| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я же говорил, что Вы все проспали. Пару страниц назад мы тут говорили о Швеции с официальным языком финским, и о Финляндии с официальным языком шведским. Ну и попробую и Вам задать вопрос, на который так и не дождался ответа от других собеседников: - какую страну Вы считаете более демократичной и европейской, Швецию с Финляндией или нашу нэньку Украину? Только честно![]()
Ну то такэ...
не думаю, що хтось не тутешній має право вказувати нам з вами на те, що нам робити. впевнений, ми все вирішимо без іноземного втручання. це - раз.
два: я - ЗГОДЕН на пропорційне мовне представництво у інформпросторі. Наприклад: у Дніпропетровську - скількись там десятків нацменшин. НА ТБ та радіо всі вони повинні бачити та чути рідну мову. В обсязі - пропорційному частці певної національності на теренах міста. Чому б і ні?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks