Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 3 з 5 ПершаПерша 12345 ОстанняОстання
Всього знайдено 85, показано з 41 по 60.

Тема: Ностальгическая тема, "патриотам"-в.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Сиамский Кот Переглянути допис

ну я же не зря написал : "с 90-х по нынешнее время"...
    да, багато, с этим- не могу не согласиться.
    настораживает ещё одно: ещё сколько оголтелых идиотов к ней(власти) сейчас рвутся!
    Яких 90-х? Кравчук був керівником ще УССР, потім ним би став Кучма, а потім Юля як активна комсомолка чи Тигіпко. Які демократи? Це ті самі члени комуністичної партії, комсомольці та інша сволота зараз при владі, і тоді вони були такі самі, і звалювати все на демократію коли "у керма" залишилися радянські люди тупо!

ЗІ просто ви були молодшим і дівчата посміхалися вам безкоштовно.

ЗЗІ про дешеву ковбасу та комунальні тарифи можете не розповідати, знаємо до чого призвела радянська економічна політика - дефіцити, черги, талони, блат, крах виробництва і зрештою розвал союзу. Де була впевненість в завтрашньому дні коли союз розвалився?
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Сиамский Кот
    Guest

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    Яких 90-х? Кравчук був керівником ще УССР, потім ним би став Кучма, а потім Юля як активна комсомолка чи Тигіпко. Які демократи? Це ті самі члени комуністичної партії, комсомольці та інша сволота зараз при владі, і тоді вони були такі самі, і звалювати все на демократію коли "у керма" залишилися радянські люди тупо!

ЗІ просто ви були молодшим і дівчата посміхалися вам безкоштовно.

ЗЗІ про дешеву ковбасу та комунальні тарифи можете не розповідати, знаємо до чого призвела радянська економічна політика - дефіцити, черги, талони, блат, крах виробництва і зрештою розвал союзу. Де була впевненість в завтрашньому дні коли союз розвалився?
    тьху, ты!
    Ch2000, ну- хоть Вы не уподобайтесь вышеотметившейся школоте(не Редфокса имел в виду, если чо..), взрослый-же человек, вроде... ну- хватит полярностей.
    покажите, ГДЕ ЛИЧНО Я ратовал за возвращение СССР?
    я, который, в начале 80-х имел своё дело(подпольно, ессно..), добровольно вышел из ВЛКСМ? не помните, что за время было? и- хватило-бы у Вас смелости на такие поступки?

мной был предложен ГИПОТЕТИЧЕСКИЙ вариант выбора 1 из 3, ранее- скопированы цитаты одного из пользователей развлекательного ресурса- и всё!
    ну- ещё, может быть, небольная ностальгия по бурной юности, и- зерно здравости в рассуждениях автора скопипащеных цитат..

ps
    откровенно прошу сказать: считаете-ли Вы, что всё, абсолютно- всё при СССР -было плохо?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

тьху, ты!
    Ch2000, ну- хоть Вы не уподобайтесь вышеотметившейся школоте(не Редфокса имел в виду, если чо..), взрослый-же человек, вроде... ну- хватит полярностей.
    покажите, ГДЕ ЛИЧНО Я ратовал за возвращение СССР?
    я, который, в начале 80-х имел своё дело(подпольно, ессно..), добровольно вышел из ВЛКСМ? не помните, что за время было? и- хватило-бы у Вас смелости на такие поступки?

мной был предложен ГИПОТЕТИЧЕСКИЙ вариант выбора 1 из 3, ранее- скопированы цитаты одного из пользователей развлекательного ресурса- и всё!
    ну- ещё, может быть, небольная ностальгия по бурной юности, и- зерно здравости в рассуждениях автора скопипащеных цитат..
    В ТС ви написали що
    особенно тронуло это:
    , тобто висловили позитивне ставлення до нижче написаного(принаймі мені так здалося)
    Стосовно націоналістів(не слід називати ВО Свободу та націоналістів нацистами, це зовсім різні речі), то вони безперечно мають прийти до влади(а на мою думку мали б прийти ще у 1991 р.) бо радянська сволота і її нащадки не можуть створити щось добре, за 70 років принаймі не змогли...

откровенно прошу сказать: считаете-ли Вы, что всё, абсолютно- всё при СССР -было плохо?
    От якби ви уважніше читали пости інших то помітили би, що принаймі два позитиви сосиски та морозиво! А взагалі в радянському союзі пройшло моє дитинство і юність, ті роки в пам'яті згадуються як позитивні і кольорові(навіть негативні події) проте я розумію що це залежить від сприйняття реальності, а не від суспільного строю.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Сиамский Кот
    Guest

Типово

В ТС ви написали що , тобто висловили позитивне ставлення до нижче написаного(принаймі мені так здалося)
    как говорил Маяковский: "выбирайте умных соседей"...
    ну, слава Создателю, разобрались...

Стосовно націоналістів(не слід називати ВО Свободу та націоналістів нацистами, це зовсім різні речі),
    нациОНАЛИсты- закончились с гибелбю Черновола. То, что мы имеем сейчас- именно, НАЦИСТЫ.
    Свою точку зрения я неоднократно обосновывал, в т.ч. и в теме о т.н. "программе" ОЛОЛэжки...
    то вони безперечно мають прийти до влади
    не приведи Господь.
    наци уже были у власти, чем всё это закончилось- напоминать, думаю, не стоит...
    (а на мою думку мали б прийти ще у 1991 р.)
    в 1991 баллотировались именно- националисты. см выше..
    против них- ничего не имею, даже- за В.Черновола голосовал на ТЕХ выборах..
    бо радянська сволота і її нащадки не можуть створити щось добре, за 70 років принаймі не змогли...
    собственно: "есть варианты"...

От якби ви уважніше читали пости інших то помітили би, що принаймі два позитиви сосиски та морозиво!
    и- всё?
    А взагалі в радянському союзі пройшло моє дитинство і юність, ті роки в пам'яті згадуються як позитивні і кольорові(навіть негативні події) проте я розумію що це залежить від сприйняття реальності, а не від суспільного строю.
    здесь- согласен...
    но, опять: "есть варианты"..

ОПЫТНЫЙ
    Guest

Типово

Плять как затрахали меня знатоки Союза ,которым сейчас не больше 35 лет. И причём самые оголтелые из них ch2000 и им подобные,которым по 27-30 лет. Блин ну что вы можете о Союзе знать ? Если вы были сопляками при его распаде. И про голодомор патякать,не застав живых свидетелей. Тока приводить фотки Нансена в доказательство вашей информированности. Ну чего вы гундите о том,о чём и понятия не имеете. Школота наглая.

Сиамский Кот
    Guest

Типово

Цитата Допис від ОПЫТНЫЙ Переглянути допис
    Плять как затрахали меня знатоки Союза ,которым сейчас не больше 35 лет. И причём самые оголтелые из них ch2000 и им подобные,которым по 27-30 лет. Блин ну что вы можете о Союзе знать ? Если вы были сопляками при его распаде. И про голодомор патякать,не застав живых свидетелей. Тока приводить фотки Нансена в доказательство вашей информированности. Ну чего вы гундите о том,о чём и понятия не имеете. Школота наглая.
    некоторым- по 21-му году...

как уже говорил:
    не знаю что, но- люто ненавидю!!!
    какой-то сплошной нигелизм...
    "школоло", одним словом...

ps
    единственный момент, где "мимо"- пользователь ch2000

ОПЫТНЫЙ
    Guest

Типово

единственный момент, где "мимо"- пользователь ch2000
    Дата рождения:10.04.1983 (2

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

нациОНАЛИсты- закончились с гибелбю Черновола. То, что мы имеем сейчас- именно, НАЦИСТЫ.
    Свою точку зрения я неоднократно обосновывал, в т.ч. и в теме о т.н. "программе" ОЛОЛэжки...
    Націоналізм та нацизм різні речі. Читайте визначення.

в 1991 баллотировались именно- националисты. см выше..
    против них- ничего не имею, даже- за В.Черновола голосовал на ТЕХ выборах..
    Але ж не перемогли? Переміг тодішній керівник УССР Кравчук, комуніст.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 345

Типово

Дак и рабство в Древнем Риме не застали и шо? Можно ли высказываться о сем историческом событии?

Сиамский Кот
    Guest

Типово

Дата рождения:10.04.1983 ( 28 )
    ну- он, хоть что-то, помнит. да и- не такой оголтелый, как остальные...

Націоналізм та нацизм різні речі. Читайте визначення.
    Было гладко на бумаге, да- забыли про овраги. А, по ним- ходить...(с) А.В. Суворов
    "Бумага- всё стерпит",- надпись на туалетной бумаге.

это я о том, что, де-факто, "свобода"- нацисты, а не националисты.ну- вникните в его "программу"..
    Не оскверняйте память Черновола..

Але ж не перемогли? Переміг тодішній керівник УССР Кравчук, комуніст.
    к сожалению, возможно..

Цитата Допис від друг Медведа Переглянути допис
    Дак и рабство в Древнем Риме не застали и шо? Можно ли высказываться о сем историческом событии?
    а вся разница, дражайший, в том, что рабство в древнем Риме- не помнит НИКТО, а события близкие относительно- имеют очевидцев
    Незначительный такой, пустяк, правда?
    Востаннє редагував Сиамский Кот: 07.02.2012 о 22:43

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Дата рождения:10.04.1983 (2
    Помиляєтеся, 12.05.1993. І що це означає?
    А стосовно цього-
    Як задовбали ці олені які пишуть "плять" "пісєц" "вау" "фулі", навіть матюкнутися нормально не можете як "блАндінка" блін- "о-о, упс, пісєц!"!!! Краще не матюкатися зовсім чим така ганьба! Хоч я не фанат російської проте це такі ганьба!

По темі ох і запарили совкофіли, які постійно кажуть- "той срср який ви пам'ятаєте 80-х то фігня несправжній, а от у 1948, це був срср, а в 1961 який був срср! А в 1980-90х то фігня, то вже не срср...".
    Опитний ти як пенсіонер піонеру поясни, який срср правильний і який нам треба вважати за еталон срсрів? Як можна дрочити ностальгувати за совком якогось окремого періоду? Типу- "Як гарно жилося в срср!(особливо роки 1961-69 та 1973-76), все було круто, а те що було до чи після цих років до уваги не беріть то не срср!" Так?

ЗІ голодомор застала моя бабуся(царство їй небесне) тому стули пельку на цю тему.

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Совок сконав. Молодь виросла. Далі буде Свобода.

Сиамский Кот
    Guest

Типово

Помиляєтеся, 12.05.1993. І що це означає?
    .
    що означаэ- смотрите выше...

Сиамский Кот
    Guest

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    Совок сконав. Молодь виросла. Далі буде Свобода.
    Свобода- возмнжно, но- не "свобода"(цэ- фантастыка, сынку(с)...).

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Свобода- возмнжно, но- не "свобода"(цэ- фантастыка, сынку(с)...).
    буде і та, і інша.

Сиамский Кот
    Guest

Типово

буде і та, і інша.
    это: вряд-ли..(с)

Банзай, не уподобайтесь сектантам: от того, чт Вы желаемое будете за действительное выдавать и повторять его(желаемое) хоть и по 10000 раз в день, более правдоподобным оно, от этого- не станет...

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

это: вряд-ли..(с)

Банзай, не уподобайтесь сектантам: от того, чт Вы желаемое будете за действительное выдавать и повторять его(желаемое) хоть и по 10000 раз в день, более правдоподобным оно, от этого- не станет...
    а чому ви мене умовляєте? десь, мабуть, тліє у душі думка про те, що так і буде?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 345

Типово

а вся разница, дражайший, в том, что рабство в древнем Риме- не помнит НИКТО, а события близкие относительно- имеют очевидцев
    Незначительный такой, пустяк, правда?
    Пункт (а) - помнят избирательно..
    Пункт (б) - мои бабушки 1915 - 1995 г.г. и 1924 - 1997 тоже неплохо помнили... только с завскладами и сотрудниками НИИ "Всякой х..йни" у них воспоминания разные...

Дописів
    80 948

Типово

Пункт (б) - мои бабушки 1915 - 1995 г.г. и 1924 - 1997 тоже неплохо помнили... только с завскладами и сотрудниками НИИ "Всякой х..йни" у них воспоминания разные...
    пункт (б) - хорошо сказано)))

Сиамский Кот
    Guest

Типово

Цитата Допис від Korrrsar!!! Переглянути допис
    пункт (б) - хорошо сказано)))
    т.е.- остались ещё свидетели того, как патриции угнетали рабов?

пункт Б, ещё лучше(любезная Корсар)- помню сам, а не: "мне Моня напел"

а чому ви мене умовляєте? десь, мабуть, тліє у душі думка про те, що так і буде?
    да- сдались Вы мне!
    кто там что-то про "дуристь" говорил?

Сторінка 3 з 5 ПершаПерша 12345 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті