| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Тєсто ну не роби героїчну міну! Ти жалюгідний ссикун і ця тема це довела. Як я зрозумів і киця сіамська ссикун, дакоту я бачив вживу він дрищ йому можна бути ссикуном.![]()
ЗІ натовп ссикунів та інтернет дрочерів звинувачує покійного радянського солдата Демянюка в "трусості і прєдатєльствє"!![]()
кот в кто как выглядит фотки постил. я помню
При чём здесь "идеалы коммунизма" ? Речь о простой альтернативе. Проведи для себя маленький мысленный эксперимент:
ситуация аналогичная, только вместо предательства и убийств своих сослуживцев тебе предлагают колбаснуть близкого человека - кровного родственника в обмен на твою жизнь. Выбери сам, кто тебе дороже.
Здесь вообще не о чем говорить. Мне, честно говоря, не понятно, нахуано ты развёл столько вони, истерик и визга.![]()
Ти олень, не перекручуй, я звісно за рідних та близьких загину не вагаючись. Ми говорили про роботу вєртухаєм(охоронцем) чи різноробочим при таборі де тримають невідомих тобі людей. Як працював Демянюк.
ЗІ проте судячи який ти ссикун я щодо тебе не певен, ти може й родича завалиш щоб врятуватися, такі як ти- генетичні ссикуни і зрадники, здатні на все...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks