Чем регулируется размещение вывески - названия магазина?
Судя по тому, что в городе размещено, кажется, что кто что хочет, то и вешает
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Чем регулируется размещение вывески - названия магазина?
Судя по тому, что в городе размещено, кажется, что кто что хочет, то и вешает
А вы хотите шаблонные вывески??))Единственно ограничение, кот нашла при беглом просмотре (З.У "О Рекламе" ст. 9) "вивеска не вище першого поверху або на поверсі, де знаходиться власне чи надане у користування особі приміщення, біля входу в таке приміщення" иначе это считается рекламой и необходимо получить разрешение на нее.
кстати на здании Мост Сити напротив Призмы такая недавно появилась объемная зеленая, со стороны Глинки, не думаю что на такое брали разрешение
Любую вывеску нужно согласовывать.
Просто есть вывески рекламного характера, а то, о чем говорите вы, относится к вывескам информационного характера. Их согласовать, насколько я знаю, проще, чем рекламные.
Информационного характера - это просто название и всё. А рекламного - название, номер телефона, сайт и т.д.
Спорный вопрос. ч.6 ст. 9 ЗУ "о рекламе" Вивіска чи табличка з інформацією про зареєстроване найменування особи, знаки для товарів і послуг, що належать цій особі, вид її діяльності (якщо це не випливає із зареєстрованого найменування особи), час роботи, що розміщена на внутрішній поверхні власного чи наданого у користування особі приміщення, на зовнішній поверхні будинку чи споруди не вище першого поверху або на поверсі, де знаходиться власне чи надане у користування особі приміщення, біля входу в таке приміщення, не вважається рекламою.
У нас висит перечень услуг, кот мы предоставляем и никто это рекламой не считает. правда велась переписка и мы убедили, что это не реклама.)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks