| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Фаворитес, мне кажется, что вы решили оспорить не только приведенную вами формулу, но и второй закон Ньютона.
Есть такой закон а=F/m
Есть формула V=at
На трассе для бобслея все зависит от ускрений.
Поэтому там и проводятся соревнования.
Я конечно не спорю, что для того, чтобы совершить разворот на радиусе 1000м на скорости 1000км/ч и 500км/ч это не одно и тоже.
В первом случае, для изменения вектора скорости придется прикладывать большую силу и соответственно придавать большее ускорение.
Про перегрузку я уже писал.
Фаворитес, я же просто веселюсь.
И все равно, БПЛА истребители не заменят, даже в довольно отдаленной перспективе, а перехватчикам высокие перегрузки выдерживать не надо.![]()
Человечество постоянно делает одну и ту же ошибку, считая, что одни его части лучше или хуже других.Бертран Рассел
Человечество постоянно делает одну и ту же ошибку, считая, что одни его части лучше или хуже других.Бертран Рассел
Похоже сейчас разговор сведут к формулам из учебника.Ведь так хорошо написать что-то отдаленно связанное по теме,но не ответить на вопрос.
А БПЛА уже сделан на основе F-18 Так в чем его проблема против пилотируемых самолетов?
Я чудово бачу, що тут вже кілька сторінок кожен веде мову про своє і нібито не розуміє, що інший – про інше.
Я прочитав, наприклад, таке:
Усі з самого початку говорили саме про прискорення. Яке, при сталості інших факторів, залежить від швидкості. Усім все зрозуміло, але дехто став «розважатися».favorites.com.ua
Наибольшие перегрузки на пилота возникают при изменении траектории движения.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Вас Портвейн покусав, що ви теж почали переливати з пустого в порожнє?
Так, швидкість у заданий час залежить від прискорення до цього. Хтось це заперечував? І прискорення буде залежати від швидкості та геометрії маневру, що вимагається зробити. Невже будуть заперечення?
Прозвучала думка, що безпілотники теоретично можуть виконувати більш різкі маневри. з більшим прискоренням.
Просто для прикладу – аеродинамічне гальмування, допустимо як елемент маневри уходу від ракет. Екіпаж би просто кинуло на лобове скло, розвернути крісло в кабіні проблематично. Тому зараз такий маневр використовується дуже обмежено. А метал це витримає набагато легше.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks