Велике Попередження Бога до людства

Моя Мама подорожує без відпочинку, і її заклики не чують, але знущаються і переслідують. Оголошення Попередження викликає сміх у деяких людей, але це правда діти,оскільки Слово Моєї Матері, яка проголошує вірно Тринітарні постанови. Коли це відбувається, ті, хто знущався над цим Божественним указом будуть винні в своєму гріху. Ми повідомили вас, щоб ви були обізнані про серйозність часу, в якому ви живете. Але, як і ті, хто знущався над Ноєм, вони будуть стогнати.

Попередження, космічне і духовне, не чекає, і воно буде виконане.

ГОСПОДЬ НАШ ІСУС ХРИСТОС улюбленій дочці Світла Марії 21 жовтня,2011

Моя люба: Не забувайте, що час не є час,і ви прямуєте до виконання великої події, в якій всі Мої заклики сходяться: виконання закону про Милосердя Св.Трійці до людини в цей момент саме: Велике Попередження .

Пресвята Діва Марія, 7 ВЕРЕСНЯ ,2011

Яким буде глобальне Попередження?

Універсальне Попередження буде космічною подією безпрецедентною в історії людства, явище невідомої природи в науці; на думку багатьох провидців буде як включення світла з глибини Космосу, яке походитиме безпосередньо від Бога, і це буде мати великий резонанс на Землі приблизно 20 хвилин,це буде видно людському оку, але це також буде невидимою силою, яка розбудить свідомість людей, викликаючи у людини великий емоційний, психологічний і духовний шок, тим не менш, це не заподіє прямої фізичної шкоди, однак це цілком може бути визначене як "останнє зусилля з Небес", таким чином людство буде мати чисту совість відносно Бога і гріха, розширення духовного виміру й розуміння масштабів віддалення від Бога,із-за причини наших гріхів.

Іншими словами, це універсальне Попередження буде великим випробуванням для совісті людства, проте це не буде однак, щось, що змінить хід катастрофічних подій, які ми повинні свідчити, але це буде можливість змінити наш погляд, про цю реальність, будучи в змозі отримати від цього величезну духовну користь.

Ця подія широко відкрита Богом,багатьом з Його інструментів у всьому світі, насправді не широко відома публічно,в цю подію в той же час мало хто вірить , безсумнівно, запитає читач сам, чому це такої величезної величини подія залишається в тиші? Можливо, відповідь у тому, що це не є пов'язане ні з наукою (тому що не вистачає відчутних елементів), ані до релігії (через його приватний характер одкровення), яке в кінці залишається тільки на віру людей.

Деякі повідомлення, дані Ісусом і Дівою Марією через обрані душі протягом багатьох років, пояснили або дали деякі знання в подробиці, що стосуються природи цієї події, і наслідків, що рід людський свідчитиме і час, коли це Велике Попередження Бога до людства відбудеться.

Слід зазначити, що це знання дається обраним інструментам у вигляді внутрішніх висловів, у багатьох випадках супроводжується баченнями, а також в містичних формах, тобто, щоб випробувати подію в людській природі - духовно, відчуваючи таким чином ефекти що Попередження створить, забезпечуючи тим самим знання своєї істинної величини.

Багато одкровень,стали відомими з достовірних провидців щодо цього Великого Попередження Бога до людства протягом деякого часу, але це все почалося з одкровення у Гарабандалі, де цей предмет був переданий на п'ять континентів, будучи зрозумілим в більш широкому контексті. Давайте подивимося тепер короткий синтез одного з самих незвичайних явищ у Маріанській історії.

Гарабандал це невелике і скромне місто, розташоване у гірській зоні в північній частині Іспанії, де і до цього дня зберігаються сліди присутності Пресвятої Діви Марії в майже 3000 громадських з'явах в період з 1961 і 1965 роках до чотирьох дівчаток у віці 11 і 12, Кончіта, Гіацинта, Марі-Крус і Марі Лолі.

Було надано багато повідомлень і пророцтв людству за допомогою цих дівчат, це було оголошення про три великі події глобального характеру, що викликало більш сильний вплив на той момент. Ці події були оголошені іншими провидцями і перевірені в інших з'явах Діви Марії, і ось вони: ПОПЕРЕДЖЕННЯ, ЧУДО і ПОКАРАННЯ або ОЧИЩЕННЯ.

Відповідно до бачення, дівчинки сказали, що це Покарання буде таким величезним, як ніяке інше що колись було на землі,і не буде,це вплине на все людство, з цієї причини глобальне Попередження і Чудо настане заздалегідь щоб підготувати нас, і це буде останньою можливістю для навернення.

Чудо в Гарабандалі прийде незабаром після Попередження, щоб підтвердити всьому світу, що Попередження було від Бога, так що не буде жодних сумнівів у його походженні.

Нижче наведено кілька зауважень, які були зроблені основною провидецею, Кончітою Гонзалес, якій на той час було 16 років:

Те, що це Попередження пов'язане з природним явищем,і що таке ім'я існує в словнику, і воно починається з літери "А".
Це Попередження є те, що виходить безпосередньо від Бога, і буде видно в усьому світі в той же самий час.
Те, що це буде схоже на відкриття наших гріхів, і це буде видно і відчутно як віруючими,так і невіруючими і людьми всіх релігій.
Це Попередження, як очищення наших гріхів, в рамках підготовки до Чуда.
Це теж свого роду катаклізми, які змусять нас думати про мертвих, тобто інакше кажучи, що ми хотіли б бути серед загиблих до відчуття Попередження.
Те, що це Попередження буде корекція свідомості світу, і для тих, хто не знає Христа, тобто тих, хто не християни вважатимуть, що це Попередження від Бога.
Що найголовніше в цей день буде те, що кожен у світі побачить знак, благодаті, або покарання у собі. Іншими словами: Попередження.
Те, що вони опиняться в цей момент одними у світі, незалежно від того, де ви могли б бути, ви будете самі зі своєю совістю, в присутності Бога. Ви побачите всі ваші гріхи, і до чого ваші гріхи призвели.
Кожна людина буде відчувати цю подію по-іншому, тому що це буде залежати від совісті людини, так як гріхи відрізняються однієї людини від іншої.

Попередження буде пов'язане з астральним явищем,так якби дві зірки зіткнулися одна з іншою, що це явище не викличе фізичних ушкоджень, але воно злякає нас, тому що в цей самий момент ми побачимо наші душі і збиток, який ми зробили ,ми будемо почувати себе,так якби ми вмирали, але ми не помремо, хоча не виключено, що ми могли б померти від страху або від того враження, побачити себе і те,якими ми є всередині насправді.

Ці одкровення, дані в цьому маленькому селі збігаються з багатьма іншими, які були дані протягом тривалого періоду часу по всьому світу і було можливостю перевірити, що Попередження прийде як останнє попередження людству, яке буде глибоко занурене в планетарну кризу.

Нижче наводиться розповідь про провидецю, Лус де Марія де Бонілья, який отримує ці повідомлення вже більше 17 років від Господа нашого Ісуса і Божої Матері, пророкуючи і попереджаючи людство про драматичні події, багато з яких були виконані з точністю , вона знайома з групою священиків, які супроводжують її, вона залишається анонімною провидецею Ісуса, поки Він скаже, щоб її особистість була відома публічно, тим не менш, у зв'язку з швидкістю подій багато повідомлень стали відомі людству за згодою нашого Господа .

Нижче наводиться історія,у якій вона передає нам про свій досвід,яким Глобальне Попередження буде.

"У дуже особливий спосіб, наш Господь дав мені зрозуміти, що комета наблизиться до Землі, і все людство буде бачити її, що створить паніку і змусить багатьох людей йти на Сповідь, але не для покаяння.

В небі з'явиться знак "Хреста" протягом декількох днів, люди з вірою буде відчувати необхідність сповідувати свої гріхи, покаятися, інша частина людей скаже, що це було викликано людьми і обернеться проти Католицької Церкви, кажучи, що це трюк, щоб перелякати людство.

У розпал цього сум'яття і землетрусів, Попередження настане, що наш Господь дозволив мені випробувати його частину під час Великого Посту 2008 року, у Велику Середу, яке я описала наступним чином:

Я відчула, що я був в тузі, наче щось наближається до мене, але я не можу сказати, що це було ..., як щось страшне, щось багатостраждальне, що я не змогла зрозуміти, хоча я знала, що щось повинно було трапитися. Це було дещо, що змусило моє серце битися швидше.

Я була в такому стані близько 20 хвилин, потім занепокоєння почало рости, я почала відчувати, як ніби моя душа покидає мене, тому що поступово я відчула страшну самотність, яке було не тільки наповнення моєї духовної істоти, але мого фізичного тіла. Потім я відчула жахливу самотність. Тривога змусила мене ходити туди і сюди, тому що кожен раз, самотність зростала. Я повністю усвідомлювала, що Бог не в моєму єстві, душа моя була ізольовваною,і страждала. Я йшла шукати розради і не могла знайти її, самотність, порожнеча була більше, кожен раз, до того моменту, почуття я сходжу з розуму, душа моя залишилася без Бога! І як в кіно, всі гріхи почали йти в мені, можливо, найбільш серйозні, що люди можуть робити: я відчула, або я повинна сказати, переживала все, тому що я відчувала, що вони, як мої, я жила ними. Я відчувала, що проходить через розум, через серце, в глибині людей, які приймають їх в життя.

Я випробувала деякий час страждання до того, хто відбирає їх життя, я відчувала те, що дитина відчуває, коли вона є абортованою, я випробувала зловживання людських істот, які обурені, я відчувала що таке наркоманія, проституція. Всілякі гріхи почали проходити один за одним в моїй душі. Це було жахливе нещастя,яке я відчувала себе в голові, що я не могла виходити з дому, тому що Бог залишив мене, я жила у "повній відсутності Бога". Це страшна порожнеча, яку ніщо не може заповнити "; тут, на землі люди грішать і каються, але тяжкість злочину, що гріх спричиняє не відчувається, тому ми маємо присутність Бога".

Я ходила відчайдушно відчуваючи Божу відсутність, це було дійсно страшно і потім я згадала, що мій чоловік мав Бога, тому я шукала його і знайшла його в своїй спальні, і я сказала йому: Будь ласка, поклади руки на мою голову,ти мені потрібен щоб передати через тебе Бога, тому що він відмовився від мене! Мій чоловік,злякався, не знав, що робити, і запитав мене: що відбувається з тобою? І я відповів відчайдушно: "У мене немає Бога, Він покинув мене, будь ласка, передай Його до мене." Мої стогони насправді виходили з глибокої всередині мого єства, і він запитав мене: "Яку молитву я повинен промовити?" І я відповіла: "Нема різниці яку" , просто передай мені Бога. Це був воістину руйнівний і гіркий досвід.

Він молився, але я все ще відчувала порожнечу. Я думаю, що я був спокушена демоном покинути мій будинок, сісти в машину і шукати на одного зі священиків, але якось я знала, що якщо я вийду з дому, це може виявитися фатальним. І тоді я кинулася на підлогу з моїми руками витягнутими у вигляді хреста і благала Бога, щоб повернувся до мене. У цей момент душа моя говорила зі мною! Я знала, що це моя душа, і душа моя сказала, деякі слова, які я повторювала, як вона говорить їх мені, і я відчувала, що Дух Святий наповнював мене. Я почала відчувати вплив з відчуттям миру, що я ніколи раніше не відчувала; мир,такий прекрасний, що наповнював мене. Мої груди розпирало, потім я відчула щось фізичне залишився в мені в присутності, яке я все ще відчуваю до цього дня і яке оточує все моє єство.

Ось яким ПОПЕРЕДЖЕННЯ буде. Ось чому люди, які будуть мати гріхи вийдуть з розуму, і демон буде чекати, спонукатиме їх до свого життя, приймати їх як свій власний видобуток до години коли Милосердя прийде. Попередження буде для тих, хто не з Богом, страшний момент, нестерпним, в якому вони будуть в остаточному підсумку віддані в руки демона, який з його демонічними легіонами, будуть облягати душі і звинувачують їх у їхніх гріхах, в яких вони живуть, і скажуть їм, що Бог не простить їх.

Для тих, хто є байдужий, це буде момент покаяння, благодаті, тому що, коли вони зрозуміють свою помилку, вони будуть просити вибачення і будуть навертатися, і для тих, хто в благодаті, вони будуть заповнені присутністю Святого Духа.

Ми знаємо, що після Попередження, тих, хто не увірує, дадуть йому наукове пояснення, так що людство продовжуватиме помилятися, то гріх буде збільшуватися і буде переслідування.

З того дня моє життя не було таким же. Бог, під час Попередження, зробить нас такими що усвідомлюють гріх. Я ніколи не забуду той день. Я плакала в ті моменти, в яких я не відчувала в собі присутність Бога, я не могла навіть подумати, тому що відсутність Бога перевершує все, я тільки відчула порожнечу і відчувала у моєму тілі гріхи, які промайнули один за одним, збільшуючи занепокоєння і самотність .

На момент написання цього повідомлення і всякий раз, коли я говорю про це, я плачу, я плачу, тому що навіть просто спогад про нього так боляче, і я завжди прошу Нашого Ісуса не дати мені відчути це знову, тому що я думаю, я б не була в змозі винести це ще раз.

Це мій особистий досвід Попередження, записаного з цього досвіду, про страждання Ісуса. Він сказав мені, що "це те, що душі будуть почувати під час ПОПЕРЕДЖЕННЯ І ЦЕ ТІЛЬКИ краплина, що Він відчував у Гетсиманському саду за наші гріхи".

Подібний досвід повторюється, коли Марія-де-Луз отримує повідомлення від нашої Божої Матері, оголосивши близькість ПОПЕРЕДЖЕННЯ. Нижче її розповідь:

Досвід ПОПЕРЕДЖЕННЯ, що був у мене через послання Матері Марії деякий час тому, був схожий на попередній, тільки що колишній був такої інтенсивності, що кожен гріх, який проходив до мене був своєю відповідною мірою образи Бога , болю, що Бог відчуває і тягар всього людства. Це була повна відмова від Бога, а не тільки на особистому рівні, але в той же час я також відчувала біль космосу в цілому, бачити Бога вилученим з Його створіння людською волею.

У цей момент Ісус дозволив мені відчути, що ми будемо випробовувати протягом ПОПЕРЕДЖЕННЯ: "відмова від Бога". НЕ тому, що Бог цього хоче, а тому, що в цей момент Бог, поважаючи свободу людей використовувати свою вільну волю, дозволить їм побачити наслідки зловживання такими явищами як СВОБОДА та, ГРІХ.

Обидва переживання схожі, проте один з поста я знаю, воно прийшло з Пресвятої Трійці та інтенсивність була значно більше, хоча по суті це був той же, і один з попередніх повідомлення прийшло від болю нашої Матері, що, згідно я розумію, це тільки єдине, тому що Божа Матір є тим чи іншим чином пов'язана з СвТрійцею. Ось чому,віддаляючись від Бога, віддаляєтеся від Матері. Обидві події були дуже сильні, а тим більше перша, хоча я б не хотіла, щоб випробувати жодну з них ще раз.

Можливо, через цей милосердний досвід, є результат того, що я намагаюся і борюсь, щоб не впасти в гріх, і я йду на Сповідь як можна частіше, і мені боляче образити нашого Ісуса, бо я не хочу, щоб він знайшов мене такою що ображає Його.

З того, що Ісус сказав мені з приводу ПОПЕРЕДЖЕННЯ, ЩО ЦЕ відчувається повністю всередині нашого єства. Крім того, буде частина, яка буде на космічному рівні, тому що весь Космос має бути очищений , тому що він був ЗАБРУДНЕНИЙ гріхом людини. Творіння, яке знаходиться в повній відповідності з Пресвятою Трійцею хоче звільнити себе ЗАБРУДНЕННЯ, що людина заподіяла їй.

Я дуже добре знаю, що Господь завжди дає нам три можливості, в третій раз, що я буду проходити вона буде ПОПЕРЕДЖЕННЯМ і благаю Небеса, щоб я була готовою до цієї благодаті.

Після двох досвідів в галузі Попередження, хоча, як я вже говорила раніше перший перевершує той, що я поділилася з посланням Матері Марії, бачення та досвід завжди відчуваю себе наче в перший раз і, можливо, тому що один з 2008 року відчувається на космічному рівні, однією з сьогоднішніх відчуттів було більше схоже на людський рівень.

Всякий раз, коли я бачу Ісуса, і Він говорить зі мною, це як якби це було вперше і мені проживаю його з великою інтенсивністю. Те ж саме з Матір'ю Марією, кожне одкровення, як ніби це в перший раз, це загальна Божественна любов.

Ніхто не може звикнути бачити, любити, жити в Любові Св.Трійці і Материнської любові, в усякому разі не я. Кожен раз по-справжньому, як в перший раз.

Це те, що мій Ісус дозволив мені випробувати щодо цієї благодаті для людства, тоді не буде видимої частиною у всіх на виду зі знаком Небес по-перше, (1) після того як я бачила блаженне Світло над людством; світло, яке прийде, щоб забрати темряву, яка охоплює землю і космос з так багато гріхами, це стосуватиметься людської совісті і Бог буде віддалиться від нас на кілька миттєвостей. Ця Божественна сила зіткнеться помітно з Землею, і земля буде тремтіти ...

Як згадувалося раніше спосіб що Бог дає знання багатьом вибраним душам, Лус де Марія зробила відомим для нас її містичний досвід щодо ПОПЕРЕДЖЕННЯ, екстраординарний досвід, дуже болючий, але той, який дозволяє нам зрозуміти, розмірність цю майбутню подію світового масштабу що скоро має відбутись, що це зручно для поглиблення і розуміння його.

Ті, хто знають про делікатну планетарну ситуацію в природі речей, будете знати не тільки простою логікою, а й внутрішньо, що прийти до реалізації універсальної совісті що звичайною людською логікою, брати на себе нові виміри негайно способами людського мислення і дії, на тлі неконтрольованої моралі, відсутність альтруїстичних цінностей, відсутність віри і масивного плану руйнування, був би в даний час утопією справу з драматичними подіями, що ми живемо, таким чином, логічна можливість залишається і це божественного втручання, яке дасть величезні можливості для всього людства, щоб стримуватися протягом всього життя і підтримувати свої очі на Творцеві Богові.

(1) Великий Хрест, ЯКІ БУДУТЬ бачити в небі

"... ТОДІ знак Сина ЧОЛОВІЧОГО з'явиться в небі;

І тоді всі племена земні будуть оплакувати ... "

(Матвія 24:30)

"... Знамення Сина людського, що всі люди будуть бачити від сходу на захід, з півночі на південь,спричиненого Ангелами з Небес,що супроводжуватимуть Мене.

Синій Хрест, який з'явиться перед вашими очима на 400 кілометрів

Відстань від Землі ... ".

Джорджіо Bongiovanni (Message 30-07-2007)

"... Коли все це трапиться,ХРЕСТ буде видно на НЕБІ,

ДУЖЕ ВЕЛИКИЙ ... "

Хосе Луїс Гарсія Мансано (Message 06-29-198

Інші одкровення, про загальне ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Повідомлення від нашої Божої Матері Марії Маркос Tadeu, Бразилія 02/21/2010

"Я прошу вас, таким чином, щоб слухати Мій голос! Робіть те, що Я кажу вам перед тим як час Божественного Милосердя закінчиться для вас. Період часу для навернення світу набагато коротший, ніж будь-коли раніше. Незабаром Попередження прийде і це буде походити як невеликий особистий суд у мініатюрі ".

Повідомлення від Богоматері Педро Regis, Бразилія 12/08/2009

"Прийде день, що люди досягнуть великі милості. Велике диво Боже перетворить грішні серця . Кожен буде бачити свої помилки і отримає благодать покаяння. Це буде прекрасна можливість, що наш Господь дасть Своїм дітям, які відділені від Нього ".

Повідомлення від Богоматері Педро Regis, Бразилія 07/14/2009

"Бог зробить велике чудо, як користь для людей. Людство матиме прекрасну можливість повернутися до нашого Господа. Коли велике знамення прийде, всі очі це будуть бачити.Люди будуть мати можливість покаятися. Це буде велике чудо, і багато будуть навернені "...

Повідомлення від Божої Матері Марії Ампаро Куевас Іспанії 1983

"Попередження буде надане вам і вашій душі відкриють, як у дзеркалі те, що ким ви були під час всього існування".

Св.Михаїл до Хосе Луїс Гарсія М. Іспанія 11/19/1989

"Існує щось, що буде відбуватися у світі, те, що змусить багато людей бачити істину і деякі скажуть, що це в порядку речей."

"Щось приходить у світ, щось дуже велике. Це не кінець світу, це початок перетворення багатьох душ ".

Пресвятої Діви Марії Кристині Галлахер Ірландія 07/05/2002

"Велике Боже світло незабаром обрушитися на світ, буде великий плач і багато будуть бігти, намагаючись приховати їхню ганьбу перед Богом".

Пресвята Діва Марія до Кристини Галлахер, Ірландія 1988

"Знак прийде,через який все людство буде відчувати зовнішнє знання, що Бог існує, і вони будуть знати, що воно виходить від Бога, всі побачать самих себе, якими вони є".

Пресвята Діва Марія, до Феліси Sistiaga Монте Umbe, Іспанія 1941

"Я дам Попередження, я зроблю диво, всі будуть бачити це, але людство, за винятком дуже небагатьох, буде як і раніше мати сумніви.Я з'явилася в багатьох місцях на землі, але мало хто вірить ".

Пресвята Діва Марія,до Феліси Sistiaga Монте Umbe, Іспанія 08/15/1969

"Перед Покаранням Бог пошле Попередження, і для того щоб не мати ніяких сумнівів буде Диво".

Ісус до Вассули Райден, вересень 1991

"Скоро, дуже скоро, Я відкрию Моє Святилище на Небесах і завіса буде віддалена від очей, і ви будете сприймати її як таємне одкровення ...; я дозволю вашій душі, щоб побачити всі події свого життя, ви побачите їх по одному для жаху своєї душі, і ви будете знати, скільки невинної крові було пролито з жертовних душ з-за ваших гріхів ».

Пресвята Діва Марія,до Джуліана Сото Айала, Мексика, 12/14/2004

"Коли все начебто безнадійне Велике Чудо відбудеться, так як останні зусилля з Небес, щоб врятувати душі".

Святий Едмунд (1540-1581).

"Я ухвалив великий день, в якому страшне Попередження покаже совість всіх людей, і вони будуть перевірені незалежно від їх релігії. Цей день буде днем змін ... "

Ісус до Рози Quattrini квітень 1968

"Я наведу велике Світло, яке буде висвітлювати всі душі. Але це буде вже занадто пізно для тих, хто не розуміє любові Матері. Всі будуть в центрі великого розгляду ".

У 1980 році провидець в Betania, Венесуела, Марія Есперанса
мала таке повідомлення:

"Великиий момент великого Дня Світла наступає.Усвідомлюючи це шановні люди будуть приголомшені силою, щоб вони могли поставити свої справи в порядок і пропонуватимуть Ісусові справедливого відшкодування за скоєні зради день за днем ".

Пресвята Діва Марія відкрила Отцю Гоббі в жовтні 1992 року наступне:

"Кожна людина буде бачити себе в палаючому вогневі божественної істини. Це буде як вирок, але в меншому масштабі ... що буде відбуватися, буде щось настільки великим, що він перевершить кожну подію, яка сталася з початку світу. Це буде як невеликі судна і кожна людина буде бачити своє життя і все, що вони зробили, в тому ж світлі Бога ".

Ісус до Мері Джейн Івен

Діти мої, я не можу більше чекати. Це нестерпно дивитися на зло, яке вторглося у вашому світі, зловживання невинних та їх сімей.

Ви всі пам'ятаєте, що Я надав Люциферу 100 років, щоб виграти душі Божих дітей. Ті 100 років підійшли до кінця і руйнування душ було величезним. Але Я маю до сих пір ще дві війни в очікуванні для душ. Це будуть бої величезних руйнувань.Решта Церкви буде наполегливою до Бога, вона оголосить себе для Бога у Святій Трійці.

Перший бій буде велике Застереження надане із великою любов'ю нашою Пресвятою Дівою Марією для вас. Це дозволить попередити все людство,людей всюди, до людей всіх рас і мов, у зв'язку з їх душами. Це війна, тому що злі духи і чекали цього дня. У них теж є план, в якому вони будуть робити все можливе, щоб спровокувати відчай і ганьбу для віруючих. Їх план, щоб налякати, щоб вселити страх у душі, щоб вони не вирішили йти по правильному шляху. Вони будуть спокушати, задобряти і робити наклеп на тих, хто не захоче повернутися до злих шляхів. Вони будуть знущатися над тими, хто впертий в молитві.

Вони будуть робити ці речі, тому що вони знають, що люди готові слухати і повернутися до своїх старих звичок. Злих духів спонукатиме їх робити це, тому що вони будуть говорити їм, що все, що сталося, тест від свого лідера. Тому що він спрямовує злі сили, що всі будуть бачити і відчувати. Це буде війна, щоб отримати ваші душі, Мої дорогі діти. Незабаром після цієї події, другий бій відбудеться. Це буде велике Чудо протягом якого ви повинні оголосити себе для Бога.

Пресвята Діва Марія до Сото Хуліан Айала, Мексика, 24 грудня 2004

Світ, який ви отримали в спадок чекає з нетерпінням його регенерації. Час починається, в якій кожна душа буде показувати перед Богом своє власне життя, велика кількість благодаті, яка буде дарована світу; час починається для вищої проби, в яких все побачите найбільше чудо світу, яким усіх буде очищено. Одне за іншим страждання, це тільки початок болю. Ви не можете, любі діти, уявити, як страшний кінець історії буде для всього людства.

Посушливий вітер буде перетинати пустелі покінчить з усім життям; крижаний вітер, жахливо холодний, буде горіти, що залишилося від рослинного життя.

Армагеддон збере народи землі, щоб боротися проти Помазаника і ті, хто вірний; країни озброєні самою потужною і сучасною зброєю будуть поширювати смерть і врожай розорення.

Загальна холодність віри буде охоплювати все людство.

Природні ресурси будуть знищені. Великий голод змусить багатьох звернутися до злочинності; небо, і багато з річок будуть заражені; рідкісні захворювання з'являться в Європі, які буде складно вилікувати. Ви будете рвати кров'ю з очей, носа і вух, і тільки коштом спрямованим з Небес вилікує тих, хто в стані благодаті.

Кожен день, який проходить здасться набагато довше, ніж попередній, тому що біль очищення буде здаватися нескінченним. Коли ситуація здається безнадійною, велике чудо відбудеться, тому що останнє зусилля є за Богом, щоб врятувати душі.

Повідомлення від Марії та Ісуса надано провидецею Фабіана Коррадо, Аргентина, 8 жовтня 1995

F: Мамо, чому ви залишили мене в цій темряві?

М: Я на вашому боці. Я залишаю вам Мій Мир.

М: Я покриваю вас Моїм Омофором. Але там не так багато часу залишилося для навернення. Ви Мої ангели повинні допомогти мені врятувати душі.

J: Не бійся, малятко, земля не буде повністю знищена. Я підтримаю деякі місця,

Саме тому мені потрібна ваша допомога. Це залежить від вас. (9 Марк, 11).

М: Я дам знак, так що всі повірять. Але не бійтеся, ваші люди будуть врятовані від

бійні, хоча вони будуть страждати багато для їх очищення.

Це вибрана земля, проте багато відкидають Мій заклик. (Я можу відчувати Божої Матері печаль, коли вона говорить зі мною).

Не бійтеся. Все буде виконано в термін, зазначений в годину, що Бог обрав від вічності на славу Ісуса.

Його ангели прийдуть на землю і будуть трясти і відокремлять від полови зерно.

І це буде нова Епоха Миру і Любові.

Все буде зроблено, як Я кажу, тепер це тільки час для молитви, посту і покаяння.

Повідомлення від Ісуса до Лус де Марія

На 02/16/2010

Моя Мама оголосила вам у всьому світі і в часі, те, що сьогодні, ТАК гряде. Я не закликаю вас зі страху, а з любові. Таким же чином Я дав себе для вас, Я піду з Моїм Милосердям внутрішньо до вас , ви побачите ваші дії, навіть якщо ви не хочете їх бачити, ви будете почувати образи, навіть якщо ви не хочете, щоб відчувати їх. Це буде Попередженням, в кожному людському єстві, ти будеш зі мною наодинці. Це любов до Царя, який не хотів, щоб його власний народ, був втрачений, і Він йде вперед з Його планом. Я довіряю тобі з Моїм Словом. Заявіть про це вашому братові без страху. Сьогодні мої люди герої, мужні люди, які віддають своє життя для Мене. Мої люди знають, що борються з мирським устроєм; Мій народ поневолений і повинні твердо стояти на ногах. Ось чому Я не залишу вас у спокої, тому Я буду приходити і ті, хто не вірив, буде осоромлений.

далі буде...

http://www.revelacionesmarianas.com/The%20Warning.htm