| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
смотря ж как выглядит та самая реализация![]()
(на длинные ответы сегодня не способна)
БУХсопровождение: юрлица, физлица, нотариусы. Регистрация/Ликвидация ВЫТЯГИ
Сдам отчеты за Вас!
я вот завтра буду идти сдавать пенсионный в первый раз и бог его знает все ли я правильно заполнила, и не убьют ли меня за неграмотность. В общем чего мне ждать в пенсинке индустриального и чем запастись??
Еще вот интересно книгу я досих пор не поменяла чем мне это грозит, хотя деятельности пока не было за этот квартал
Вот и тут разделились мнения...
Волшебница, что значит от "юрика"???
Это я юр.лицу продал, а не оно мне. И вот теперь переживаю, чтоб не перекинули на 3 гр.
Еще вопрос, если ФОП на ЕН оплачивает мне, я ведь не сдаю 1ДФ!? 1ДФ только когда оплачиваю я, или опять чтот не так понял?)
Сегодня была в индустриальной пенсионке.Все нормально,деньги только потеряли мои за 1й квартал,гады. Но девочки нормальные,адекватные.Лучше ехать с самого утра(с 8.00 утра работают) на прошлой неделе так была,немного людей.Но сегодня была в 11.50,быстренько все успела до обеда.Передо мной только 1 человек был.
а у меня первого квартала нет, он не существует Х) Мне непонятно что надо написать в пункте Номер реестрации платника и Код органк ПФУ до якого подается звит, потом таблица какаето и опять регестрационный номер
может кто дасть форму как правильно заполнить а то у меня пол очета пустой кроме как записано по месяцам чего я платила, и квитанции надо или нет
Теперь новые отчеты сдавать нужно по ЕН физлицо?
Отакэ? http://posudavam.com.ua/statji/deklaracia_blank.pdf
Пишу с журнала ВБУ №27 стр.57. п.291.4 НКУ плательщики единого налога 2 группы - предприниматели которые оказывают услуги в т.ч. бытовые плательщикам единого налога и/или населению изготовляют и/или продают товары и т.д. Итак если предприниматель будет предоставлять услуги юр- или физлицам которые находятся на общей системе налогообложения то в эту группу ему путь закрыт. Вот. Кто не согласен?
Добрый день, подскажите, какова процедура получения дубликата справки 4-ОПП, (оригинал утерян)? Ленинка. Спасибо.
Навчальний посібник на основі науково-практичних коментарів "СПРОЩЕНА СИСТЕМА ОПОДАТКУВАННЯ, ОБЛІКУ ТА ЗВІТНОСТІ" за підписами Прем’єр-міністра України М.Я. Азарова, екс-Міністра фінансів України Ф.О. ЯРОШЕНКО, автори:
С.Д. Бушуєв, д.т.н., професор, радник міністра фінансів України, Заслужений діяч науки і техніки України, Лауреат державної премії України в галузі науки і техніки
Ю. Б. Іванов, д. е. н., професор, заступник директора з наукової роботи Науково-дослідного центру індустріальних проблем розвитку НАН України, завідувач кафедри оподаткування Харківського національного економічного університету, Заслужений економіст України,
К. В. Давискіба, к. е. н., доцент, доцент кафедри оподаткування Харківського національного економічного університету
коментар з посібника (розділ "1.2. Коментарі до статті 291 – загальні положення", абзац 6 на ст.9):
"До другої групи платників єдиного податку, за умови дотримання обмежень щодо кількості найманих працівників та доходу, включаються фізичні особи – підприємці, які здійснюють діяльність у сфері:
– надання послуг. На відміну від платників першої групи, у такому разі перелік послуг не обмежується тільки побутовими, а включає весь спектр послуг (за винятком тих, які взагалі не можуть здійснюватися платниками єдиного податку відповідно до п. 291.5 ст. 291 Кодексу). Водночас є обмеження щодо отримувачів таких послуг. Вони можуть надаватися виключно фізичним особам, які не мають статусу суб’єктів підприємницької діяльності (тобто населенню) та/або платникам єдиного податку будь-якої з груп (як фізичним особам – підприємцям, так і юридичним особам). Винятком із цього правила є заборона на віднесення до цієї групи фізичних осіб, які надають посередницькі послуги з купівлі, продажу, оренди та оцінювання нерухомого майна (група 70.31 КВЕД ДК 009:2005 ). Такі підприємці можуть бути віднесені виключно до третьої групи платників єдиного податку (якщо відповідають іншим обмеженням цієї групи). Слід зазначити, що з 1 січня 2012 р., тобто водночас з оновленою спрощеною системою оподаткування, вводиться в дію новий Національний класифікатор КВЕД ДК 009:2010 , відповідно до якого ці види діяльності віднесені до розділу 68, група 68.3 “Операції з нерухомим майном за винагороду або на основі контракту”, клас 68.31 – агентства нерухомості;
– виробництва та/або продажу товарів. На відміну від першої групи платників, у цьому випадку форма продажу товарів не регламентована;
– ресторанного господарства, яке позиціоновано КВЕД (ДК 009:2010) у секції І “Тимчасове розміщування й організація харчування”, клас 56.10 – діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування. КВЕД ДК 009:2005 до класу 55.30 – діяльність ресторанів відносить: продаж готової їжі та напоїв, призначених переважно для споживання на місці, іноді з показом розважальних програм у закладах ресторанного господарства: у ресторанах, у ресторанах та кафе самообслуговування, у закладах швидкого обслуговування (закусочних, вареничних, сосисочних тощо), у ресторанах з відпуском їжі додому, у кіосках, які торгують смаженою картоплею, курами-гриль тощо, в кафе-морозиво, у вагонах-ресторанах залізничних та інших організаціях ресторанного господарства, які обслуговують пасажирів різних видів транспорту."
точно! кстати только что позвонила в Жовтневку - 2 группа может продавать всем и всем. а вот по услугам ограничение указанное выше. все - вопрос для меня закрыт)))
Здравствуйте, помогите найти в сети форму для скачивания отчетов для сдачи в ПФ до конца марта: додаток 5 и таблицы к нему (для единщиков, и для общей). ЧП было в 2011 году 3 квартала на едином, 1 квартал на общей системе, если можно, то прошу ссылку и на примеры заполнения для единщиков и для общей системы без деятельности.
Заранее благодарна тому, кто подскажет
Востаннє редагував Испанка: 27.03.2012 о 15:53
Спасибо!
Скачала отсюда: http://buhgalter911.com/ShowBlank.as...otchetnost.xml додаток 5 и 4 таблицы, я правильно поняла - заполняется таблица 1 для тех, кто на едином и таблица 2 - для тех, кто на общем. Если нет наемных работников, то таблица 3 и 4 не заполняется верно?
А пример заполнения таблицы 1 (приложения к додатку 5) для общей системы где-то есть, если видел кто - дайте ссылку пожалуйста!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks