ПАСТА-БРАВО
101° МИКРОГУРМЭ И ПОРЦИОННЫЕ КОНТЕЙНЕРЫ
Хазяєчки!
Посудка з тижнів, які щойно закінчились, вже у мене.
Чого немає на складі - тарілочок і маринаднці. Їх везуть, обіцяли в п"ятницю.
Кажіть кому як зручно забирати і розбрайте омріяне, тому що все таке класне - залишу собі![]()
Ира, доброй ночи, а мне на маринадницу надеятся, или на меня не хватит ?
Женщины, по своей сути, все-ангелы, но когда им обламывают крылья, приходится летать на метле.![]()
мой блог - Плюшки Танюшки
Женщины, по своей сути, все-ангелы, но когда им обламывают крылья, приходится летать на метле.![]()
мой блог - Плюшки Танюшки
Спасибо за новую порцию тапперовского позитива )))
namaste Я - Сонечко, зі мною приходить свято!
Ирочка,Спасибо большое))) минимаксы прикольные такие)))))жду следующего заказа))спасибо)))
Ира, а покажите, пожалуйста, в чем хранить крупы с плотно закрывающейся крышкой для того, чтобы если в одном что-то заведется, то в другие не перешло, а то устала уже бороться, такое впечатление, что в магазине уже продается с насекомыми. Только покажите именно картинку и желательно цену, а то я в описании крышек ничего не понимаю. Спасибо.
Завжди будь ласка!*-) Соррі за різнобій в кольорах міні-максів, але не було маленьких жовтих
Користуйтесь з радістю!
Вибачте, що не спустилась і не запросила на екскурсію, але у мене якраз "пекельна кухня" була
На тижні вже будуть решта мисочок!
ох, знайома проблема!
таки вони продаються вже, жучки ці, разом із крупами
З досвіду: не живуть вони і в компактусах (гоовне не лінуватись міцно закрвиати), а для повної герметичності можна взяти акваконтролі.
Компактуси тут. Ціни напишу в особисті!
Акваконтролі тут. цей буде ідеальним ІМХО за розміром. ціну також зараз черкну*-)
Ира, закажу для пробы 1 А63 и 1 А64, попробую. Спасибо.
Ира!
А по опыту подскажите как можно использовать " умный холодильник"? что-то по основному направлению не получается...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks