я не про "сокиру", а про організацію на кшталт УПА, тобто військову, а точніше, про підпільну та озброєну. Не можна із тими чортами боротися виключно політично, бо, по-перше, в них грошів набагато більше (крадених в нас) і взагалі всіляких ресурсів, зокрема ЗМІ, по-друге, вони самі при нагоді застосують зброю... і застосовують. Звісно ж, займатися цим повинна не Свобода, Свобода повинна залишатися виключно політичною організацією, але і питання я це ставив не стільки до Свободи, скільки до відвідувачів форуму.
А сокира - це знову багато крови, її і так вже було багато пролито, та й в такий спосіб мало чого корисного можна добитися, швидше навпаки.
Зміг би я застрілити, наприклад, Ахмєтова? Думаю, що зміг би, важко було б, бо людину ще ніколи не вбивав, але зміг би. І ти зміг би, при нормальній організації.
Які у Свободи є зараз політичні перспективи. Слід розуміти, що на програму "максимум" - Тягнибок президент у президентській Україні, можна навіть і не розраховувати в найближчі 10-15 років. Розраховувати ще якось там можна на програму "як прийдеться", але кого Свобода бачить президентом чи прем’єром крім Тягнибока? Коваля, Костенка чи Плюща, Тімошенку, може Ющенка? Зараз в Україні формується фактично 2 основні політичні сили - Тімошенко та Янукович, решта - то дрібниця, в якої залишається мало можливостей на щось впливати. Як українські партії вміють об’єднуватися на спільну користь, ми знаємо, гетьмани йопт.
Ворогу треба показувати, хто насправді хазяїн в Україні! А зараз, поки що, вони хазяїнами вважають себе, і їх нахабності немає межи. Ми втрачаємо Україну!
ЗІ. Невпевнений, що таке варто обговорювати на форумі, і якщо адміністрація вирішить, що я цим якось компрометую Свободу, то видаляйте повідомлення не задумуючись.
Bookmarks