| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
я в курсі.
так наявність відносно чистої білизни і унітазу, а навіть і душа з холодильником, не виключають знущань. нє? щоб було простіше: якщо вам запропонують ваші продукти з холодильника з"їсти не зовсім у звичайний спосіб... ну, наприклад, злизуючи з підлоги, і під відеокамеру. з подальшим оприлюдненням в інтернеті... ви як це сприйматимите? (приклад умовний і тимошенко конкретно не стосується - просто намагаюсь зробити так, щоб було зрозуміло про що йде мова)не нормально, но вы же не перекручивайте ) тут речь не об ужасных условиях содержания рядовых зеков, а о знущяннях над юв. )))
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
Я не писал фамилий, и я не юрист, так же как и Вы, поэтому моё мнение так же субъективно как и Ваше. В этой теме уже есть два троля, на которых не обращают внимания, давайте не будем опускаться до их уровня. Просто прошу ответить на вопрос, без домыслов.
Ответьте на простой вопрос, недоступный для рыготролей, Вы считаете, что человек осуждённый по беспределу должен защищаться исключительно законными методами?
Востаннє редагував Циник: 28.04.2012 о 16:26
балаболызомбоюльки... такие- зомбоюльки!
Лесли, ну как Вам конкретный ответ?
![]()
Что вы до****ись до моей рабочей куртки и моих скромных удобств на улице ?Я ведь их приобрёл не наворованные бабки ,как некоторые
И я не скавчу, как вы изяшно выразились,а доживаю свой оставшийся век,как подавляющее большинство граждан,которые не воруют и мошенничают.И мне её баксы не нужны,пусть она ими подавится в своей VIP камере.
Да и вы тоже.Я покрайней мере, как вы, не заглядываю в толчок,а нет ли там "подарочка" в виде бомбы.
Я могу по поводу вас ошибатся,и вы всё своё состояние заработали созидательным трудом,как ваша бахиня?
![]()
Востаннє редагував ОПЫТНЫЙ: 28.04.2012 о 17:19
от бачите, не тільки я заглядаю в толчьок... ви теж. і на всяк випадок залишаєте шляхи для відходу...
а по суті - перейти до загальної камери означає погодитись з тим, що ти така сама худоба, як всі інші. не вийде.
саме тому, опітний, більшість населення намагається приховати свої параші та хоч іноді прає верхній одяг. якщо немає бажання купити новий.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks