Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 3 з 6 ПершаПерша 123456 ОстанняОстання
Всього знайдено 106, показано з 41 по 60.

Тема: Сучасні пророки та їх послання людству(від Бога Отця,Ісуса Христа та Пресвятої Діви Марії)

Дописів
    1 517

Типово

В результаті цих Божественних повідомлень від Бога Отця,Ісуса Христа,Пресвятої Діви Марії, жінці провидеці Марія Божественного Милосердя--- була заснована інтернет молитовна група...
    результат ви можете побачити самі...
    Господь Ісус Христос сказав "по плодах отже пізнаєте їх"...
    Це ще раз свідчить про автентичність повідомлень.
    Ось результат:

157 днів після початку нашого сайту ми маємо:

4,274 учасників

(03/12/2012, 16:00 - за київським часом)

наш 500-й учасник з Каліфорнії / США

наш 1,000 ий учасник є з Угорщини

наш 2,000 ий учасник є з Німеччини

наш 2,500 ий учасник є з Кам'янець Подільський, Україна

наш 3,000 ий учасник є з Австрії

наш 4,000 ий учасник є з Канади

47 священиків є учасниками нашої інтернет-молитовної спільноти:

9 священиків і 34 черниць з Польщі

6 священиків з Німеччини

4 священика з Голландії

5 священиків з Австрії

4 священика зі США

3 священиків з Угорщини

2 священиків з Мексики

3 священика з Індії

1 священик з Філіппін

1 священик з Островів Кука

1 священик з Швейцарії

1 священик з Австралії

1 священик з Бразилії

1 священик з Канади

1 священик з Ірландії

1 священик з Португалії

1 місіонер з Японії

1 священик з Іспанії

1 священик з Нігерії

3 диякони зі США

1 диякон з Австрії

1 диякон з Перу

Ласкаво просимо!

нашою 50-ю нацією є Китай

98 Nationen / Нації Mitglieder / учасники
    Польща / Польща: 774
    США: 619
    Deutschland / Німеччина 577
    Ungarn / Угорщина: 436
    Österreich / Австрія: 352
    Niederlande / Нідерланди: 132
    Kanada / Канада: 132
    Швейцарія / Швейцарія: 105
    Mexiko / Мексика: 99
    Belgien / Бельгія: 99
    Philippinen / Філіпіни 91
    Ірландія / Ірландія: 90
    Spanien / Hiszpania 64
    Австралія / Австралія 59
    Indien / Індія: 58
    Rumänien 54
    Großbritannien / Великобританія: 53
    Argentinien 34
    Indonesien / Індонезія 33
    Italien / Італія: 31
    Kolumbien / Колумбія 30
    Frankreich / Франція 24
    Мальта 22
    Португалія: 22
    Slowakei / Словаччина 22
    Венесуела 16
    S-Afrika/Republic з Південної Африки 15
    Бразилія / Бразилія: 14
    Малаві 13
    Україна 13
    Перу: 11
    Чилі 11
    Пуерто-Ріко 9
    Нігерія: 8
    Kroatien / Хорватія: 8
    Norwegen / Норвегія: 7
    Tschechien / Чехії: 6
    Китай 5
    Сингапур / Singapure 5
    Росія / Росія: 4
    Griechenland / Греція 4
    Сальвадор 4
    S-Корея / Південної Кореї: 4
    Elfenbeinküste / Кот-д'Івуар 4
    Dominikan. Rep. / Домініканська Республіка 4
    Гондурас 4
    Еквадор 4
    Neuseeland / Нова Зеландія 4
    Bosnien-H. / Боснія-H.: 3
    Кенія / Кенія 3
    Люксембург 3
    Ліхтенштейн 3
    Малайзия 3
    Finnland / Фінляндія: 3
    В'єтнам 3
    Парагвай 3
    Шрі Ланка 3
    Kuba / Куба 3
    Коста-Ріка 3
    Seychellen 2
    Serbien / Сербія 2
    Гватемала 2
    Панама 2
    Schweden / Швеція 2
    Libanon / Ліван 2
    Vereinigte Arabische емірат / Об'єднані Арабські Емірати 2
    Маврикій 2
    Нікарагуа 2
    Assyrer (Ірак) / ассірійський (Ірак) 2
    Зімбабве 2
    Dänemark / Данія 2
    Японія 2
    Острови Кука 1
    Äthiopien / Ефіопія 1
    Mazedonien / Македонія 1
    Ерітрея / Eritrya 1
    Litauen / Литва 1
    Ангола 1
    Armenien 1
    Уганда 1
    Bulgarien / Болгарія 1
    Bolivien 1
    Барбадос 1
    Jordanien / Йорданія 1
    Лесото 1
    Бермуди / Бермудські острови 1
    Саудівська Arabien / Саудівська Аравія 1
    Бурунді 1
    Malediven / Мальдиви 1
    Тринідад і Тобаго 1
    Конго / Dem. Республіці Конго 1
    Буркіна-Фасо 1
    Ägypten / Єгипет 1
    Slowenien / Словенія 1
    Albanien / Албанія 1
    Гаїті 1
    Уругвай 1
    Гана 1
    4274

Відвідувачі: 03/10/2012, 1:00 год: всього: 144,001 відвідувачів (77,632 різних відвідувачів) із 124-ох країн

http://www.internetgebetskreis.com/e...itgliederzahl/

Мир вам і Божої любові!

Звідки Ви
    ст. Сторожевая КЧАО
    Дописів
    6

Типово

Владимир ! Принимай ислам !

Звідки Ви
    Суворова стрит
    Дописів
    6 962

Типово

Цитата Допис від Коля & ??? Переглянути допис
    Владимир ! Принимай ислам !
    Да, Володь, Элохим Аллах Акбар, однака.))

Дописів
    3 022

Типово

УУУУ как все запущено))))

Дописів
    1 517

Типово

При всій повазі до мусульман,тільки Ісус Христос постраждав на хресті за гріхи людства.
    Існує Триєдиний Бог-Пресвята Трійця....Син Божий друга Божа Особа прийшов на землю через лоно жінки на ім'я Марія яка непорочно зачала від Святого Духа,таким чином у справі порятунку людства була задіяна Пресвята Трійця.Бог Отець посилає Сина який приходить через Святого Духа через жінку Марія.
    Мир вам і Божої любові!

Звідки Ви
    Суворова стрит
    Дописів
    6 962

Типово

Цитата Допис від volodymyr Переглянути допис
    Син Божий друга Божа Особа прийшов на землю через лоно жінки на ім'я Марія яка непорочно зачала від Святого Духа,!
    А шо, есть порочное зачатие, разве? Я думал любое зачатие новой жизни божественно и поэтому не может быть никаким порочным. Шо за тяга такая опорочить непорочное априори? ))

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 034

Типово

боту, одной темы мало?

Дописів
    1 517

Типово

Послання від Ісуса Христа вибраній душі в Чикаго

3 березня 2012 (10:33 ранку)

Скажіть Моїм улюбленим дітям щоб бути пильними до того, що відбувається у всьому світі, особливо в Європі. Те ж саме буде відбуватися у вашій країні, якщо ви не оберете правильну особу,в якості президента. Існує нестійка обстановка в більшості країн Європи. Їхні ціни на газ і ціни на продовольство є занадто високими для більшості людей, щоб дозволити собі. Існує заворушення у деяких країнах, де уряд намагається повернути порядок, при якому речі вийшли з-під контролю. Дорогі Мої, все це було організовано деякими людьми з величезними сумами грошей, які хочуть керувати світом. Вони називають це як Єдиний Світовий Уряд, і це буде диктатура жменьки нечестивих людей.

Якщо хтось намагатиметься зупинити їх зусилля,--- вони будуть вбиті. Ці люди не мають совісті і в даний час управляються сатаною. Сатана знає, що його час минає і намагатиметься взяти стільки душ скільки зможе, перш ніж він повинен піти. Він хоче, щоб знищити Католицьку Церкву, але це неможливо, тому він намагається всіляко,що в його силах, щоб знищити Християнство. Ваших дітей мізки промили з секулярним гуманізмом від дитячого садка до коледжу. Якщо вони не отримали міцну основу у вірі, вони будуть піддаватися на це.О Мої діти, шкільні підручники були переписані, щоб служити до порядку денного цих світових правителів.

Вони планують використовувати цю схему,і в кінцевому рахунку контролювати розум і серця Наших дітей. Молитва необхідна більш ніж коли-небудь, щоб зупинити цих атеїстів від продовження своєї демонічної схеми. Будуть потрібні роки, щоб повернути те, що ви втратили у вашій країні для цих деспотичних правителів. Ви повинні отримати хорошого президента, який матиме шанс на повернення порядку до вашої країни. Ви все ще поститеся і молитеся за вашу країну, щоб спастися?--- Ваші молитви були почуті Мої дорогі, і Я радий сказати вам, ми виграємо цю гонку. Я люблю вас,

Ісус.

http://www.afterthewarning.com/WebPa...InChicago.aspx

Дописів
    3

Типово Поиск

Ребята! Однажды пришлось искать папину сводню сестру. Облазила все архивы-ничего не дало результатов. Думала что уже не найду. Но как то один работник городского архива моего города дал мне адресок сайта. И вот именно с помощюэтого сайта мне всетаки удалось найти человека. База архива – огромна. Попробуйте, может и у вас получится)) вот ссылочка http://russkoe.org/nac2/?rid=61132
    Надеюсь и вам поможет.

Дописів
    1 517

Типово

Messages to Anna Marie
    Apostolate of the Green Scapular
    www.GreenScapular.org

13 березня 2012

Повідомлення від нашої Небесної Матері
    Ви, ваша сім'я і ваш будинок надійно захищені. Моліться за нашого Папу

Анна Марія: Моя Мати, Я чую, ти звертаєшся до мене.Моя Мати, чи можу я попросити тебе, будь ласка .... ви Мати Марія, Цариця Святого Розарію, і ви будете кланятися і поклонитеся Ісусу Христу, Який є Спаситель усього світу, народився у Вифлеємі, страждав і помер на Хресті за мої гріхи і гріхи всього світу?

Мати Марія: Так, моя маленька, Я ваша Небесна Мати і мене називають королевою Святого Розарію, і так, я завжди буду кланятися Сину Моєму Улюбленому, Ісусу з Назарету, який страждав, помер і був похований, тому що він вільно віддав своє життя, щоб всьому людству можна було б пробачити їхні гріхи і провести вічність з Ним в Раю.

Анна Марія: Так, моя люба Мати, будь ласка,говори бо твоя дуже грішна дочка слухає.

Мати Марія: Моя люба, ви, безумовно, повинні знати, що ваша робота буде продовжуватися в даний час більш ніж коли-небудь. Багато душ губляться, не знаючи, куди звернутися по надію, але мої святі і добре благословенні зелені парамани можуть зробити це за них. Я прийшла у цю ніч, щоб спонукати вас дуже багато працювати для подальшого розповсюдження віри, служити хворим, щоб вести загублені душі і запевнити самотніх, що Я , їх Цариця Небесна, буде з ними до кінця їхнього життя тут, на землі і, коли їхнє життя завершиться,Я їх Мати-Цариця Зеленого Параману, буде супроводжувати їх до Мого Небесного Святого Сина разом з хором ангелів. Їм нічого боятися на цій землі, якщо вони присвячені Мені, до Мого Непорочного Серця через цей Апостолат любові.

Мати Марія: Моя дорога дитино, ви принесли мені так багато втрачених і забутих душ. Я знайшла їх, і привела їх до віри, до Мого Сина Ісуса,їхнього Спасителя, і вашого. Ви ніколи не зрозумієте, радість і любов яку кожна душа відчуває, коли вони зустрічають їх Небесну Матір, і тоді вони будуть прийняті в Царство Небесне для Вічності в день мого дорогоцінного маленького Сина, Святого Вінсента де Поля. [Мається на увазі по 27го вересня щороку, коли душі, які раніше були присвячені Божій Матері з їх іменами, написаними на благословених Зелених Параманах померли, і були відправлені в Чистилище для тимчасово спокутування їх гріхів,перед їхнім входом в Рай . Зверніться до Небесного повідомлення від 27 вересня 1999 р.]

Анна Марія: Дякую Пресвята Богородице, що повідомили нам це!

Мати Марія: А тепер скажіть усі моїм улюбленим дітям, що їх Мати спостерігає за кожною сім'єю, де моїх благословенних Обітниць дотримуються, що Я теж там присутня. Я залишаюся в домах, відвідуючи їх в день і ніч. Хоча зло зросло і поширилося як невгасимий вогонь, знищуючи життя та сім'ї, а ті, хто шанує свою Матір і які присвятили себе і свої будинки, моєму Непорочному Серцю знайдуть і отримають нескінченне джерело милості і благодаті. Я ваша Мати, і ви моя дитина. Не бійтеся зла, але моліться за мир і мужність,оскільки багато життєвих випробувань вторгнуться у ваші життя . Не забувайте молитися Мій Святий Розарій -(вервицю), і ви теж будете відчувати додатковий захист, зцілення і милість від мого Божественного Сина Ісуса.

Мати Марія: Тепер, на закінчення, Я прошу кожного апостола молитися дуже старанно за мого улюбленого маленького сина, БЕНЕДИКТА, вашого Папу і Святого Отця. Він сильно страждає від тих, хто бажає зруйнувати Святу Церкву Мого Сина. Не зупиняйте молитися, тому що його час тут на землі, буде скорочений,якщо ви не будете молитися за нього.

Мати Марія: Я люблю вас, мої любі, Я залишаюся вашою Небесною,і Улюбленою Матір'ю Марією.

Анна Марія: Дякую,Найдорожча Матуся, ми так тебе любимо. Ми дякуємо Тобі що так багато навчаєте нас.

Кінець повідомлення

http://www.afterthewarning.com/WebPa...AnnaMarie.aspx

Дописів
    1 517

Типово

Світло Марії
    www.RevelacionesMarianas.com/

4 березня 2012

Вони готують прихід антихриста

(Господь наш Ісус Христос)

Мої улюблені діти: Я пропоную, щоб Ви залишилися віддані Моїй волі,щоб ви залишилися в повній слухняності, і Я царював у вас і був усім у вас.

Мої улюблені, не будьте як вчені, які з легкістю кажуть, що слова не народжуються в серці. Будьте Моїми апостолами, ті, які дають свідчення, і в той же час продовжують діяти на благо своїх братів і сестер.

Моя любов приводить до нескінченної мудрості, нескінченного вибачення, нескінченної довіри, нескінченного милосердя і нескінченних зобов'язань. Це причина,із-за якої всі ваші дії повинні перестати бути обмеженим, а замість цього ви повинні підняти їх до Мене, щоб Я діяв у вас.

Мої люди не бачать, що зло планує заздалегідь, скориставшись, що вартові Моєї Церкви, заснули.

Відкрийте двері свого серця і совісті до Мене. Я приходжу, щоб врятувати вас не відмовляйтеся більше. Не дозволяйте собі втратити віру ще більше.

Вовки не бродять, вони вже проникли в Мою кошару і атакують тих, хто Мої, що привело їх до скоєння кожного виду злочину проти Мене.

Молитва є дуже важливою, оскільки молитва повинна бути також дією. Той, який приносить із собою слово підбадьорення, зближається до Мене, як багато братів і сестер, можливо, розділяючи не тільки фізичний хліб, але й духовний.

Ці болісні моменти, в яких Творіння ослаблене і шоковане поведінкою тих, хто є Моїми, які борються один з одним, обговорюють питання, які належать тільки Мені, і не бачать стан агонії, що кожен підтримує.

Блукають і ходять .... До яких пір ви будете чинити опір Мені? Ви не зрозуміли, що нічого такого страшного катастрофічного і з важкими наслідками не існує, як духовна гордість.

Жодна людська істота не досягне Мене, якщо це не через боротьбу з самим собою, через покаяння, любов і визнання ПРАВДИ.

Я живу в людині і без мене він ніщо. Ці, більш багаті в Церкві Моїй, ті, хто називають себе освітленими, вони й готують прихід антихриста.

Возлюблені, Я просив вас тримати у вашій руці зброю- Святий Розарій-вервицю.Вона приведе вас до рук Моєї Матері.

У момент підходу, в якому природа загине і людина вступить у великий занепад.

Людство не Слухає Мене, а хто відчувають, що вони вчителі правди, не визнають, що вони повинні змінити себе зсередини,оскільки вони гнилі.

Я захищу Мій народ, тих скромних і чистих серцем, ті, хто дивиться на Мене і їм боляче як мене ображають, тих, хто живе в єдності, тих, хто приймає Моє Слово і втілюють його в життя, ті, хто обстоює останнє місце.

Моліться за Іспанію, вона буде страждати, народ буде страждати.
    Моліться за Японію, вона буде страждати знову.
    Моліться за Панаму, вона буде страждати.

Мої улюблені: Я запрошую вас жити у цей Особливий Піст в спогляданні Моїх Страстей.

Я благословляю вас.

Ваш Ісус.

Богородиця Пречиста, без гріха зачата.

http://www.afterthewarning.com/WebPa...aspx#03-11-12a

Дописів
    1 517

Типово

Повідомлення від Glynda Lomax

15 березня 2012

Cоюзи що не від Мене

Я слухала по телефону з однією подругою про останні зміни в її шлюбі на цьому тижні, і як вона і її чоловік відмовилися від майже подачі на розлучення,тому що розпочали ходити до Церкви разом, і нова любов,розквітнула між ними, в результаті, коли Господь показав мені щось в моєму дусі. Він показав мені, що Він підтримує, шлюби, де є істинний віруючий, який в упряжці з тим, хто вірить, мало або зовсім невірить, і він підтримує, їх старанно, таким чином той, хто не вірить або в невірстві буде слідувати за Ним, або віруючий буде звільнений. Увечері того ж дня під час молитви, Він звернувся до мене з цим словом.

"Відносини будуть випробувані вогнем в цей час. Ті, хто не в Мені, не витримають випробування Мого очищувального вогню. У тому, що наближається, ваші союзи(шлюби)- повинні бути чистими.

Багато хто з вас будуть відчувати втрату в цей час очищення. Знайте, що Я поверну Мій народ, що належить їм по праву, а також приведу до збільшення іншого.

Я прошу невіруючих вибрати зараз. Я прийшов, щоб звільнити Моїх людей на цей раз від усього, що утримує їх від перебуванні в Мені всім своїм серцем. Я зараз усуну перешкоди і рухатиму Мій народ стратегічно в положення для того, що дуже скоро прийде. Союзи що не від Мене не витримають шторму, який гряде.

Не дивуйтеся, коли ви бачите давні союзи які руйнуються ,бо це Моя могутня рука.

Я готую тебе, мій народе. Я буду доглядати за вами в прийдешні часи, не бійтеся, бо Я люблячий і вірний Отець. Багато хто з вас будуть боятися,бо події що плануються, почнуть збуватися, але ці речі повинні прийти, щоб Моє ім'я прославилося по всій землі перед скорим поверненням Мого Сина.

Messages to Glynda Lomax
    www.wingsofprophecy.blogspot.com

Дописів
    1 517

Типово

Повідомлення до Ned Dougherty

www.EndTimesDaily.com

2 квітня 2012

Повідомлення від Божої Матері Світла
    Храм Богоматері на острові
    Eastport, Нью-Йорк, США в 8:00 РМ

"Тепер це для вас час щоб підготуватися до фінальної битви".

Я прийшла до вас в цей вечір, як ваша Цариця Острова - назва, яку дарували мені місіонери Святого Луїса де-Монфорта, які обрали цю красиву землю, і цей гарний храм, як місце молитви, медитації та споглядання для всіх вас, мої брати і сестри, які приїхали сюди, щоб знайти місце вздовж вашої подорожі в пошуках Мого Сина, і вашого Господа і Спасителя Ісуса Христа.

Священики сини мої, хто вибрав це місце, керувалися Мною до цього схилу багато років тому, щоб підготувати цю землю, як притулок від навколишнього світу, в якому ви живете, світ, який тепер став настільки повністю пошкодженим гріхами людства, великі і суттєві зміни мають відбутися щоб відновити Первинний Порядок Створення, як і планувалося, Небесним Отцем для всього людства.

Я хочу щоб всі ви, мої сини і дочки не тільки визнали душі священиків, які були відповідальні за створення цього храму, але й молилися за душі всіх священиків,у цьому світі і у вічному світі , які невпинно і невпинно приносили Царство Мого Сина у новий світ, який зараз створюється Небесним Отцем для вас.

Я не кажу про абсолютно новий світ, в іншому місці у Всесвіті, але перехід світу, в якому ви живете в Нове Небо і Нову Землю, місце, де майбутні гріхи людства змиваються очищенням старого світу, щоб перехід до "Нового Неба і Нової Землі", відбувся.

Ви повинні знати, що багато планів, що відбуваються у вічному світі, щоб викликати повну зміну планети,на якій ви живете, бо це план і дизайн від Отця, що світ повинен бути очищений від зла і гріха,що проникли на землю так сильно, що тепер тільки пряме втручання Отця Небесного може скасовувати роботу зла, хто наніс таку плутанину, хаос і гріх у світі.

Я хочу, щоб ви зрозуміли план Небесного Отця, зосередивши свою увагу на будівлі і статуї, яка знаходиться перед вами. Для того, що ви бачите тут, на цій скелі граніту є уявлення про те, що Отець збирається зробити, щоб великі зміни призвели до "Нового Неба і Нової Землі.

Подібно до того, як Отець приніс Свого Сина на світ 2000 років тому в Моїй утробі, який благословив і освятив для подорожі Сина у світ,Отець знову вибрав вашу Небесну Матір що привела Сина Спасителя у ваш світ в даний час і в ці часи. Таким чином,оскільки ви мене бачите тут, Я представляю Сина від Отця, щоб усі ви, і Я хочу, щоб ви зрозуміли, що ця статуя не тільки представляє собою споруду з каменю, але вона представляє собою план Отця ці останні часи, щоб викликати значні зміни, які ось-ось відбудуться.

До цього це місце, на якому ця статуя була обрана, вона була обрана смертними людьми, які були натхненні своїм баченням тієї ролі, яку Я допускаю в Кінці Часів. У планах на цей храм, як притулок не було зроблено в терміни, які ви не можете навіть зрозуміти тут, на Землі, але у великому і величному планові Небесного Отця, щоб прикликати всіх своїх дітей до притулків, коли прийде час для великого переходу.

Так що тепер час дуже короткий, і я прошу всіх вас, мої діти прийти до мене, не тільки тут, але до всіх святинь і храмів у світі, молитися і міркувати про події, які незабаром трапляться.

У вас є час на короткий період, щоб звернутися до всіх членів сім'ї і друзям і звернутися до всіх тих, хто готовий почути, що зараз саме час для вас, щоб перервати нормальний розпорядок дня, щоб приділяти більше уваги Небесному Отцеві, Синові, Спасителеві і вашій Небесній Матері щоб готуватися, готуватися, готуватися,бо часу все менше, і ви повинні бути в стані благодаті і бути готовими до подій,які повинні настати в не надто віддаленому майбутньому.

Це не час для паніки, це час для підготовки і планування, а також спосіб підготуватися і спланувати, перш за все, шляхом молитви і роздумів, і, по-друге, слідуючи за покликанням, що мої сини і дочки, а також мої брати і сестри чуєте, що наблизить вас в храми і місця поклоніння по всьому світу, де Отець Небесний має намір звернутися до всіх вас внутрішньо, так що ви зможете відповісти на Його заклик відповіддю , внутрішньо, в собі, кожен із вас:

Що це таке, що Небесний Отець просить, щоб я зробив? Чому я тут, на Землі? Що мені потрібно зробити, щоб зрозуміти свою місію? Що я можу зробити, щоб допомогти Отцеві Небесному щоб Нова Ера Миру настала, як ми це обіцяли в древніх писаннях, а також у сучасному писанні?

Що це таке, що мені потрібно робити в цей час, щоб звернутися до моїх братів і сестер, а також членів моєї сім'ї і друзів, щоб попередити їх про те, що часу мало, і що Господь і Спаситель і Викупитель світу дуже близько зараз, і готовий потрясти нас всіх у визначенні усвідомлення і розуміння нашої істинної духовної природи.

Події, які пройдуть в майбутньому є необхідні для поліпшення людства і не можуть бути відкладені у зв'язку не тільки всіх гріхів світу, але і того факту, що лукавий в даний час планує свою контратаку звести так багато душ, як він зможе в яму погибелі.

Він дійсно переживає своє останнє дихання контролю над людством, і він це знає, тому це робить його ще більш небезпечним в ці часи, тому що він знає, що він втратив останню битву вже у Вічному Царстві, і він ось-ось буде, нарешті, переможений тут на Землі, де його контроль над вами тільки завершений, тому що він переконав, багатьох із вас робити його роботу тут, на Землі.

Поплічників зла працювали за кулісами і в тіні, щоб створити феодальну системи влади і контролю над вами. Вони були вмотивовані владою і управлінням, а також темною, хтивою отрутою матеріалізму і жадібності, яка поїдає їх як рак в даний час.

Моліться сильно за ці заблудлі душі, які стали жертвою хитрого способу лукавого, бо багато з них можуть бути врятовані під час великого переходу, особливо тих, хто не знав до недавнього часу, хто їх господар насправді -це князь темряви. Тому що лукавий в даний час діє так по-різному, він став ще хитріший через його обмани і плани.

Проте всі плани злого починають розкриватись перед ним. Він і його бідолашні поплічники виявляються тепер для всіх вас щоб бачити. Тому особливо важливо зараз для вас, щоб молитися про розпізнання, на лініях фронту, які були розроблені протягом століть на століття в даний час більш чітко є визначені в ці останні часи, тому що це підготовка до фінальної битви, підготовка щоб охопити всіх дітей Божих, щоб прийняти рішення зараз.

На чиїй стороні ви в цій великій битві за майбутнє людства? Чи ви звернетеся до темної сторони, або ви будете звертатися до світла Небесного Отця? Той, хто створив вас за своїм образом і подобою, має намір закликати вас бути пророком,для всіх народів. Кожен з вас, мої брати і сестри, сини і дочки, є пророки для всіх народів в очах вашого Творця.

Так що тепер це для вас час для підготовки до фінальної битви. Я ще раз закликаю всіх вас планувати і готуватися до подій, які повинні відбутися в не надто віддаленому майбутньому. Моліться і розважайте, просячи Небесного Отця про Його керівництво і сили, щоб допомогти вам у вашому рішенні, щоб віддати належне своєму Творцю вашими молитвами і вашою роботою.

Тепер цей час настав.

Чи будете ви відповідати на виклик,до всіх вас?

Чи хочете ви бути частиною Божого плану вступити в Нове Небо і Нову Землю?

Зараз більш ніж коли-небудь раніше, Я прошу вас мої діти відповісти на мій заклик.

Хай Милосердя Боже перебуває з усіма вами, діти мої!

Богоматір Острова

Повідомлення закінчилося о 8:45 РМ

http://www.afterthewarning.com/WebPa...Dougherty.aspx

Дописів
    1 517

Типово

Glynda Lomax
    Princeton, Texas, United States

П'ятниця, 13 Квітня 2012

Час Багатьох перемін

Мої діти, ви в часі, багатьох перемін. Ви переміщуєтесь між колишніми віком і цим, і багато хто з вас відчувають невпевненість через це. Я стрясаю все, що може бути розхитане, і багато з вас відчувають це. Все, що не стійке, і не засноване на Мені і Моєму Слові, Я буду трясти. Я потрясу відносини, роботу, кар'єру, здоров'я, віруючі системи. Я труситиму всім, що стосується вас, щоб показати вам, що це не від Мене. Багато хто з вас буде боротися проти цього потрясіння, тому що ви не розумієте, що це Я роблю. Знайдіть спокій щодо цих подій, в Мені, і повірте Мені, щоб піклуватися про вас, незалежно від того, що відбувається.

Все, що було непорушне у вашому житті, може бути змінено. Тільки Я не змінююся, все інше минуще. Знайдіть безпеку в Мені. Знайдіть упевненість в Мені.

Не боріться з цією річчю, що Я роблю,бо це на вашу користь, що Я це роблю. Тепер настав час що ви всі повинні бути перевірені, для того, щоб те що не від Мене,не витримає того, що відбуватиметься в недалекому майбутньому.Союзи що не від Мене, не встоять. Будинки побудовані не на Мені, не встоять. Відносини побудовані не на Мені, не встоять.

Я більше не благословлятиму і не підтримуватиму те, що не від Мене. Коли ви побачите ці речі зазнають краху, це тому, що Я прибрав руку Мою від них
    . Нації що не в Мені, не встоять.Знайдіть себе в Мені, щоб ви могли встояти у прийдешніх часах. Ідіть вперед, поширюйте Моє Слово, Моє славне Євангеліє, і будьте благословенні. Все, що не в Мені скоро загине.

Якщо ваше знання завершується у слові Моїм, то ви не будете зрушені. Все, що не відповідає Моєму Слову у вашому житті буде піддаватися Мого потрясіння. Я піднімаю Моїх дітей до нового рівня в цьому віці. Ви не можете триматися на мертвих і сухих речах світу, відносини які не в Мені, по дорозі туди, куди ви збираєтеся. Я надам вам сили, щоб звільнити вас від того чим ворог обтяжив вас,і це не була Моя воля для вас. Багато хто з вас чіпляється за старе, коли Я хочу, щоб дати вам щось нове. Ви чіпляєтеся за те, що ви знаєте,бо ви не бачите іншого шляху, але Я є Творець шляху, і Я роблю шлях для Моїх дітей щоб ходити в здоров'ї, процвітанні у всій Моїй повноті, щоб мати правильні відносини, які шанують Мене і прославляють ім'я Моє. Ви чіпляєтеся за старі речі, тому що нічого нового не бачите, але Я бажаю щоб ви відпустили старе до Мене і дозволили Мені працювати Моєю волею в цьому.

Прославляйте Мене і всі Мої способи, чи розумієте ви їх чи ні, це те, що Я хочу від вас. Коли ви не розумієте втрати, що сталася,вірте, що Я знаю план, тому що Я істина, життя і шлях для вас.

Якщо, ви не знатимете шлях, подивіться на Мене, бо Я є шлях. Якщо вам потрібне життя у вашому тілі, закличте ім'я Моє, бо Я дарувальник життя. Якщо вам потрібна правда про будь-яку ситуацію, подивіться на Моє Святе Слово, бо воно буде говорити вам правду в усі часи, і всі відповіді містяться в Ньому, якщо ви тільки будете шукати їх.

Шукайте Мене. Знайте Мене. Повірте Мені.

Повірте, що Я знаю, і роблю те, що краще для вас і вашого життя і життя Моїх інших дітей у всі часи, і не бійтеся. Не бійтеся,оскільки ви бачите Мої покарання падуть на ваші країни, діти Мої, бо цьому належить бути,і звичайно збудеться. Мої слова мають бути виконані до останньої літери до Мого Повернення, і до кінця що приходить, і кінець близький зараз.

Погляньте діти Мої,бо ваше спасіння наближається. Радійте! Оскільки ваш час на землі короткий зараз, коли все, що міститься у слові Моїм, має здійснитися. Завершіть подорож з вірою і великою мужністю,бо великою буде ваша нагорода за це.

Я люблю вас вічною любов'ю, і Я дивлюся на вас, так як цей вік підходить до кінця.

Дописів
    1 663

Типово

Добрый день.Нужно мнение людей с церковным образованием. Если молодые женятся ,после венчаются ,а по истечении времени разводятся нужно ли помимо развода в загсе проходить что либо в церкви?

Дописів
    1 517

Типово

Messages to Pastor Enoc
    www.MensajesDelBuenPastorEnoc.org

23 квітня 2012

Вівці Мої, Будьте уважні і пильні, оскільки знак звіра, мікрочіп, здійснюється!

Наполегливий заклик Ісуса - Доброго Пастиря - до своєї пастви

Моя паства, мир вам. Не бійтеся.

Мої діти, будьте насторожі і пильними,оскільки знак звіра, мікрочіп, в даний час застосовуються у населеннях деяких країн. Бережіться вівці Мої від попадання в обман, пам'ятайте, що це є відмінною рисою вічної смерті. Краще, дозволити собі померти, як мученики. Не втрачайте розум, Я з вами і буду вашим постачальником впевненості і віри в Бога, і Я буду вашою їжею в ті дні. Тільки вірте і моліться,і все буде в порядку.

Не попадіться у витончені пастки які Мій опонент(сатана) використовує, щоб обдурити вас і привести вас до смерті. Багато королів цього світу служать йому і скажуть вам, що ви повинні мати імплантований мікрочіп на чолі або правій руці, щоб ви могли мати більш широке охоплення охорони здоров'я. Скільки людей буде ошукано і втратять свою душу із-за незнання, таким чином, буде виконано ще раз Моє Слово: «Мої люди є втрачені,із-за браку знань" (Осія 4.6).

Я попереджаю вас, як овець Моїх, щоб залишатися непохитними і вірними вашому Вічному Пастиреві і ні в якому разі не потрапляйте в руки Мого суперника(сатани). Я заявляю, що мікрочіп буде розширюватися і охопить медичні послуги, а потім буде охоплювати всі інші державні служби, до того, що ніхто не зможе купити або продати, якщо у вас немає знаку звіра. Всі ті, хто не залишать своє майно і відмовляться від знаку звіра, будуть переслідувані, піддані тортурам і багато, багато інших втратять свої життя.

Мій опонент(сатана), через королів цього світу що є вірні йому і разом з (наступним) фальшивим Папою (наступним лжепророком?) зробить глобальне опитування, щоб з'ясувати, які люди є християнами, і багато Християн, Католики вірні Моєму Євангелію і вчення про Мою істинну і Святу Церкву, здійснять переслідування і план винищення Моїх вірних чад. Мої діти, читайте цілу главу 13 Книги Одкровення,щоб ви краще розуміли все, що Я говорю таким чином, коли ви дійдете до точки, коли для вашої нації буде обов'язковим використання мікрочіпа або знак звіра, вам, доведеться розширити знання про обман Мого противника(сатани) і не бути позначеним. Знову ж Я кажу, не бійтеся, Я буду молитися щоб Мій Отець зробив ті дні коротшими для нас, і ви можете взяти все з плану від Отця Мого.

Слова з Псалма 91 ( 90 ) будуть виконані до останньої букви. Покрів Всемогутнього захищатиме вас і Отець пошле Ангелів Своїх, щоб взяти вас попід руки і нога ваша не спіткнеться об камінь, ви побачите зліва тисячу і десять тисяч праворуч від Вас, і з вами нічого не трапиться , тому що Ви уповали на Господа, Він буде захищати вас, зі славою, дасть довге життя, і ви будете насолоджуватися вашим спасінням. (Пс. 91. 7, 16).

Отже, стійте, діти Мої, пильними і моліться, щоб ви не були захоплені зненацька і змогли вийти переможцем з випробовування. Будьте наполегливі і досягнете радість вічного життя. Знову ж Я кажу, покайтеся і наверніться, бо наблизилось Царство Боже.

Ваш Христос і Пастир, Ісус з Назарета.

Зробіть відомими Мої повідомлення для всіх країн.

http://www.afterthewarning.com/WebPa....aspx#05-03-12

Дописів
    1 517

Типово

Messages to Pastor Enoc
    www.MensajesDelBuenPastorEnoc.org

27 квітня 2012

Я прийду незабаром як злодій в ночі, і знайду багато сплячих!

Мої діти,мир вам!.Наближаються великі випробувальні дні, О людство, ви не хочете, щоб запросити вас до Мого Милосердя,вас відволікає світ від Моїх закликів. Ви віддаєте перевагу широкій і просторій дорозі, яка веде до вічної смерті ... це ваш платіж! Скоро Я прийду, як злодій вночі, і багато знайду сплячими. Ви не збираєтеся прокинутися знову до цього світу, і не буде часу, щоб покаятися, бо людина залишила все на останній момент, в тому числі порятунок.

Після того як Моя П'ятидесятниця була виконана, тоді почнеться здійснення кожного з Моїх слів, написаних для останнього часу. Підготуйтеся до приходу Мого Святого Духа, зробіть хорошу підготовку до майбутньої П'ятидесятниці, щоб Мій Дух мужності, помірності, і всі милості, вам надалися,оскільки вам доведеться витримати тест наступних днів що попереду. Будьте готові Моя паства, бо після того, як все почнеться, Моя П'ятидесятниця буде виконана згідно волі Отця Мого. Я кажу вам що великий знак дасться вам на Небесах, щоб підготуватися до приходу Мого вироку, всі події були прискорені нечестям людей за останній час. Так що Мої діти, маєте перебувати у молитві і пильними, бо не знаєте ні дня, ні години, коли ваш Господар прийде. Я буду стукати в двері вашої душі, щоб показати, становище,відносно Бога і ваших братів(ближніх).

Добре сповідайтесь,просіть Моїх синів часто приймати Моє Тіло і Мою Кров,таким чином, коли ви станете духовно переді Мною, ви можете бути виправдані і не переносити страждання душ в Чистилищі що страждають, і душі, які приречені.Бо ви добре знаєте, що ваша душа буде прийнятою на своє законне місце, згідно стану ваших недоліків . Відвідуйте Мене в Скинії, тому що Я зішлю рясні благословення на всіх, хто прийде поговорити зі Мною. Я зцілю поранені і невилікувані серця і надам відпуст, який буде служити вам, щоб стерти ваші гріхи і очистити душу. Пам'ятайте, що Я збираюся залишити для виконання всього, що написано для останніх часів,що ми знову побачимо в Моєму Новому і Небесному Єрусалимі, де Я буду з вами до кінця часів.

Приходьте тоді, тому що джерело Мого Милосердя виливається з надлишком в ці дні, тому що Я хочу, щоб усі прийшли до Мене, щоб ви могли насолоджуватися ранком життя вічного. Шануйте Мою першу П'ятницю, і Мою Святу годину, пропонуйте все для зцілення вашого генеалогічного дерева і для померлих родичів і предків, і ви побачите значні зміни у вашому спадку і вашому житті. Допоможіть мені зберегти ваші молитви, піст, жертви та Служби Божі для душ,що потребують Мого Милосердя, і не тільки ті, які відійшли у вічність, але і ті, хто блукає в цьому світі без Бога і без закону.

Пам'ятаєте, Я поважаю вашу свободу волі і роблю все відповідно до ваших молитов і благань. Я чекаю в тиші Мого Святилища: Я прихований скарб який ви шукаєте, Я ваше спасіння. Мій мир Я залишаю вам, мир Мій даю вам. Покайтеся і наверніться, бо Царство Боже близько. Я ваші Святі Дари. Друг, який ніколи не підведе.

Зробіть відомими Мої повідомлення для всього людства.

http://www.afterthewarning.com/WebPa....aspx#05-03-12

Дописів
    1 517

Типово

Велике Попередження Бога до людства

Моя Мама подорожує без відпочинку, і її заклики не чують, але знущаються і переслідують. Оголошення Попередження викликає сміх у деяких людей, але це правда діти,оскільки Слово Моєї Матері, яка проголошує вірно Тринітарні постанови. Коли це відбувається, ті, хто знущався над цим Божественним указом будуть винні в своєму гріху. Ми повідомили вас, щоб ви були обізнані про серйозність часу, в якому ви живете. Але, як і ті, хто знущався над Ноєм, вони будуть стогнати.

Попередження, космічне і духовне, не чекає, і воно буде виконане.

ГОСПОДЬ НАШ ІСУС ХРИСТОС улюбленій дочці Світла Марії 21 жовтня,2011

Моя люба: Не забувайте, що час не є час,і ви прямуєте до виконання великої події, в якій всі Мої заклики сходяться: виконання закону про Милосердя Св.Трійці до людини в цей момент саме: Велике Попередження .

Пресвята Діва Марія, 7 ВЕРЕСНЯ ,2011

Яким буде глобальне Попередження?

Універсальне Попередження буде космічною подією безпрецедентною в історії людства, явище невідомої природи в науці; на думку багатьох провидців буде як включення світла з глибини Космосу, яке походитиме безпосередньо від Бога, і це буде мати великий резонанс на Землі приблизно 20 хвилин,це буде видно людському оку, але це також буде невидимою силою, яка розбудить свідомість людей, викликаючи у людини великий емоційний, психологічний і духовний шок, тим не менш, це не заподіє прямої фізичної шкоди, однак це цілком може бути визначене як "останнє зусилля з Небес", таким чином людство буде мати чисту совість відносно Бога і гріха, розширення духовного виміру й розуміння масштабів віддалення від Бога,із-за причини наших гріхів.

Іншими словами, це універсальне Попередження буде великим випробуванням для совісті людства, проте це не буде однак, щось, що змінить хід катастрофічних подій, які ми повинні свідчити, але це буде можливість змінити наш погляд, про цю реальність, будучи в змозі отримати від цього величезну духовну користь.

Ця подія широко відкрита Богом,багатьом з Його інструментів у всьому світі, насправді не широко відома публічно,в цю подію в той же час мало хто вірить , безсумнівно, запитає читач сам, чому це такої величезної величини подія залишається в тиші? Можливо, відповідь у тому, що це не є пов'язане ні з наукою (тому що не вистачає відчутних елементів), ані до релігії (через його приватний характер одкровення), яке в кінці залишається тільки на віру людей.

Деякі повідомлення, дані Ісусом і Дівою Марією через обрані душі протягом багатьох років, пояснили або дали деякі знання в подробиці, що стосуються природи цієї події, і наслідків, що рід людський свідчитиме і час, коли це Велике Попередження Бога до людства відбудеться.

Слід зазначити, що це знання дається обраним інструментам у вигляді внутрішніх висловів, у багатьох випадках супроводжується баченнями, а також в містичних формах, тобто, щоб випробувати подію в людській природі - духовно, відчуваючи таким чином ефекти що Попередження створить, забезпечуючи тим самим знання своєї істинної величини.

Багато одкровень,стали відомими з достовірних провидців щодо цього Великого Попередження Бога до людства протягом деякого часу, але це все почалося з одкровення у Гарабандалі, де цей предмет був переданий на п'ять континентів, будучи зрозумілим в більш широкому контексті. Давайте подивимося тепер короткий синтез одного з самих незвичайних явищ у Маріанській історії.

Гарабандал це невелике і скромне місто, розташоване у гірській зоні в північній частині Іспанії, де і до цього дня зберігаються сліди присутності Пресвятої Діви Марії в майже 3000 громадських з'явах в період з 1961 і 1965 роках до чотирьох дівчаток у віці 11 і 12, Кончіта, Гіацинта, Марі-Крус і Марі Лолі.

Було надано багато повідомлень і пророцтв людству за допомогою цих дівчат, це було оголошення про три великі події глобального характеру, що викликало більш сильний вплив на той момент. Ці події були оголошені іншими провидцями і перевірені в інших з'явах Діви Марії, і ось вони: ПОПЕРЕДЖЕННЯ, ЧУДО і ПОКАРАННЯ або ОЧИЩЕННЯ.

Відповідно до бачення, дівчинки сказали, що це Покарання буде таким величезним, як ніяке інше що колись було на землі,і не буде,це вплине на все людство, з цієї причини глобальне Попередження і Чудо настане заздалегідь щоб підготувати нас, і це буде останньою можливістю для навернення.

Чудо в Гарабандалі прийде незабаром після Попередження, щоб підтвердити всьому світу, що Попередження було від Бога, так що не буде жодних сумнівів у його походженні.

Нижче наведено кілька зауважень, які були зроблені основною провидецею, Кончітою Гонзалес, якій на той час було 16 років:

Те, що це Попередження пов'язане з природним явищем,і що таке ім'я існує в словнику, і воно починається з літери "А".
    Це Попередження є те, що виходить безпосередньо від Бога, і буде видно в усьому світі в той же самий час.
    Те, що це буде схоже на відкриття наших гріхів, і це буде видно і відчутно як віруючими,так і невіруючими і людьми всіх релігій.
    Це Попередження, як очищення наших гріхів, в рамках підготовки до Чуда.
    Це теж свого роду катаклізми, які змусять нас думати про мертвих, тобто інакше кажучи, що ми хотіли б бути серед загиблих до відчуття Попередження.
    Те, що це Попередження буде корекція свідомості світу, і для тих, хто не знає Христа, тобто тих, хто не християни вважатимуть, що це Попередження від Бога.
    Що найголовніше в цей день буде те, що кожен у світі побачить знак, благодаті, або покарання у собі. Іншими словами: Попередження.
    Те, що вони опиняться в цей момент одними у світі, незалежно від того, де ви могли б бути, ви будете самі зі своєю совістю, в присутності Бога. Ви побачите всі ваші гріхи, і до чого ваші гріхи призвели.
    Кожна людина буде відчувати цю подію по-іншому, тому що це буде залежати від совісті людини, так як гріхи відрізняються однієї людини від іншої.

Попередження буде пов'язане з астральним явищем,так якби дві зірки зіткнулися одна з іншою, що це явище не викличе фізичних ушкоджень, але воно злякає нас, тому що в цей самий момент ми побачимо наші душі і збиток, який ми зробили ,ми будемо почувати себе,так якби ми вмирали, але ми не помремо, хоча не виключено, що ми могли б померти від страху або від того враження, побачити себе і те,якими ми є всередині насправді.

Ці одкровення, дані в цьому маленькому селі збігаються з багатьма іншими, які були дані протягом тривалого періоду часу по всьому світу і було можливостю перевірити, що Попередження прийде як останнє попередження людству, яке буде глибоко занурене в планетарну кризу.

Нижче наводиться розповідь про провидецю, Лус де Марія де Бонілья, який отримує ці повідомлення вже більше 17 років від Господа нашого Ісуса і Божої Матері, пророкуючи і попереджаючи людство про драматичні події, багато з яких були виконані з точністю , вона знайома з групою священиків, які супроводжують її, вона залишається анонімною провидецею Ісуса, поки Він скаже, щоб її особистість була відома публічно, тим не менш, у зв'язку з швидкістю подій багато повідомлень стали відомі людству за згодою нашого Господа .

Нижче наводиться історія,у якій вона передає нам про свій досвід,яким Глобальне Попередження буде.

"У дуже особливий спосіб, наш Господь дав мені зрозуміти, що комета наблизиться до Землі, і все людство буде бачити її, що створить паніку і змусить багатьох людей йти на Сповідь, але не для покаяння.

В небі з'явиться знак "Хреста" протягом декількох днів, люди з вірою буде відчувати необхідність сповідувати свої гріхи, покаятися, інша частина людей скаже, що це було викликано людьми і обернеться проти Католицької Церкви, кажучи, що це трюк, щоб перелякати людство.

У розпал цього сум'яття і землетрусів, Попередження настане, що наш Господь дозволив мені випробувати його частину під час Великого Посту 2008 року, у Велику Середу, яке я описала наступним чином:

Я відчула, що я був в тузі, наче щось наближається до мене, але я не можу сказати, що це було ..., як щось страшне, щось багатостраждальне, що я не змогла зрозуміти, хоча я знала, що щось повинно було трапитися. Це було дещо, що змусило моє серце битися швидше.

Я була в такому стані близько 20 хвилин, потім занепокоєння почало рости, я почала відчувати, як ніби моя душа покидає мене, тому що поступово я відчула страшну самотність, яке було не тільки наповнення моєї духовної істоти, але мого фізичного тіла. Потім я відчула жахливу самотність. Тривога змусила мене ходити туди і сюди, тому що кожен раз, самотність зростала. Я повністю усвідомлювала, що Бог не в моєму єстві, душа моя була ізольовваною,і страждала. Я йшла шукати розради і не могла знайти її, самотність, порожнеча була більше, кожен раз, до того моменту, почуття я сходжу з розуму, душа моя залишилася без Бога! І як в кіно, всі гріхи почали йти в мені, можливо, найбільш серйозні, що люди можуть робити: я відчула, або я повинна сказати, переживала все, тому що я відчувала, що вони, як мої, я жила ними. Я відчувала, що проходить через розум, через серце, в глибині людей, які приймають їх в життя.

Я випробувала деякий час страждання до того, хто відбирає їх життя, я відчувала те, що дитина відчуває, коли вона є абортованою, я випробувала зловживання людських істот, які обурені, я відчувала що таке наркоманія, проституція. Всілякі гріхи почали проходити один за одним в моїй душі. Це було жахливе нещастя,яке я відчувала себе в голові, що я не могла виходити з дому, тому що Бог залишив мене, я жила у "повній відсутності Бога". Це страшна порожнеча, яку ніщо не може заповнити "; тут, на землі люди грішать і каються, але тяжкість злочину, що гріх спричиняє не відчувається, тому ми маємо присутність Бога".

Я ходила відчайдушно відчуваючи Божу відсутність, це було дійсно страшно і потім я згадала, що мій чоловік мав Бога, тому я шукала його і знайшла його в своїй спальні, і я сказала йому: Будь ласка, поклади руки на мою голову,ти мені потрібен щоб передати через тебе Бога, тому що він відмовився від мене! Мій чоловік,злякався, не знав, що робити, і запитав мене: що відбувається з тобою? І я відповів відчайдушно: "У мене немає Бога, Він покинув мене, будь ласка, передай Його до мене." Мої стогони насправді виходили з глибокої всередині мого єства, і він запитав мене: "Яку молитву я повинен промовити?" І я відповіла: "Нема різниці яку" , просто передай мені Бога. Це був воістину руйнівний і гіркий досвід.

Він молився, але я все ще відчувала порожнечу. Я думаю, що я був спокушена демоном покинути мій будинок, сісти в машину і шукати на одного зі священиків, але якось я знала, що якщо я вийду з дому, це може виявитися фатальним. І тоді я кинулася на підлогу з моїми руками витягнутими у вигляді хреста і благала Бога, щоб повернувся до мене. У цей момент душа моя говорила зі мною! Я знала, що це моя душа, і душа моя сказала, деякі слова, які я повторювала, як вона говорить їх мені, і я відчувала, що Дух Святий наповнював мене. Я почала відчувати вплив з відчуттям миру, що я ніколи раніше не відчувала; мир,такий прекрасний, що наповнював мене. Мої груди розпирало, потім я відчула щось фізичне залишився в мені в присутності, яке я все ще відчуваю до цього дня і яке оточує все моє єство.

Ось яким ПОПЕРЕДЖЕННЯ буде. Ось чому люди, які будуть мати гріхи вийдуть з розуму, і демон буде чекати, спонукатиме їх до свого життя, приймати їх як свій власний видобуток до години коли Милосердя прийде. Попередження буде для тих, хто не з Богом, страшний момент, нестерпним, в якому вони будуть в остаточному підсумку віддані в руки демона, який з його демонічними легіонами, будуть облягати душі і звинувачують їх у їхніх гріхах, в яких вони живуть, і скажуть їм, що Бог не простить їх.

Для тих, хто є байдужий, це буде момент покаяння, благодаті, тому що, коли вони зрозуміють свою помилку, вони будуть просити вибачення і будуть навертатися, і для тих, хто в благодаті, вони будуть заповнені присутністю Святого Духа.

Ми знаємо, що після Попередження, тих, хто не увірує, дадуть йому наукове пояснення, так що людство продовжуватиме помилятися, то гріх буде збільшуватися і буде переслідування.

З того дня моє життя не було таким же. Бог, під час Попередження, зробить нас такими що усвідомлюють гріх. Я ніколи не забуду той день. Я плакала в ті моменти, в яких я не відчувала в собі присутність Бога, я не могла навіть подумати, тому що відсутність Бога перевершує все, я тільки відчула порожнечу і відчувала у моєму тілі гріхи, які промайнули один за одним, збільшуючи занепокоєння і самотність .

На момент написання цього повідомлення і всякий раз, коли я говорю про це, я плачу, я плачу, тому що навіть просто спогад про нього так боляче, і я завжди прошу Нашого Ісуса не дати мені відчути це знову, тому що я думаю, я б не була в змозі винести це ще раз.

Це мій особистий досвід Попередження, записаного з цього досвіду, про страждання Ісуса. Він сказав мені, що "це те, що душі будуть почувати під час ПОПЕРЕДЖЕННЯ І ЦЕ ТІЛЬКИ краплина, що Він відчував у Гетсиманському саду за наші гріхи".

Подібний досвід повторюється, коли Марія-де-Луз отримує повідомлення від нашої Божої Матері, оголосивши близькість ПОПЕРЕДЖЕННЯ. Нижче її розповідь:

Досвід ПОПЕРЕДЖЕННЯ, що був у мене через послання Матері Марії деякий час тому, був схожий на попередній, тільки що колишній був такої інтенсивності, що кожен гріх, який проходив до мене був своєю відповідною мірою образи Бога , болю, що Бог відчуває і тягар всього людства. Це була повна відмова від Бога, а не тільки на особистому рівні, але в той же час я також відчувала біль космосу в цілому, бачити Бога вилученим з Його створіння людською волею.

У цей момент Ісус дозволив мені відчути, що ми будемо випробовувати протягом ПОПЕРЕДЖЕННЯ: "відмова від Бога". НЕ тому, що Бог цього хоче, а тому, що в цей момент Бог, поважаючи свободу людей використовувати свою вільну волю, дозволить їм побачити наслідки зловживання такими явищами як СВОБОДА та, ГРІХ.

Обидва переживання схожі, проте один з поста я знаю, воно прийшло з Пресвятої Трійці та інтенсивність була значно більше, хоча по суті це був той же, і один з попередніх повідомлення прийшло від болю нашої Матері, що, згідно я розумію, це тільки єдине, тому що Божа Матір є тим чи іншим чином пов'язана з СвТрійцею. Ось чому,віддаляючись від Бога, віддаляєтеся від Матері. Обидві події були дуже сильні, а тим більше перша, хоча я б не хотіла, щоб випробувати жодну з них ще раз.

Можливо, через цей милосердний досвід, є результат того, що я намагаюся і борюсь, щоб не впасти в гріх, і я йду на Сповідь як можна частіше, і мені боляче образити нашого Ісуса, бо я не хочу, щоб він знайшов мене такою що ображає Його.

З того, що Ісус сказав мені з приводу ПОПЕРЕДЖЕННЯ, ЩО ЦЕ відчувається повністю всередині нашого єства. Крім того, буде частина, яка буде на космічному рівні, тому що весь Космос має бути очищений , тому що він був ЗАБРУДНЕНИЙ гріхом людини. Творіння, яке знаходиться в повній відповідності з Пресвятою Трійцею хоче звільнити себе ЗАБРУДНЕННЯ, що людина заподіяла їй.

Я дуже добре знаю, що Господь завжди дає нам три можливості, в третій раз, що я буду проходити вона буде ПОПЕРЕДЖЕННЯМ і благаю Небеса, щоб я була готовою до цієї благодаті.

Після двох досвідів в галузі Попередження, хоча, як я вже говорила раніше перший перевершує той, що я поділилася з посланням Матері Марії, бачення та досвід завжди відчуваю себе наче в перший раз і, можливо, тому що один з 2008 року відчувається на космічному рівні, однією з сьогоднішніх відчуттів було більше схоже на людський рівень.

Всякий раз, коли я бачу Ісуса, і Він говорить зі мною, це як якби це було вперше і мені проживаю його з великою інтенсивністю. Те ж саме з Матір'ю Марією, кожне одкровення, як ніби це в перший раз, це загальна Божественна любов.

Ніхто не може звикнути бачити, любити, жити в Любові Св.Трійці і Материнської любові, в усякому разі не я. Кожен раз по-справжньому, як в перший раз.

Це те, що мій Ісус дозволив мені випробувати щодо цієї благодаті для людства, тоді не буде видимої частиною у всіх на виду зі знаком Небес по-перше, (1) після того як я бачила блаженне Світло над людством; світло, яке прийде, щоб забрати темряву, яка охоплює землю і космос з так багато гріхами, це стосуватиметься людської совісті і Бог буде віддалиться від нас на кілька миттєвостей. Ця Божественна сила зіткнеться помітно з Землею, і земля буде тремтіти ...

Як згадувалося раніше спосіб що Бог дає знання багатьом вибраним душам, Лус де Марія зробила відомим для нас її містичний досвід щодо ПОПЕРЕДЖЕННЯ, екстраординарний досвід, дуже болючий, але той, який дозволяє нам зрозуміти, розмірність цю майбутню подію світового масштабу що скоро має відбутись, що це зручно для поглиблення і розуміння його.

Ті, хто знають про делікатну планетарну ситуацію в природі речей, будете знати не тільки простою логікою, а й внутрішньо, що прийти до реалізації універсальної совісті що звичайною людською логікою, брати на себе нові виміри негайно способами людського мислення і дії, на тлі неконтрольованої моралі, відсутність альтруїстичних цінностей, відсутність віри і масивного плану руйнування, був би в даний час утопією справу з драматичними подіями, що ми живемо, таким чином, логічна можливість залишається і це божественного втручання, яке дасть величезні можливості для всього людства, щоб стримуватися протягом всього життя і підтримувати свої очі на Творцеві Богові.

(1) Великий Хрест, ЯКІ БУДУТЬ бачити в небі

"... ТОДІ знак Сина ЧОЛОВІЧОГО з'явиться в небі;

І тоді всі племена земні будуть оплакувати ... "

(Матвія 24:30)

"... Знамення Сина людського, що всі люди будуть бачити від сходу на захід, з півночі на південь,спричиненого Ангелами з Небес,що супроводжуватимуть Мене.

Синій Хрест, який з'явиться перед вашими очима на 400 кілометрів

Відстань від Землі ... ".

Джорджіо Bongiovanni (Message 30-07-2007)

"... Коли все це трапиться,ХРЕСТ буде видно на НЕБІ,

ДУЖЕ ВЕЛИКИЙ ... "

Хосе Луїс Гарсія Мансано (Message 06-29-198

Інші одкровення, про загальне ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Повідомлення від нашої Божої Матері Марії Маркос Tadeu, Бразилія 02/21/2010

"Я прошу вас, таким чином, щоб слухати Мій голос! Робіть те, що Я кажу вам перед тим як час Божественного Милосердя закінчиться для вас. Період часу для навернення світу набагато коротший, ніж будь-коли раніше. Незабаром Попередження прийде і це буде походити як невеликий особистий суд у мініатюрі ".

Повідомлення від Богоматері Педро Regis, Бразилія 12/08/2009

"Прийде день, що люди досягнуть великі милості. Велике диво Боже перетворить грішні серця . Кожен буде бачити свої помилки і отримає благодать покаяння. Це буде прекрасна можливість, що наш Господь дасть Своїм дітям, які відділені від Нього ".

Повідомлення від Богоматері Педро Regis, Бразилія 07/14/2009

"Бог зробить велике чудо, як користь для людей. Людство матиме прекрасну можливість повернутися до нашого Господа. Коли велике знамення прийде, всі очі це будуть бачити.Люди будуть мати можливість покаятися. Це буде велике чудо, і багато будуть навернені "...

Повідомлення від Божої Матері Марії Ампаро Куевас Іспанії 1983

"Попередження буде надане вам і вашій душі відкриють, як у дзеркалі те, що ким ви були під час всього існування".

Св.Михаїл до Хосе Луїс Гарсія М. Іспанія 11/19/1989

"Існує щось, що буде відбуватися у світі, те, що змусить багато людей бачити істину і деякі скажуть, що це в порядку речей."

"Щось приходить у світ, щось дуже велике. Це не кінець світу, це початок перетворення багатьох душ ".

Пресвятої Діви Марії Кристині Галлахер Ірландія 07/05/2002

"Велике Боже світло незабаром обрушитися на світ, буде великий плач і багато будуть бігти, намагаючись приховати їхню ганьбу перед Богом".

Пресвята Діва Марія до Кристини Галлахер, Ірландія 1988

"Знак прийде,через який все людство буде відчувати зовнішнє знання, що Бог існує, і вони будуть знати, що воно виходить від Бога, всі побачать самих себе, якими вони є".

Пресвята Діва Марія, до Феліси Sistiaga Монте Umbe, Іспанія 1941

"Я дам Попередження, я зроблю диво, всі будуть бачити це, але людство, за винятком дуже небагатьох, буде як і раніше мати сумніви.Я з'явилася в багатьох місцях на землі, але мало хто вірить ".

Пресвята Діва Марія,до Феліси Sistiaga Монте Umbe, Іспанія 08/15/1969

"Перед Покаранням Бог пошле Попередження, і для того щоб не мати ніяких сумнівів буде Диво".

Ісус до Вассули Райден, вересень 1991

"Скоро, дуже скоро, Я відкрию Моє Святилище на Небесах і завіса буде віддалена від очей, і ви будете сприймати її як таємне одкровення ...; я дозволю вашій душі, щоб побачити всі події свого життя, ви побачите їх по одному для жаху своєї душі, і ви будете знати, скільки невинної крові було пролито з жертовних душ з-за ваших гріхів ».

Пресвята Діва Марія,до Джуліана Сото Айала, Мексика, 12/14/2004

"Коли все начебто безнадійне Велике Чудо відбудеться, так як останні зусилля з Небес, щоб врятувати душі".

Святий Едмунд (1540-1581).

"Я ухвалив великий день, в якому страшне Попередження покаже совість всіх людей, і вони будуть перевірені незалежно від їх релігії. Цей день буде днем змін ... "

Ісус до Рози Quattrini квітень 1968

"Я наведу велике Світло, яке буде висвітлювати всі душі. Але це буде вже занадто пізно для тих, хто не розуміє любові Матері. Всі будуть в центрі великого розгляду ".

У 1980 році провидець в Betania, Венесуела, Марія Есперанса
    мала таке повідомлення:

"Великиий момент великого Дня Світла наступає.Усвідомлюючи це шановні люди будуть приголомшені силою, щоб вони могли поставити свої справи в порядок і пропонуватимуть Ісусові справедливого відшкодування за скоєні зради день за днем ".

Пресвята Діва Марія відкрила Отцю Гоббі в жовтні 1992 року наступне:

"Кожна людина буде бачити себе в палаючому вогневі божественної істини. Це буде як вирок, але в меншому масштабі ... що буде відбуватися, буде щось настільки великим, що він перевершить кожну подію, яка сталася з початку світу. Це буде як невеликі судна і кожна людина буде бачити своє життя і все, що вони зробили, в тому ж світлі Бога ".

Ісус до Мері Джейн Івен

Діти мої, я не можу більше чекати. Це нестерпно дивитися на зло, яке вторглося у вашому світі, зловживання невинних та їх сімей.

Ви всі пам'ятаєте, що Я надав Люциферу 100 років, щоб виграти душі Божих дітей. Ті 100 років підійшли до кінця і руйнування душ було величезним. Але Я маю до сих пір ще дві війни в очікуванні для душ. Це будуть бої величезних руйнувань.Решта Церкви буде наполегливою до Бога, вона оголосить себе для Бога у Святій Трійці.

Перший бій буде велике Застереження надане із великою любов'ю нашою Пресвятою Дівою Марією для вас. Це дозволить попередити все людство,людей всюди, до людей всіх рас і мов, у зв'язку з їх душами. Це війна, тому що злі духи і чекали цього дня. У них теж є план, в якому вони будуть робити все можливе, щоб спровокувати відчай і ганьбу для віруючих. Їх план, щоб налякати, щоб вселити страх у душі, щоб вони не вирішили йти по правильному шляху. Вони будуть спокушати, задобряти і робити наклеп на тих, хто не захоче повернутися до злих шляхів. Вони будуть знущатися над тими, хто впертий в молитві.

Вони будуть робити ці речі, тому що вони знають, що люди готові слухати і повернутися до своїх старих звичок. Злих духів спонукатиме їх робити це, тому що вони будуть говорити їм, що все, що сталося, тест від свого лідера. Тому що він спрямовує злі сили, що всі будуть бачити і відчувати. Це буде війна, щоб отримати ваші душі, Мої дорогі діти. Незабаром після цієї події, другий бій відбудеться. Це буде велике Чудо протягом якого ви повинні оголосити себе для Бога.

Пресвята Діва Марія до Сото Хуліан Айала, Мексика, 24 грудня 2004

Світ, який ви отримали в спадок чекає з нетерпінням його регенерації. Час починається, в якій кожна душа буде показувати перед Богом своє власне життя, велика кількість благодаті, яка буде дарована світу; час починається для вищої проби, в яких все побачите найбільше чудо світу, яким усіх буде очищено. Одне за іншим страждання, це тільки початок болю. Ви не можете, любі діти, уявити, як страшний кінець історії буде для всього людства.

Посушливий вітер буде перетинати пустелі покінчить з усім життям; крижаний вітер, жахливо холодний, буде горіти, що залишилося від рослинного життя.

Армагеддон збере народи землі, щоб боротися проти Помазаника і ті, хто вірний; країни озброєні самою потужною і сучасною зброєю будуть поширювати смерть і врожай розорення.

Загальна холодність віри буде охоплювати все людство.

Природні ресурси будуть знищені. Великий голод змусить багатьох звернутися до злочинності; небо, і багато з річок будуть заражені; рідкісні захворювання з'являться в Європі, які буде складно вилікувати. Ви будете рвати кров'ю з очей, носа і вух, і тільки коштом спрямованим з Небес вилікує тих, хто в стані благодаті.

Кожен день, який проходить здасться набагато довше, ніж попередній, тому що біль очищення буде здаватися нескінченним. Коли ситуація здається безнадійною, велике чудо відбудеться, тому що останнє зусилля є за Богом, щоб врятувати душі.

Повідомлення від Марії та Ісуса надано провидецею Фабіана Коррадо, Аргентина, 8 жовтня 1995

F: Мамо, чому ви залишили мене в цій темряві?

М: Я на вашому боці. Я залишаю вам Мій Мир.

М: Я покриваю вас Моїм Омофором. Але там не так багато часу залишилося для навернення. Ви Мої ангели повинні допомогти мені врятувати душі.

J: Не бійся, малятко, земля не буде повністю знищена. Я підтримаю деякі місця,

Саме тому мені потрібна ваша допомога. Це залежить від вас. (9 Марк, 11).

М: Я дам знак, так що всі повірять. Але не бійтеся, ваші люди будуть врятовані від

бійні, хоча вони будуть страждати багато для їх очищення.

Це вибрана земля, проте багато відкидають Мій заклик. (Я можу відчувати Божої Матері печаль, коли вона говорить зі мною).

Не бійтеся. Все буде виконано в термін, зазначений в годину, що Бог обрав від вічності на славу Ісуса.

Його ангели прийдуть на землю і будуть трясти і відокремлять від полови зерно.

І це буде нова Епоха Миру і Любові.

Все буде зроблено, як Я кажу, тепер це тільки час для молитви, посту і покаяння.

Повідомлення від Ісуса до Лус де Марія

На 02/16/2010

Моя Мама оголосила вам у всьому світі і в часі, те, що сьогодні, ТАК гряде. Я не закликаю вас зі страху, а з любові. Таким же чином Я дав себе для вас, Я піду з Моїм Милосердям внутрішньо до вас , ви побачите ваші дії, навіть якщо ви не хочете їх бачити, ви будете почувати образи, навіть якщо ви не хочете, щоб відчувати їх. Це буде Попередженням, в кожному людському єстві, ти будеш зі мною наодинці. Це любов до Царя, який не хотів, щоб його власний народ, був втрачений, і Він йде вперед з Його планом. Я довіряю тобі з Моїм Словом. Заявіть про це вашому братові без страху. Сьогодні мої люди герої, мужні люди, які віддають своє життя для Мене. Мої люди знають, що борються з мирським устроєм; Мій народ поневолений і повинні твердо стояти на ногах. Ось чому Я не залишу вас у спокої, тому Я буду приходити і ті, хто не вірив, буде осоромлений.

далі буде...

http://www.revelacionesmarianas.com/The%20Warning.htm

Дописів
    1 517

Типово

продовження...

02.02.2010 р.

Все, що було створено стогне від болю пологів, бачачи долю людства, і в цьому стогнанні, Мої діти будуть страждати так сильно, що вони будуть відчувати усередині свої гріхи, будуть відчувати свою душу будучи вирваною із злочинами проти Нашого Дому . Всі людські істоти будуть відчувати наслідки своїх власних вчинків внаслідок акту Мого Великого Милосердя, навіть тоді, переважна більшість Моїх людей будуть продовжувати жити своїми власними гріхами.

Світло прийде до всіх в той момент, щоб звільнити їх від гріха, але з Моїм болем і Моєї Матері, ви будете продовжувати з ще більшою силою перебувати в темному гріху, спокушені лукавим, хто буде контролювати ваші слабкі і невіруючі розуми .

01/06/2010

Ви наближаєтеся до моменту, в якому ви побачите всередині себе, ви побачите себе всередині, так і будете відчувати те ж твердосердя, з яким ви зневажаєте Мої заклики. Це буде Акт Милосердя Мого Царства, для всього людства.

Повідомлення від Божої Матері Марії до Лус де Марії,

від 03/19/2010

Наверніться, покайтеся перед тим як прийде Попередження і вага гріхів змусить вас страждати до самої серцевини вашого нутра, розриваючи душу на частини, коли ви дізнаєтеся про відстань, на яку ви віддалилися від Бога,із-за відсутності любові і непослуху,у якому ви жили постійно.

03/04/2010

Земля еволюціонує з тією ж швидкістю, як гріх,людство визначають своє майбутнє. Напад на природу будуть продовжуватися одна за одною, і це не ніщо іншим,як початком наближення Попередження, це буде означати для людства, щоб зупинитися і розважити перед продовженням їхнього життя.

12/07/2009

Мої маленькі діти!: Зло захопило тіло, розум, зло рухається, і зло розповсюджується, і приваблює з швидкістю Попередження, що прийде на людство. Я закликаю, але люди не звертають уваги, знак повинен спуститися з Небес на них, щоб побачити в собі духовний стан, в якому вони живуть. Це буде боляче, дуже боляче, на жаль, більшість з них повернеться в стан гріха згодом, і знову Божественне Милосердя буде силою, щоб людство знову врятувало більше душ.

10/15/2009

"Я закликаю вас щоб не втомлюватися давати свідчення Божественної Любові, яка живе у вас. Сподівайтеся на Бога, на Його Милосердя і ви побачите Його Славу.

Це момент, щоб стати на коліна, молитися, молитися і не вагатися, тому що Мій Син дасть вам Велике Попередження, підготувати себе до цього великого дня Милосердя, підготувати себе, тому що лукавий буде готовий зловити байдужих які не залишаться укріпленими (*).

Діти Мої: ви знаєте, що ви тримаєте в руках ключ, який допоможе вам перемогти всі бої. Цей ключ "Любов", будьте живими свідками любові до Мого Сина; відразу покайтеся, щоб цей момент не знайшов вас в гріху. Багато хто з ваших братів буде в розпачі в цей день, побачивши стан їх гріховності. Кожен з вас, Мої любі чада, буде один на один зі своєю совістю, кожен з них буде один на один зі своїм духовним станом "...

Згадуючи ПОПЕРЕДЖЕННЯ І ДИВО

Основна інформація взята з Маріан Апокаліпсис Л. Паділья

Особиста підготовка до Попередження

За аналогією з особистої оцінки, Попередження є те, що потрібно бути готовим внутрішньо. Той факт, що після Попередження ми будемо продовжувати жити, ми не повинні повністю думати, або погодитися з ідеєю щоб просто чекати. Це було б більш доречно відносно нерозумних людей,щоб дозволити великому скарбові вислизнути з рук,таким чином щоб отримати всі переваги цієї унікальної благодаті в історії спасіння, це більш розумно діяти таким же чином, як ніби вас повідомили про те, що помрете в найближчу і конкретну дату. Навіть в тому випадку, якщо у нас було активне духовне життя, ця інформація може спонукати нас прийняти міри для покращення до цього дня. З більшою підставою ви повинні діяти щодо цього у випадку, якщо ваше життя байдуже або занедбане духовно.

Наш Господь закликає нас бути готовими до Його суду з метою, що це протистояння нашого особистого внутрішнього стану, перед її нескінченної краси, отримає максимальну користь від духовної близькості до Бога, і бути менш можливо травматичним для нас.

Для цього вони припускають, щоб ми розглядали себе більш ретельно кожен день,і молилися про відшкодування шкоди, особливо ті, хто мав благодать знати про повідомлення Діви Марії протягом деякого часу, тому що чим більше знань, тим більше відповідальності.

Богородиця говорить Метью Келлі:

Чи можете ви бачити тепер, які значні ці часи? Не чекайте на цей малий майбутній суд, ви повинні почати прямо зараз, щоб заглянути до себе більш глибоко,щоб ви могли визнати свої недоліки і покаятися. Вам пощастило, що маєте необхідно віру щоб читати, вірити і приймати повідомлення, не ігнорувати або бути байдужими до них. Ви повинні провести дослідження своєї совісті кожен день і молитись за відшкодування провини. Ви всі повинні бути, як сліпі. Кожен день ви повинні волати: "Господи, відкрий мої очі", і Мій Син відкриє вам очі, щоб ви могли бачити ваші страждання і покаятися "(5 червня, 1993)

Іншим разом Господь сказав:

Перш за все, не бійтеся. Я не кажу це, щоб налякати вас. Я посилаю це повідомлення, щоб врятувати вас від усіх можливих болів, проте біль, який ви відчуваєте, коли бачите вашу душу є актом любові від Мене. Хіба ви не бачите, що це зумовить багато душ навернутися до Мене, багато душ у любові до Мене більш повноцінною? Це врятує багато душ від вогню пекла ".

Крім того, Пресвята Діва Марія попросила спеціально три речі, які дозволили б готувати себе особливим чином: 1. - Бути скромним, 2. - Прислухатися до термінового повідомлення щоб навернутися і 3. - Жити в благодаті Божій. Для тих, хто висміюють це повідомлення, це було б абсолютно доречно сказати їм про трагічний плач в Євангелії: "Було б краще не народитися!" І навпаки для тих, хто вже живе у відповідності з повідомленнями Діви Марії і духу Євангелія, Попередження також буде більшим особистим знанням, особлива духовна зрілість і сильне бажання духовного зростання, щоб підготувати себе до болісних подій і найбільшої перевірки від усіх , що прийде у світ і для всієї Церкви.

Тому від усього, що ми вже сказали, Попередження таким чином, буде великим Божественним випробуванням великого масштабу, що дасть людям ясну можливість або слідувати або відкинути Бога. Знання, отримані нашою душею і нашого становища обличчям до обличчя з незвичайною долею, призведе до внесення радикальних рішень щодо кожного. Байдужість тут не мається на увазі,аж поки як природна і безпосередня реакція на Попередження, так як звернення було б самим глибоким і блискавичним одного з наших життів, повністю особистих і прямо в найінтимніші частини нашого буття.

У кожному разі, у тому числі тих, хто прийняв рішення поправити своє життя задля Бога, повсякденної боротьби і спокус демонів, зробить пил гріха і надалі триматися душі в процесі його життя і духовної втоми може послабити завзяття, таким чином, багато хто прийде під сумнів у тому, що вони бачили і відчували під час Попередження. З іншого боку, серед тих, хто слідував за лукавим, особливо тих, хто пішов за ним,із-за інстинктів і привязаності до матеріальних речей, для зарозумілості і зверхності, можна розглядати як проходять зміни у своєму житті, яка дозволить їм думати про неправильне рішення на початку Попередження. Для всіх з них, Бог, як останню можливість, нагадає нам, що в один прекрасний день ми зрозуміємо себе під час Попередження, але не через глобальне явище, а через події,про які ми дізнаємося, як Диво.

Коли Попередження відбудеться?

Хоча це правда, що за допомогою Священного Писання, ми виявили, що стосовно дати ніхто не знає - тільки Отець, - що точно так же ефективно і здоровою мірою,бути готовими завжди і кожної миті на годину, коли нас закличуть до відповідь нашим Господом, це буде не менш вірно і те, що той же Ісус Христос закликає нас бути уважними до знаків, які оголошує про близькість деяких пророцтв. Це те, що він говорить в Євангелії від Луки XII, 56: «Лицеміри, ви знаєте, як розпізнати той час, коли буде на небесах, то чому ви не розпізнаєте ознак часу?"

В цьому відношенні Святе Серце говорить Вассулі:

Мій план має обмежений час. Мої заклики милосердя є також обмежений час. Як тільки час милосердя прийде до кінця, Я покажу всім, хороше і погане, що Моя суворість така велика, як і Моє Милосердя. Все, що передбачено Мною тепер станеться дуже швидко.

Таким чином, це помилкове уявлення, що ніхто не знає, коли будуть ці події відбуватися, і що немає ніякого способу розпізнати дату їх можливого здійснення . У Священному Писанні, як в Старому і в Новому Заповіті ми знаходимо незліченні цитати, які відносяться до певного часу, в міру часу, встановленого Богом для його істинного виконання, заходи, що наш Господь надихнув і дав деякі знання, щоб знати, коли речі передбачені Ним будуть відбуватися. Це те, що Архангел Гавриїл сказав Даниїлові: ". Слухай, я відкрию тобі, що відбудеться в кінці гніву, бо кінець визначений" (VIII, 19). Незабаром, час встановиться і ознаки підтвердять нам його приближення.

Як було сказано раніше Попередження кінцевих часів це подія, яка покладе кінець серії драматичних ознак того, що ми були сприймати в останні дні, а деякі дуже помітною з них були ті, що сталися в результаті теракту в Нью-Йорку 11 вересня 2001, як і в Мадриді в березні 2004 року і в Лондоні в червні 2005 року. Таким же чином, Попередження також стане початком інших великих і невідомих ознак того, що відбуватиметься в світі в рамках зазначеної епохи в кінці часів.

Час хаосу і плутанини

Так от, згідно з тим, що мається на увазі з декількох одкровень про те, що Пресвята Діва Марія зробила в різних місцях, особливо в Гарабандалі, було сказано щодо Попередження те, що незадовго до цього виникне погана ситуація в Церкві до такої міри, що це буде болісним і несамовитим. Насправді, Серафін, старший брат Кончіти Гонсалес, стверджує, що чув його сестра оголосила під час екстазу(візії), що Попередження прийде після болісної скарги на Церкву ", щось на кшталт розколу". Таким чином, Попередження буде відрахунком болючої таємниці для Церкви.

Таким же чином, Марія Лолі, одна з чотирьох дівчат з Гарабандалі, також підтвердила, що "Папа не зможе залишитися в Римі відкрито ... Він теж буде переслідуваний і повинен ховатися, як і всі інші." І це буде відбуватися незадовго до Попередження.Давайте згадаємо, бачення, що Папа Пій X мав,про що вже було згадано у вищезгаданому розділі про Фатіму, щодо бігу Папи Римського над трупами своїх священиків.

Це бачення святого Пія X дуже схожа на бачення Люсії яка відкрила нам ієрархію Церкви, як передбачає третій секрет Фатіми, в якому "Святий Отець йшов по місту наполовину тремтячи боязкими кроками, уболіваючи біль і скорботу, молячись за душі трупів, які були виявлені на його шляху ". З цією метою це дає зрозуміти послання Пресвятої Діви Марії, що провидець Седі Харамільо мав 21 серпня 1998 року, щодо того, коли Попередження буде відбуватися:

"Ці бачення є для вас, щоб ви зрозуміли виконання слів, які Я дав вам і багатьом іншим, що найближчим часом, в умовах,у яких ви можете зрозуміти це слово, просвітлення вашої совісті та стан вашої душі буде відбуватися. Хіба ми не говорили вам, що ця велика подія прийде в самий розпал великого хаосу і безладу? "

Революція в Римі і що вона буде пов'язана з «перемогою комунізму» дуже поширене серед багатьох провидців. Насправді Пресвята Діва Марія в Гарабандалі передбачила це і з цієї причини Ясінта Гонсалес, в серпні 1989 року, як ми вже пояснювали раніше, підтвердила, що "Попередження було пов'язане з« вторгненням »в Римі," в тому, що комунізм грає важливу роль у всьому цьому. І, що ці події трапляться перед Попередженням, що це буде відбуватися, коли ситуація буде в гіршому моменті ".

Після того як смерть Іоанна Павла II і вибори Бенедикта XVI сталися, ці пророцтва стали набагато ясніші за змістом та виконанням. З цією метою Попередження не може відбутися, поки не відбудеться наступне:

Світова криза,спричинена економічним хаосом і початок світової війни.

Збільшення числа і інтенсивності катастроф (землетруси, цунамі, виверження вулканів, епідемії тощо)

Розкол в Церкві.

Насильницьку революцію в Римі з величезним кровопролиттям в результаті чого, Святий Отець змушений тікати з Риму.

Проголошення Маріїнської Догми як Співвідкупительки.

Як читач помітить, Велике Попередження Бога є останнім з серії "попереджень", які вже почалися і що отримає більше сили та брутальності, в результаті чого це забере сотні тисяч людських життів.

Хоча ця подія вже близько, все людство має ще пройти через великі страждання і деякі політичні, економічні, історичні, релігійні,природні і соціальні зміни. Велике Попередження буде останнім в серії попередніх попереджень і першим з серії великих подій, яке закінчиться в царюванні антихриста і Великої Скорботи.

Що стосується Церкви, Понтифікат Бенедикта XVI повинен спочатку закінчитися, тільки тоді це буде видимим і без всякого сумніву, на весь світ протистояння двох Пап. Незабаром після цього, і в зв'язку з ростом військових дій на Близькому Сході і протистояння цивілізацій арабо-комуністичні атаки будуть проходити в Європі, особливо в Італії, і через цю революції буде необхідно для Святішого Отця (Peter Roman) втікати з Риму. Таким чином, Попередження пов'язане з болючою подією для Церкви, і ця подія,буде великим розколом(схизмою). Крім того, Попередження не настане, поки Святий Отець, відповідно до баченням Святого Пія X і бачення таємниці Фатіми, бігтиме з Риму, проходячи через трупи своїх священиків. Таким чином, саме тому, Попередження настане посеред великого хаосу і безладу. Все це підтверджується багатьма серйозними і достовірними провидцями. Ще один факт, що багато хто не сприймають те, що коли трапиться розкол, два Папи появляться, одним з основних напрямів справжності законного і справжнього Папи буде його прихильність до Євхаристії і Божої Матері Марії, а саме в моменти більшої плутанини для Церкви, істинний Папа проголосить Марію як Со-Redemptorist- Співвідкупителька. Це відбудеться незадовго до Попередження .

далі буде...

Дописів
    1 517

Типово

У 1990 році провидець в Колорадо, США, Т. Лопес, отримав повідомлення від Пресвятої Діви Марії, що у час великої тиші, коли наше внутрішнє життя буде розкрито для нас,і це трапиться коли її останній титул буде оголошений (в ці часи).

Велике Чудо Гарабандалу

Крім, Попередження, Пресвята Діва Марія обіцяла Чудо, що будуть бачити мільйони людей.

Це було під час однієї з з'яв Богородиці в Гарабандалі де Пресвята Діва Марія говорила про цю велику подію, яка трапиться в світі відразу ж після Попередження, про яке ми тільки що говорили. Після складання підсумку всього, що було виявлено головній провидеці Кончіті Гонзалес, можна зазаначити, основні аспекти, які пов'язані з цим Великим Чудом, що буде відбуватися в горах Гарабандалу де є дев'ять сосен, місце, де відбулися багато з'яв Богородиці і були засвідчені в період з 1961 по 1965 рік.

Характеристики цього майбутнього Чуда є наступні:

Провидець Кончіта Гонзалес оголосить світу пришестя Великого Чуда за вісім( 8 ) днів до його дати;

Це буде менш ніж дванадцять місяців між Попередженням і Чудом;

Тривалість становитиме від 10 хвилин до чверті години;

Це відбудеться в четвер, в 20:30 годин, відповідно до іспанським часового поясу;

Це відбудеться між датами 6-го і 16-го ,місяців березня, квітня або травня;

У цей день не буде свята Діви Марії;

День Чуда співпаде зі святом святого мученика пов'язаного зі Св.Євхаристією;

Це також співпаде з дуже важливою подією, рідкісною, особливо, як для Церкви, а також для всіх християн, щасливою і радісною подією;

Це буде найбільше Чудо, що Ісус Христос виконає для світу після Свого Воскресіння;

Чудо буде видно в селі Гарабандалі і навколишніх горах. Ви зможете сфотографувати, записати його на плівку, і тому, ймовірно і зафільмувати.

Після Чуда дивний знак залишиться в сосновому бору, який не буде відчутний, але йогобуде можливо зняти на плівку, зробити фотографії і зафільмувати;

Хворі, які зможуть відвідати це місце,будуть зцілені, а невіруючі повірять;

Це не буде необхідно, щоб провидці були присутніми в момент Чуда;

Папа побачить Чудо ", де б він не був";

На наступний день після Чуда, тіло покійного священика Андре Луїс Марії буде ексгумувано,а його тіло буде нетлінним;

З метою з'ясування походження цього Чуда і дату його можливої реалізації, це дасть нам вказівку, коли Попередження відбудеться,ми побачимо деякі факти, пов'язані з цим великим Чудом.

Радісна Подія для Церкви

Майбутнє Чудо в Гарабандалі співпаде з радісною подією для Церкви. Справді, провидеця Кончіта заявила, що Велике Чудо співпаде з важливою подією для Церкви. Перш ніж продовжити вивчення цього питання в глибину і робити припущення, зручно прояснити наступне: одкровення відбувалися з 1961 по 1965 рік, і в той же час обговорювалися на обстеженні в ході II Ватиканського Собору.Пресвята Діва Марія оголосила дівчатам про смерть Іоанна XXIII, і вона також передбачила, що його наступник буде продовжувати з Церковним Собором і буде тривати справа до кінця.

Оскільки II Ватиканський Собор, без всякого сумніву, один з провідних тем в історії Церкви ХХ століття, його збіг з явищами у Гарабандалі не можна вважати випадковим. У зв'язку з цим доцільно уточнити, що Попередження, так як ми ретельно розглядали, відбудеться, після важкого інциденту в Церкві ", щось на кшталт розколу(схизми)". Отже, тепер, коли ми знаємо, що Попередження буде свідчити про болючу подію для Церкви, Велике Чудо буде радісною подією для Церкви.

Таким чином, день Чуда співпаде з великою подією для Церкви. Чи є якась ідея, що це за подія буде? Хоча ми знаємо, що це ризиковано робити якісь припущення, відзначимо, однак, деякі ознаки того, що дасть світло у цьому відношенні. Кончіта, на питання, яке було поставлене у 1974 році з цього питання, відповіла наступне:

"Це істотна подія в Церкві, що рідко відбувається, і що ніколи не траплялося в моєму життєвому часі.Це однак нічого ні нового, ні надзвичайного, це просто щось рідкісне, як і визначення догми, щось, що вплине на всю Церкву. Це відбудеться в той же день як і Чудо, але не в результаті Чуда,це просто співпаде ".

Здається неминучим думати, що така важлива і радісна події в найближчому майбутньому може трапитись в лоні Церкви, яка не пов'язана з II Ватиканського Собором. У зв'язку з цим виникає припущення: Єдність Церкви, тобто, відновлення первісної церкви з примирення Католицької та Православної.

Нагадаємо, що, коли єдність Сходу і Заходу Церкви був розірваний в 1054 році, він був офіційно відновлений кілька разів, але без постійних результатів. Відмінності між Католиками і Православними, схоже, не нерозв'язані, швидше сентиментальні, ніж доктринальні, хоча вони вирішуються в двох догматичних питаннях:

Першість Петра, Єпископа Риму, над іншими єпископами, як наступник Петра, пріоритет Святого Духа, предмет догматичного богослов'я обговорюється протягом століть. Східна Церква стверджує, що Святий Дух виходить "від Отця через Сина", в той час як Західна Церква використовує формулу "від Отця і Сина".

Є й інші вторинні точки. Тим не менш, необхідно також підкреслити точки союзу між двома Церквами: і перша й друга приймають Святе Письмо і передачу апостольського Передання, вони мають істинні Таїнства, особливо Священство та Євхаристію і вшановують з великою відданістю Богоматір .

"Таким чином, обидві гілки Східної і Західної Церков і раніше об'єднані в Христі Євхаристією і Святому Дусі. Істотно і теологічно величезна кількість послідовників Православної і Католицької Церкви є великою родиною Марії ", пише французький єпископ, Монс. Ж. Рапп, кидаючи відлуння Російського Православного теолога минулого століття Володимира Соловйова:

"Церква, Єдина, Свята, Соборна і Апостольська перебуває по суті, як на Сході,так і на Заході, і буде існувати вічно, незважаючи на тимчасову ворожнечу і розкол обох половин християнського світу".

Єдність Церков

Якщо ми дійсно вважаємо, що примирення може існувати в найближчому майбутньому, очевидно, що саме від кінцевого одкровення Гарабандалу, важливі кроки були зроблені в цьому напрямку. По-перше, поцілунком миру обмінюються Патріарх Atenagoras і Папа Павло VI в січні 1964 року, на Оливній горі. Потім 7 грудня 1965 року, напередодні урочистого закриття Собору, анулювання та екс-комуніція вступає в силу, коли Папа Павло VI і Atenagoras в Санкт-Джордж скасували взаємну анафему дев'ять століть тому. Двома роками пізніше, Папа відвідає Патріарха у Константинополі, і Патріарх повернувся з візитом до Ватикану через кілька місяців пізніше.

Пізніше роки навчання і підготовки послідувала з боку Православної Церкви, укладеного зі створенням двох богословських комісій для діалогу з Римом, рішення, яке було офіційно оголошено в ході церемонії в Сікстинській Капелі 14 грудня 1975 року, коли це було присвячено 10-річниці анулювання відлучення від Церкви. В цьому випадку, фраза вимовлена в повідомленні Патріарха Димитрія I мала особливу увагу, де він визнав, що "в лоні Божої Церкви єпископ Рима призначений для головуватиме в любові і шані.

Новий етап почався з понтифікату Івана Павла II, який заявив, неодноразово його щире бажання відновити повну єдність двох сотень мільйонів православних які складаються від патріархів Константинополя, Олександрії, Антіохії, Єрусалима, Москви, Сербії, Румунії, Болгарія, Грузія і автокефальних церков (незалежною) в Chipre, Греції, Польщі, Америки й автономні Церкви Фінляндії та Японії. Папа не втрачає надії, що ця єдність буде повністю відновлена з нагоди третього християнського тисячоліття. Він бачив це як попередню умову для діалогу з протестантами, щоб досягти відчутних результатів.

Нарешті, Бенедикт XVI також прихильно ставиться до відновлення в найкоротші терміни цьої бажаної єдності. Таким чином, доцільно зберегти холодну голову. Шлях до єдності вимагає ще часу і вимагатиме великих богословських робіт і рясних молитов і жертв. Це необхідно для подолання збитку більш ніж тисячоліття, тому що розкол 1054 року зумовив багатовікову різницю і холод, як на Сході так і Заході. Тим не менш, нинішній стан представляється найбільш сприятливим для більш ніж дев'яти століть тому. Примирення великих блоків первинної Церкви перестало бути утопією, і стати під невидиму дію Святого Духа, в велечезній і реалістичні надії.

Це, дійсно, безпрецедентна подія для Церкви, що Чудо в Гарабандалі підтвердить, так би мовити, печаткою Бога. Матір Божа, Thetokos, як греки називали її, об'єднає зусилля для примирення своїх дітей Сходу і Заходу.

Ну, є деякі докази в Гарабандальських з'явах Богородиці на користь цієї гіпотези, і що ми бачимо кожного разу, як самий твердий варіант?

А - У першу чергу можна відзначити, що на 16 серпня 1961 о. Луїс Андре, який недавно помер, показав себе у з'яві. Цей безперечно поліглот, що бачив Чудо заздалегідь, вчив їх молитися Радуйся Маріє по-грецьки. Ми запитуємо себе, чому Діва Марія хотіла дівчат навчити молитися по-грецьки, тобто, в одному з основних мов Православної літургії?

B - По-друге, це цікавий збіг в датах. Справді,остаточний розкол, до цих пір між Католиками і Православними був завершений 16 липня 1054 року. Саме цю дату обрала Божа Мати що з'явилася Св. Симонові два століття по тому 16 липня 1251, під назвою Дівою Марією гори Кармель, виклик, що Небеса вибрали спеціально для її з'яв у Гарабандалі, як натяк, що великий розкол Сходу закінчиться під знаком гори Кармель. Варто пам'ятати, що на горі Кармель, розташованого в Палестині, згадує пророка Іллю, який дуже шанується на Сході.

C - На третьому місці, в різних випадках дівчата в Гарабандалі сказали, що Пресвята Діва Марія багато разів говорила з ними про об'єднання Церков, і що ми повинні молитися і працювати для цієї мети.

D - На четвертому місці, нарешті,це не перестає бути ілюстративним точно підтвердженим в одкровеннях Святого Серця Ісуса Вассулі Райден до грецької Православної, наш Господь говорив з нею про справжність і значущості одкровення Гарабандалу, крім того, що головна мета одкровення Вассули спеціально для досягнення бажаної єдності Церков.

На підставі всього, що було сказано, це наша оцінка, що Велике Чудо в Гарабандалі буде відбуватися між закінченні десь між 8ма днями і через дванадцять місяців після Попередження, і буде збігатися з четвергом, з великою подією єдності Церков, зокрема, Католицької і Православної. Папа побачить Чудо "Скрізь, де він може бути."

Пресвята Діва Марія розкрила для нас деталь, яка звертає нашу увагу, і це свідчить про важливість історичного моменту, що Церква і Папа Римський буде проходити між Попередженням і Чудом, тому що він побачить "... де б він не був ... », яка спонукає нас вважати, що Папа не буде у Ватикані під час Чуда. Таким чином,підсумуємо кінцевий результат з двох гіпотез: або він буде у пастирській поїздці або він буде знаходитися далеко від Риму за обставин, які перешкоджатимуть Святому Отцю в цей час виконувати свої обов'язки єпископа Риму, більш явно, гонінь на Церкву і Папу Римського.

У відповідності з усім, що було сказано щодо найближчого майбутнього Церкви, ми розуміємо, що Папа через жорстокий напад в Італії, зокрема в Римі і Ватикані повинен покинути Рим, і він буде у засланні, після Попередження , що він побачить Чудо.

Сторінка 3 з 6 ПершаПерша 123456 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті