Уважаемые грибники! Посоветуйте корзинку под грибы! Какой литраж лучше, чтобы и не тяжелая и про запас было места. Форма, материал? И где можно посмотреть, кроме стихийных точек на базаре? Пасиба.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Уважаемые грибники! Посоветуйте корзинку под грибы! Какой литраж лучше, чтобы и не тяжелая и про запас было места. Форма, материал? И где можно посмотреть, кроме стихийных точек на базаре? Пасиба.
Оце так питання!!!
Хто ж зараз з кошиком ходить? Це раніше коли ліс напроти дому...
Ну, а зараз тільки якщо є місьце в авто і "арістократ"...
Ті хто "своїм ходом" притсосовують легенькі сумки, або, ті хто "старої закалкі" короби за плечми...
Для осені байдуже куди збирати гриб - хоч у кульок! А в серпня та у вересні, коли ще жара, треба щоб гриб "дихав"...
Тому не займайтеся, якщо ви не з дворян...
I am fool! (англ.) - Я верю властям! (translation)
ай з кошиком. навіть в Карпатах по горах. не знаю як і виправдати свій кошик))
Ну, ви даєте! У мене чітко сформувався образ справжнього грибника саме з кошиком. І краще берестового, саморобного! А з відром та з пакетом так вже набридло їздити! Товарний вигляд грибів псується. Задихаються в пакетах. Та й гриби я збираю ЦІЛИЙ РІК! Їжджу як на машині, так і без. Думаю, в маршрутці не складно кошик довести, він ж за габаритами не на багато більше буде того ж відра.
До речі, хто небудь на свята гриби збирав? Начебто маслюки вже повинні були піти? У Святогорську вже проперло. І Білі теж!
ти ба, які щирі грибники))
p.s. якщо таки кошик, то легкий. бо коли грибів повно, а йти добряче - кожен грам відчувається.
Востаннє редагував Rоlа: 05.05.2012 о 22:07
Киев уже маслята находит!
http://fishing.kiev.ua/vb3/showpost....4&postcount=45
![]()
I am fool! (англ.) - Я верю властям! (translation)
Та ото ж! У нас первая волна наверное уже прошла! Еще бы дождиков хорошо бы зарядило, было бы отлично.
Rоlа щыришэ нэбувайэ))
Хочу что то типа такой корзинки. Литров на 15.
или таких
Пока в поисках.
Ага, помню, что сирень и тюльпаны шли как раз на 9 мая. Пионы расцветали к концу мая, как раз последний звонок, первые экзамены. Каштан цвел во второй половине мая, потом шла акация, а затем тополя пух кидали. Сейчас -жесть. Пионы уже расцветают.Тюльпаны отцвели давно, сирень за неделю ушла, каштан цветет, акация с ним и пух летает. Апокалипсис.
Сосновому лесу в Черкасском пипец. Гусеницы сожрали кучу деревьев повсеместно. Молодняк стоит сухой, крупные деревья серьезно повреждены. На моей памяти такого еще не было. Лесничеству пофуй. Оно сейчас занято вырубкой и продажей строевого леса, который само же и спалило.
Сон разума рождает свидомищ.
Жывы по-новОму - готовься к земле!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks